КАЛЕНДАР 2009
Модератор: Общи модератори
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
BENZINO VN написа:isa написа:madpetio написа:isa написа:Сега се сетих, че ще идвам в София на 28ми вечерта. Обаче не познавам града, а и ще бъда с балета, мисълта ми е, че няма да се оправя сама там. Ще остана вечерта, на следващия ден се прибирам. Ако има някой желаещ да ми съдейства ще бъда благодарна. Мога да донеса и на колеги от Варна.
Като сте в София звънете и ще измислим нещо за да има и за Варненци
Ами иска ми се горе долу да знам колко за Варна, все пак не са неограничен брой, нека който иска да ми пише, аз поемам ангажимента да ги донеса и раздам.
Мацко имай ни в предвид тука-бетон сме 5-6 човека,пък ако требве нещо ше плащаме
Как 5-6 бре, те 30-тина дали ще стигнат не знам.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Има ли кой да вземе някоя друга бройка и да ми прати за Враца.Ще черпя при първа възможност
Бях събота и неделя в София но чак като се прибрах видях темата

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
за Плевен ако може да поръчам 15 броя...
незнам на кой трябва да ги поръчам обаче
драснете едно Л.С. за да ви дам лични данни където да ги изпратите
незнам на кой трябва да ги поръчам обаче

- MOGY
- Obergruppenführer
-
KIM написа:аз мога да се наема да взема в офиса в лозенец,а и почти всеки ден еконта минава през мен и мога да пращам
Еми действай

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 за Пловдив
??

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
Забравихте Майните
Ким ако достигнат до теб повечко бройки и можеш да пратиш по Еконт пиши ми в скайп или ЛС да дам адрес да пратиш възможно най-много бройки за Пловдивчани аз ще ги раздам на сбирка и за парите ще се разберем мерси предварително и ако успееш да пратиш Пловдивчани ще ти бадем много благодарни

- MOGY
- Obergruppenführer
-
Ок разчитаме на теб