История за ченгета!(Part.3)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
makavel4o написа:Кой каквото иска да си мисли, но аз лично мразя ченгетата защото когато ти трябват ги няма, а когато не ги търсиш все се врът, общо взето чакалят да лапат и само си барат м*дете по цял ден....
това от личен опит го знам...с гадните ченгета никога не са проявявали разбиране и винаги като съм бил ограбван ги е нямало да хванат гадните шанаджии...
Ще ги мразя до гроб.
И другото което мразя в тях е ,че си мислят като са им дали значка и ютия са най-големите ..щяха ако си вършеха работата а те са едни Господа Никой!
Просто формалност в жалката ни държавица....
неам повече какво да добавя че се изнервих........
Това е като да кажеш, че мразиш опелджиите - всички са еднакви (или не са?)... и какво значи да хванат "гадните шанаджии" - ти не знаеш какво значи думата и се правиш на знаещ или си ЗА това, да могат да крадат само определени хора... не мога да те разбера... сигурно си объркан и сам не се разбираш...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Много яка тема.
За пръв път някой да напише за корумпираните полицаи. Това никога не е било обсъждано във форума.
Бахти...
Вече се чудя какъв форум отварям - автомобилен ли, литературен ли, форум за неграмотни ли...

За пръв път някой да напише за корумпираните полицаи. Това никога не е било обсъждано във форума.
Бахти...

Вече се чудя какъв форум отварям - автомобилен ли, литературен ли, форум за неграмотни ли...

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
pandev22 написа:makavel4o написа:Кой каквото иска да си мисли, но аз лично мразя ченгетата защото когато ти трябват ги няма, а когато не ги търсиш все се врът, общо взето чакалят да лапат и само си барат м*дете по цял ден....
това от личен опит го знам...с гадните ченгета никога не са проявявали разбиране и винаги като съм бил ограбван ги е нямало да хванат гадните шанаджии...
Ще ги мразя до гроб.
И другото което мразя в тях е ,че си мислят като са им дали значка и ютия са най-големите ..щяха ако си вършеха работата а те са едни Господа Никой!
Просто формалност в жалката ни държавица....
неам повече какво да добавя че се изнервих........
е за тва е казано A.C.A.B.-all cops are bastards.даи на мишок власт и гледаи сеир
-----------------
Много мразите да знаете. Това чувство едва ли ще ви е от полза. Макавелчо много си противоречиш. Вземи си промий мозъка.

Здрасти! }}}
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
[quote="Кокошка"][/quote]
Ебаси ника
Колежка ли си ,кокошка ли си ама обричаш всичко на кудкудякане с тоя ник

Ебаси ника

- plradev
- старши ентусиаст
-
Biankonero написа:plradev написа:Кокошка написа:
Ебаси ника![]()
![]()
Колежка ли си ,кокошка ли си ама обричаш всичко на кудкудякане с тоя ник
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти внимавай с тоя аватар да не вземе да те хареса...![]()
![]()
Я елате пиленца при баткооо....

- plradev
- старши ентусиаст
-
Кокошка написа:......... но поне просото виждам.
А дали го сънуваш.....

п.п.Извинявам се за оффа,ама не е се сдържам

47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4