За и против задните светлини за мъгла
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
И аз съм ЗА,даже днес имаше мъгла като се прибирах от Варна и понеже са ми затъмнявани соповете с боя ли със спрей ли нз,така я взех и исках да ги пусна за всеки случей,не че не свети ма....да ги има и не намерих копчето.Или по скоро съм го намерил,пане работят.От ляво на копчето за фаровете са 2 ... за халогени и за тази светлина.Горното предполагам е за халогени,щот колата няма халогени => няма и кошпче,а от долу трябва да е за задна светлина.Натискам и промяна няма,явно не бачка 

- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
Пускам само гат има нужда.Иначе има хора някои които са като коледна елхаааааааа
Щом е ламба треа свети

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Мен ми светят само задните, мързи ме да видя причината защо не светят халогените
И съответно не виждам причина да ги ползвам, не е имало такава яка мъгла.

BMW only!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Абе да не ги оправдавам,ама има модели коли на които като им включиш предните не те пита за задните ....... Иначе и аз съм против ...... Просто няма по отвратително нещо,а и особенно ако е нощно време ...... (има и такива гадни изключения)
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
BMDrago написа:80% хабер си нямат ,че им свети
Абе аз хабер придобих, че нещо тряя да свети, ама колкот и да гледах... щрап, щрап, никва разлика, та при мене са НЕТ Работ

Всички тук говорим за червената "ламба" дето е на левия стоп, дето се пуска от копчето под онова за халогените, нали ?!
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
alexand написа:Всички тук говорим за червената "ламба" дето е на левия стоп, дето се пуска от копчето под онова за халогените, нали ?!
Точно за тая говорим, и дет лампичката на таблото свети в некво грозно мръсно жълто / поне при мен/

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Аз не мога да разбера какво ви дразни толкова. То свети червено, чак пък да "вади очи". Мен ме дразни много повече насрания ксенон. Трябва да е забранен..
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Нерегулирани ксенонови фарове,неочаквано добро заслепяване.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3