Жени шофьори....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Re: Жени шофьори....

Мнение от ((:BuKcu:)) » 18 Ное 2008, 0:23

Apassionata написа:Вижте какво, момичета, дайте дружно да признаем тука, че не можем да караме и сме супер зле, та белкем мирясат най-накрая Мъжете!

Не мога и не мога и не мога....това е....мисията невъзможна :mhihi: ***** не научих кой педал за какво е...да не говорим за ръчните...за това реших да мина на автоматик...но уви...и това не помогна....***** така и не запомних, че R е задната, а D е за градски условия, а DS-то не ми е по възможностите...вие да не мислите, че момичето с листчетата е открила топлата вода.....неее.....предното стъкло е облепено само с листчето кое копче за какво е....за това и не виждам какво става на пътя....уппссс катастрофа :mhihi:

Някой ден ще излезе някоя мацка на улиците и ще ви скрие....шапките де....в дън земя...мъже шофьори

:mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 18 Ное 2008, 0:35

Хихи, пак тема за жени шофьори! Какво толкова като сложило момичето две листчета, може скоро се е научила да кара. И аз забравях ръчната (сигурно, защото нямах листчета) и се чудих що не върви тая кола :mhihi: Трудно ми беше да паркирам (едно дърво ми взе огледалото един път), трудно ми беше да се ''изтеглям бързо'' от стоп (събирах малко части след един завой един път), съсипах си първата кола, ама свикнах.

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 18 Ное 2008, 0:36

((:BuKcu:)) написа:Някой ден ще излезе някоя мацка на улиците и ще ви скрие....шапките де....в дън земя...мъже шофьори

:mhihi: :mhihi:

Възможно е, като се сетя за оптичния тунинг на баща ми, който се изразява в жълта лепенка покриваща целия волан и на нея написано със зелен маркер: ФАРОВЕТЕ!!! И това на шофьор с 20+ години стаж зад волана.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Ное 2008, 1:06

ми... и аз имах преди време една лепенка на геврека.... "ЛЕКО!!!"

кво толкова- човек се увлича...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар

Мнение от ARGENTINKA » 18 Ное 2008, 1:10

Абе да се включа с мнение.Като изневеряваща женската солидарност искам само да вмъкна,че само една жена може да ми прави маневри в натоварено кръстовище,да спре цялото движение,половин час да не може да обърне колата,че и чак да се опита да ме сгази...Моля,моля...Жена шофьор и негър скиор...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 18 Ное 2008, 1:27

M2PR написа:А още по-комичното е когато някой от мъжки род се опитва да те впчеатли с "шофьорски умения", но уви в много случаи завършва с последствия.. Та не е ли жалко, ми кажи ;)

И за жалост не само,че завършват с последствия,а в повечето случаи са фатални тези последствия.
"И тази година при катастрофи в страната ще загинат около 1000 души. 889 са вече хората, намерили смъртта си от началото на годината на пътя, сочи черната статистика на МВР."
И реално погледнато поне 80% (да не са и повече) от загиналите са именно в тази хроника благодарение на шофирането на мъжете
398 мъже са загинали на пътя, докато са шофирали, а жените са 24.

http://www.novinar.net/?act=news&act1=a ... YxMTs2OA==
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 18 Ное 2008, 3:04

Колко сме я разисквали тази тема...
И нито веднъж не се е стигнало до консенсус...
И май никога няма да се стигне.
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата