Жени шофьори....
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Аз имам позната, която като паркира някъде и ще излиза от колата, като си дръпне ръчната и слага едно празно кенче от Пепси на таблото.
Няколко пъти го гледах това без да задавам излишни въпроси и си викам "Ще разбера защо го прави това без да питам" Ама мислих, мислих и не мога да схвана идеята.
Та като питах какво разбрах
Значи девойката решила, че задължително трябва да се дърпа ръчната, щото да не тръгне колата нанякъде. До тук добре...обаче както всички нас го прави по навик. И затова като слезе от колата и като тръгне нанякъде започва да се чуди "Дали дръпнах ръчната???", както всички сме се чудили дали сме изключили котлона, ютията, дали сме заключили у нас...та затова си слага кенчето от Пепси на таблото, за да може като започне да се чуди дали си е дръпнала ръчната, да си погледне колата отдалеч и да види кенчето и така да знае, че си е дръпнала ръчната, вместо да се връща обратно до колата за да види...женска му работа...
Няколко пъти го гледах това без да задавам излишни въпроси и си викам "Ще разбера защо го прави това без да питам" Ама мислих, мислих и не мога да схвана идеята.
Та като питах какво разбрах

Значи девойката решила, че задължително трябва да се дърпа ръчната, щото да не тръгне колата нанякъде. До тук добре...обаче както всички нас го прави по навик. И затова като слезе от колата и като тръгне нанякъде започва да се чуди "Дали дръпнах ръчната???", както всички сме се чудили дали сме изключили котлона, ютията, дали сме заключили у нас...та затова си слага кенчето от Пепси на таблото, за да може като започне да се чуди дали си е дръпнала ръчната, да си погледне колата отдалеч и да види кенчето и така да знае, че си е дръпнала ръчната, вместо да се връща обратно до колата за да види...женска му работа...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
ЕЕее, аз имам още няколко: "Сложи кастофона" кат в горната част е двойно залепваща се лепенка и кат го сложа я обръщам. А там "Махни кастофона". Долу до лоста Ярко оранжево листче: " Не пускай левия педал, ако лоста не е на 12часа! После с дребни буквички: Ако не тръгваш, намали кастофона и слушай. Ако не трака, тряя да запалиш- срелка леко наляво". До триъгълничето дет е и то там някъде: "Кат не знаеш кво да праиш - нанисни ТУК"... И други иам, и една отзад, на мястото на 316I / абе кво е това i - обърната удивителна? Та там пише: " Объркала е рейса, Пичччч" 

Последна промяна Apassionata на 17 Ное 2008, 23:32, променена общо 1 път
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Re: Жени шофьори....
Garribaldi написа:...... някви бележки залепени с тиксогледам гледам пише нещо на тея листчета
като се наведох към нейната кола .. успях да прочета какво пише на тея бележки залепени на таблото над радиото ...
първа бележка: "ръчната спирачка" втора блежка: "светлини!"
![]()
![]()
![]()
Незнам вие какво мислите .. ама или тя да се подсеща или мъжо и преди да и даде колата я е налепил с белжки какво да прави и как да кара![]()
![]()
Следнащия път искам снимков мат`риал! С оглед на факта, че когато ви е скучно се чудите какви да ги измисляте.
Но дори и да отговаря на истината въпросната картинка, не разбирам кое е толкова смешно и странно....
Какъв е проблема?! Ааа ДА, забравих, че е пълно със супершофьори...
Хахаха... колко смешно!
Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

KIARA_G написа:Garribaldi написа:...... някви бележки залепени с тиксогледам гледам пише нещо на тея листчета
като се наведох към нейната кола .. успях да прочета какво пише на тея бележки залепени на таблото над радиото ...
първа бележка: "ръчната спирачка" втора блежка: "светлини!"
![]()
![]()
![]()
Незнам вие какво мислите .. ама или тя да се подсеща или мъжо и преди да и даде колата я е налепил с белжки какво да прави и как да кара![]()
![]()
Следнащия път искам снимков мат`риал! С оглед на факта, че когато ви е скучно се чудите какви да ги измисляте.
Но дори и да отговаря на истината въпросната картинка, не разбирам кое е толкова смешно и странно....
Какъв е проблема?! Ааа ДА, забравих, че е пълно със супершофьори...
Хахаха... колко смешно!
Комичното идва от това че в опита си да се докажете, ако не повече то поне равни на "супер шофьорите", правите несравними глупости.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Kris написа:Комичното идва от това че в опита си да се докажете, ако не повече то поне равни на "супер шофьорите", правите несравними глупости.
А още по-комичното е когато някой от мъжки род се опитва да те впчеатли с "шофьорски умения", но уви в много случаи завършва с последствия.. Та не е ли жалко, ми кажи

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
M2PR написа:Kris написа:Комичното идва от това че в опита си да се докажете, ако не повече то поне равни на "супер шофьорите", правите несравними глупости.
А още по-комичното е когато някой от мъжки род се опитва да те впчеатли с "шофьорски умения", но уви в много случаи завършва с последствия.. Та не е ли жалко, ми кажи
Още по-жалко.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Kris написа:Комичното идва от това че в опита си да се докажете, ако не повече то поне равни на "супер шофьорите", правите несравними глупости.
То ние ако не правим /глупости/, ще умрете от скука по улиците /и не само там/

Вижте какво, момичета, дайте дружно да признаем тука, че не можем да караме и сме супер зле, та белкем мирясат най-накрая Мъжете!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
За съжаление не можах да я снимам защото нямаше да се вижда нищо през стъклото а и щеше да е много тъпо !!! обръща се жената и гледа как я снимам
...kiаra_g...

Последна промяна Garribaldi на 17 Ное 2008, 23:54, променена общо 1 път
- KIARA_G
- ентусиаст
-
Ca_Ma написа:прави сте има ужасно много жалки жени, и още по лошото - мислят си че може да карат
А бе то има и много мъже,които си мислят същото, ама все се дават примери с такива единични случаи и се правят едни обобщения, кой, какво и как може да кара, и се почва едно мерене и сравняване... мани, мани... за кой ли път гледаме това представление

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Apassionata написа:Kris написа:Комичното идва от това че в опита си да се докажете, ако не повече то поне равни на "супер шофьорите", правите несравними глупости.
То ние ако не правим /глупости/, ще умрете от скука по улиците /и не само там/![]()
Вижте какво, момичета, дайте дружно да признаем тука, че не можем да караме и сме супер зле, та белкем мирясат най-накрая Мъжете!
Идея та е друга, а не кой може и кой не.
Просто си карайте колите, моторите или там каквото Ви харесва, не се опитвайте да се доказвате на който и да било. Всички правим гешки, някои по-комични, други не до там толкова. Никой не е застрахован да стане за смях, но като станеш за смях не е ли по-добре да се посмеееш и ти от колкото да станеш вече за резил.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Kris написа:Всички правим гешки, някои по-комични, други не до там толкова. Никой не е застрахован да стане за смях, но като станеш за смях не е ли по-добре да се посмеееш и ти от колкото да станеш вече за резил.
Е, ако кажеш, че тук не съм се самоиронизирала и ... абе още ми трябват стикери отвреме-навреме ...

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=15
- KIARA_G
- ентусиаст
-
Ca_Ma написа:KIARA_G така е, но темата е за жени

Сега сериозно - точно това казвам и аз, че примерите винаги са еднакви, за това вече не е интересно и смешно...

Apassionata, предлагам вече само да ни возят! Точка!

Пълно е с пациенти
♥™

Apassionata написа:Kris написа:Всички правим гешки, някои по-комични, други не до там толкова. Никой не е застрахован да стане за смях, но като станеш за смях не е ли по-добре да се посмеееш и ти от колкото да станеш вече за резил.
Е, ако кажеш, че тук не съм се самоиронизирала и ... абе още ми трябват стикери отвреме-навреме ...![]()
![]()
![]()
![]()
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... c&start=15
То 99.999999999999999999999999999% от шоферите се нуждаят.
А за мен пък един голям стикер и пак ще ми е малко.
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3