За всички некоректни продавачи на автомобили!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: баба си да му прави мекици

Мнение от tonito » 17 Ное 2008, 19:53

аз затова си взимам нова кола,може да не е бмв :mhihi:
но е нова,писна ми да вися по сервизите ;)
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 17 Ное 2008, 20:38

tonito написа:аз затова си взимам нова кола,може да не е бмв :mhihi:

И аз така направих, поради същата причина. То не че няма и случаи, в които с нова кола си отвисяваш по сервизите повече отколкото с някоя стара...ама поне тогава имаш право да се сърдиш и да питаш "Абе нали каза, че колата е перфектна?! Кво ще правим сега?" Във всички останали случаи със стара кола - какво си видял, какво не..."качваш се и караш" и накрая в повечето случаи има греда...

И все пак новото "не-БМВ" го взех с уговорката, че като имам възможност да си взема ново БМВ ще го направя ;)

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 17 Ное 2008, 21:12

И аз се дразня на такива мишоци,питаш го по телефона има ли забележки тва онова,идваме от далече залужава ли си колата тоя ти вика перфектна без забележки един старец я е карал само неделя да ходи на църква,даже бастуна си е забравил в нея.Отиваш и гледаш някакъв фараж,тоя почва да ти вика е има дребни работи ама ти кво искаш от кола на 10г.ако трябва ще свалиме 100тина лв.
Мислат си че като те залъже да биеш толкова път и едва ли не ще я вземеш :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 17 Ное 2008, 21:32

А,не.Предпочитам старо БМВ отколкото нова шкода или дачия. :mhihi:
Изображение

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 17 Ное 2008, 21:38

:yes: Дори има възможност с тях да си по често в бокса отколкото с БМВто
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 18 Ное 2008, 9:53

GVT написа:

+1
F**k them all!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Re: За всички некоректни продавачи на автомобили!

Мнение от datcho » 18 Ное 2008, 10:37

LuBo1 написа:Искам да Ви кажа, следващия път като ме накарате да бия сумаити и километри път да видя вашия тоалет, които по телефона е перфектен без драскотина и без удар по таван ! Ще Ви начупя главиците, на двама вече им се размина , третия ще изгърми , я от мене я от друг купувач. Едно е да биеш 20-50км , друго е над 100км, за уж най перфектната кола !

П.С Приятели , които си търсите коли. Задаваите вече по телефона , друг дежурен въпрос. Кита по колата нацепен ли е , лака люпи ли се , има ли олято по боята ... кожата все едно целия китаиски народ ли е сядал ... :!:

Ама ти искаш перфектната кола сама да дойде при теб ли? Много ясно, че като търсиш нещо ще обикаляш

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 18 Ное 2008, 11:06

Никой не казва че без обикаляне не може,става въпрос за това че като се разкавш до някаде да видиш някоя кола,за която предварително си питъл по тел. и са те уверили че е ПЕРФЕКТНА няма забележки...а като идеш и я видиш всичко вече е изгубено

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 18 Ное 2008, 11:29

ITK написа:
GVT написа:

+1

Абе вие ми дайте една чисто нова октавия пък тия троики на по 10+години си ги караите вие.Не искам да обиждам вас или марката,но това е мое мнение.Новото си е ново !
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 18 Ное 2008, 12:04

Пълно с БМВ ентусиасти у тоя форум :mhihi:
We love you Ronnie!

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 18 Ное 2008, 12:25

l-s написа:
ITK написа:
GVT написа:

+1

Абе вие ми дайте една чисто нова октавия пък тия троики на по 10+години си ги караите вие.Не искам да обиждам вас или марката,но това е мое мнение.Новото си е ново !

Спор няма - новото си ново, но BMW-то си е BMW ! Па макар и на 10+, мойта даже е на 17+ :mhihi: Мой близък има две служебни Шкоди - Фабия и Октавия, на по 1-2 години. Преди да се кача на мойто BMW, карах 4-5 дни Фабията, ами.. ставаше, ма нищо повече. Рикша си я кръстих и това е... Единственото и предимство беше, че се паркира по-лесно. Е, като ми докараха Пантерката и я паркираха до Фабията... ихаа, напрово ми изглеждаше като чудовищно огромна лимузина. Даже малко спеч... викам си - с това, братче, няма ни завиване, ни паркиране. Станах като кукувица в 6 на следващета сутрин и излязох да карам, да посвикна малко с колата докато няма движение. Е, след поливин час вече се чувствах като у дома си. Няма такъв комфорт, стабилност и сигурност. Още кат се кача На Рикшата ми се струва, че карам... маневрена пастмасова сапунерка... Да не говорим че в ниските скорости има едно... придърпване, дет така и не разбрах от какво е :confused: За Октавията... няма да изпадам в подробности,ма вися доста по сервизи. Нещо и борд компютъра и се сдуха по едно време. А за звука на двигателя / дезел/, как трака не е истина :mhihi: Така че, приятел, карай си ти нова Шкода, пък аз си предпочитам дъртата ми Тройка. Лично мнение! Верно е, че сме фанатизирани тука, ма :roll:
Хайде хубав ден :D
П.П. А Шкодите вътре са отвратителни :confused:
Оууу, тряяше и по темата да пишем:Неприятно е да биеш толкова път, просто защото собственика те е подвел... Тук има един друг момент, аз се занимавам с имоти и когато някой ми каже Апартъментът е луксозен, обикновено почвам да задавам сто въпроса, като примерно - алуминиева дограма, ама на колко 15 години. Теракот, ама на 10 години, размер 20 на 20... Вградена кухня, ама Айко... Защото за някои хора нещо е луксозно/ в перфектно състояние/, а за други същото това нещо е ... обикновено, даже със забележки. При Апатаментите това разминаване идва от това в какво жилище живее самият човек, или колко луксозни жилища е вижал изобщо. За мен примерно луксозна кухня е ... кухня, на която само плота й струва колкото една Айкова кухня :mhihi: че и отгоре. Вероятно при собствениците на коли е нещо подобно. Ако цял живот си карал катафалка, нещо по-запазено ще ти се стори Перфектната кола ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: баба си да му прави мекици

Мнение от tonito » 18 Ное 2008, 19:25

Apassionata написа:
l-s написа:
ITK написа:
GVT написа:

+1

Спор няма - новото си ново, но BMW-то си е BMW ! Па макар и на 10+, мойта даже е на 17+ :mhihi: Мой близък има две служебни Шкоди - Фабия и Октавия, на по 1-2 години. Преди да се кача на мойто BMW, карах 4-5 дни Фабията, ами.. ставаше, ма нищо повече. Рикша си я кръстих и това е... Единственото и предимство беше, че се паркира по-лесно. Е, като ми докараха Пантерката и я паркираха до Фабията... ихаа, напрово ми изглеждаше като чудовищно огромна лимузина. Даже малко спеч... викам си - с това, братче, няма ни завиване, ни паркиране. Станах като кукувица в 6 на следващета сутрин и излязох да карам, да посвикна малко с колата докато няма движение. Е, след поливин час вече се чувствах като у дома си. Няма такъв комфорт, стабилност и сигурност. Още кат се кача На Рикшата ми се струва, че карам... маневрена пастмасова сапунерка... Да не говорим че в ниските скорости има едно... придърпване, дет така и не разбрах от какво е :confused: За Октавията... няма да изпадам в подробности,ма вися доста по сервизи. Нещо и борд компютъра и се сдуха по едно време. А за звука на двигателя / дезел/, как трака не е истина :mhihi: Така че, приятел, карай си ти нова Шкода, пък аз си предпочитам дъртата ми Тройка. Лично мнение! Верно е, че сме фанатизирани тука, ма :roll:
Хайде хубав ден :D
П.П. А Шкодите вътре са отвратителни :confused:
Оууу, тряяше и по темата да пишем:Неприятно е да биеш толкова път, просто защото собственика те е подвел... Тук има един друг момент, аз се занимавам с имоти и когато някой ми каже Апартъментът е луксозен, обикновено почвам да задавам сто въпроса, като примерно - алуминиева дограма, ама на колко 15 години. Теракот, ама на 10 години, размер 20 на 20... Вградена кухня, ама Айко... Защото за някои хора нещо е луксозно/ в перфектно състояние/, а за други същото това нещо е ... обикновено, даже със забележки. При Апатаментите това разминаване идва от това в какво жилище живее самият човек, или колко луксозни жилища е вижал изобщо. За мен примерно луксозна кухня е ... кухня, на която само плота й струва колкото една Айкова кухня :mhihi: че и отгоре. Вероятно при собствениците на коли е нещо подобно. Ако цял живот си карал катафалка, нещо по-запазено ще ти се стори Перфектната кола ;)

разбираемо е за теб да се радваш на 15 годишни 16-ки :mhihi:
на твоята възраст и аз бях така,макар че карах и аз доскоро е 36,но винаги съм се стремял да се развивам все пак,макар 4е не с кола от любимата ми марка....
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 18 Ное 2008, 19:35

понякога има и хора които хал хабер си нямат от коли..мислят че щом върви и пали е перфект...един познат на брат ми така е купил една кола карана от жена първи собственик..наистина беше на 89.000 км бе з никакъв сериозен удар..но будалата не е взел предвид фактора "жена-шофьор"
1) криви джанти и гуми на балончета "уф не мога да се кача на тоя бордюр...дай да набера отдалеч"
2)масло и филтри "отвреме на време свети едно шише което пръска но нищо не се пръска" ниво не можем да го хванем на пръчката...
3)амортисьори и окачване..гух!гух! кво е т'ва?

но се захванал будалата и я направи...за 4000 евро я е взел още 2000 даде отгоре и още има да се прави

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 18 Ное 2008, 20:04

tonito написа:разбираемо е за теб да се радваш на 15 годишни 16-ки :mhihi:
на твоята възраст и аз бях така,макар че карах и аз доскоро е 36,но винаги съм се стремял да се развивам все пак,макар 4е не с кола от любимата ми марка....

Айде сега :OT:
На "мойта" възраст, хахахах Не си ли чувал че нещата не са винаги както изглеждат на пръв поглед... Е, тенкс за комплимента де ;) А може би не си прочел в профила ми, че тази кола е "Стара... но за учебна е перфектна"... А и ние се развиваме, дай боже скоро да се развием с някое по-ново... BMW :idea:
А за сведения на потребителя grnka , кат продавам мойто ще е със сменени амортесьори Билстейн, тампони, прашници, BMW масло 10W40 , два филтъра, щото трети няям, карано повече от две години само със бензин 100 октана, предпочитан Карера 100, глезена с разни добавки дет са поне 3 вида... и надявам се почти нови зимни гуми Гуудрич...Белкем не г иизтъркам до тогава! Така че, аре некои жени да имаме някаква идея за кво иде реч... ма онази, за коят говориш със сигурност не е била фенка на BMW
А кат не мога да кача някой бордюр, верно се засилвам отдалече, щото там отзад е паркирано едно Фиатче ненагледно и ... що ли пък да не го тресна малко, така за спорта :mhihi: :mhihi: :mhihi: Айде Бравооооо :clap:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 18 Ное 2008, 20:17

l-s написа:
ITK написа:
GVT написа:

+1

Заставам зад думите си...
Другата кола в къщи е Пунто на 1 година, ми с извинение "серем" ти на италианските боклуци, еле па вътре - това пластмаси, боклуци, таблото му вече изглежда в пъти по-зле отколкото на 8 годишното ми БМВ.....карал съм всякакви, лади, шкоди, голфове, опели, рена, дърти-нови, возил съм се в кво ли не, тука съм нов, от 6 месеца карам бмв-то, ама сравнение може да се прави с една две марки..другото е майтап
А да видиме как ще изглежда една шкода на 3-4 години и едно бмв два пъти по-старо от нея....щото въпроса основно е и в материалите, не само в качеството на изработка, дизайна и концепцията....
Ще ми продават форд чисто нов за 18 к и аз ще очаквам да ме вози повече от 2-3 години ...да бе да...мармота завива шоколад :mhihi:
F**k them all!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата