Монтаж на М-кова броня

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 17 Ное 2008, 8:04

///MapTo написа:Според мен идеята на техническия подфорум е да си помагаме за неща,който са от значение и могат да бъдат от полза на новаците...евала за положения ентусиазъм да сложиш снимков материал и да снимаш целия процес,но би било от много по-голяма полза ако бъде примерно тема за ремонт на ваноса,тема за ремонт на хидравличната рейка..разни ей такива болежки,които засягат 99% от хората,каращи Е36..щото в този случай просто предъвкваме информация и се получава натрупване...ако някой утре пусне тема кое как да направи с удоволствие бих помогнал до там,до където стига моята компетентност...относно спамерските и антиградивни мнения от моя страна...ми братле,огледай се във форума и ми кажи ти виждаш ли смисъл от цялата работа да помагам и да давам акъли,когато новите юзъри не полагат минимални усилия..редовно се пускат теми "помощ" "хелп" и т.н...теми за продаване и купуване в техническите раздели,за извън темата да не говорим...вярно е,че когато аз бях новак нещата бяха съвсем различни...но аз първите 2 години само четях...за 2 години имах общо 50 мнения...няма го респекта,който имаше едно време... ;)

Виж братли за другите ремонти си има майстори ...като ти е толко мерак взимай фотоапарата и тръгвай по сервизите да снимаш ...аз се занимавам с техника ,но не от това естество.Мога да се правя някой дребни ремотни ,но не и нещо по сериозно 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 17 Ное 2008, 9:40

При все че съм жена, на мен темата ми беше интересна и мисля , че няма нищо лошо нито в обяснението, нито в смисъла на такава тема....
Има далеч по-безсмислени....
///Марто, не се познаваме, но ми прави впечатление, че си много агресивен напоследък към всички потребители, айде почти всички...незнам защо....може би да се дразниш нещо, твое право, нищо лошо не казвам, но приеми, че ако ти знаеш как се сменя броня, има много хора които не знаят, а искат да си го направят сами, нали?
И какво ще стане ако някой пусне тема "Колеги, как се сменя бронята?" Тогава пък ще се започне "Може ли да си толкова малоумен, може ли да имаш ХХХХ мнения и да не знаеш една броня как се сменя?".....помисли само колко въпроси и ненужни коментари спестява това, че Smoocki е решил да покаже превантивно как се прави....
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 17 Ное 2008, 14:14

Не искам да се заяждам или нещо такова, уважавам всички във форума. Уважавам хората които са по стари във форума, но съм забелязъл едно пренебрежително отношение към хората, които не знаят и като питат нещо и започва хранилката. Аз лично съм научил доста от този форум. Радвам се когато някои пусне някаква тема как става някоя интервенция, примерно аз за бронята не знаех как става но сега вече знам. Мисълта ми е че хора като колегата Марто, които не познавам, но вместо да се заяжда, защо има такава тема и да нарежда, можеше поне да замълчиш ако нямаше какво да добави. Тука сме за да си помагаме и никои не се е родил научен и се учи докато е жив. Аз съм сигурен че никои от този форум не се е родил научен как да прави най малката интервенция по БМВ-то си. Всеки пита и по това което е описано действа. Поздрави и всичко в без лоши чуства.....

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 17 Ное 2008, 14:48

Kregec написа:Не искам да се заяждам или нещо такова, уважавам всички във форума. Уважавам хората които са по стари във форума, но съм забелязъл едно пренебрежително отношение към хората, които не знаят и като питат нещо и започва хранилката.

Много зависи как си направил това "Запитване". Ако е за нещо елементарно, което можеш с търсачката да си намериш - не мислиш ли, че е нормално някой да се поизнерви, прочитайки поредната тема за "еди-кво-си", което е достъпно вече на страниците на форума, но някой просто го мързи да погледне?? Погледни и другата страна на монетата... ;)

Иначе подобни "информационни" теми са добре дошли и в скоро време ще се сформира една "Обобщаваща тема" в стил "Направи си сам", където ще ги има всичките тези "научаващи" теми... :)

:cop:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 17 Ное 2008, 14:57

Да колега прав си! Ще е хубаво да има такава обобщаваща тема. Аз монетата е гледам и от двете страни защото съм от двете и страни!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316i
Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3

..

Мнение от Василев » 17 Ное 2008, 18:35

започнахте нещо много лично да си пишете а ;)
шса караме :)

и аз много съм навит за такава броня само че искам да е черна защото не ми се разправя с бояджии .. да чакам и тем подобни :)
искам да я сложа и да си карам като пич .. та някой може ли да ми каже за колко най малко може да си намеря или ще ми кажете да търся из форума хаха

много ме е страх само едно .. сега като си е с обикновенната броня си е на почти равно ниво с страничните прагове .. не искам ако си сложа такава ///M-кова да ми е или нагоре или надолу , защото съм виждал такива БМВ та и .. не знам дали сте съгласни но е много селско

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 17 Ное 2008, 18:40

Да ти кажа честно ///М бронята не трябва да е по-различна от стандартната като отстояние от земята или ниво спрямо праговете. Мойта кола я гледах 100 пъти преди да й сложа ///М бронята дали няма няква разлика и.... честно казано не видях... но пък визията с ///М броня ще ти разкара всякви мисли за "селска визия" на нивото на бронята спрямо праговете... добави й и Evo Lip спойлера и ще видиш тогава пък ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 17 Ное 2008, 19:39

Evo lip спойлера целият ли беше ..или двата отделни ?...за броните Бум Бум имаше има и още един колега във Продава най горе ! :roll:
Изображение

Мародератор
Аватар

Мнение от Mollov » 17 Ное 2008, 19:56

Лип-а си е едно цяло... след това има GT добавки, викат им Splitters...

Потребител
Аватар

Re: Монтаж на М-кова броня

Мнение от NekufFen » 07 Дек 2012, 9:02

имам същата Мброня
с цял лип
интересно ми е ти по какъв начин си го захванал ... ;?

младши ентусиаст
Аватар

Re: Монтаж на М-кова броня

Мнение от No0k » 07 Дек 2012, 11:00

От къде я изрови тая тема :mhihi: :mhihi:

http://understeer.com/lipspoiler.shtml

Изображение

Предишна

Назад към E36