Не вдига нормална температура

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Не вдига нормална температура

Мнение от 6agart » 16 Ное 2008, 20:47

ниама добро парно и стрелката е вав синиата зона при зимните летни ословиа

vld:Колега постарай се малко повече с правописа ,поне в заглавията на темите които постваш.

Относно проблема ти ,просто си смени термостата и обезвъздуши системата
;)
nnnnnnn

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: НЕ ДИГА НОРМАЛНА ТЕМПЕРАТИРА

Мнение от zvetiko » 16 Ное 2008, 20:55

6agart написа:ниама добро парно и стрелката е вав синиата зона при зимните летни ословиа

Термостат ,колега.И на моето същата история-загрява след 15 минути градско,смятах да питам даже във форума за колко време загрява М42,защото този двигател все още не ми е много ясен, но днес като слезнах от Витоша и видях,че стрелката е в синьото ми стана ясно какво е. ;)

Потребител
Аватар
Кара: Е61 525i 2004

Мнение от King^of^Darknes » 16 Ное 2008, 20:55

6agart написа:ниама добро парно и стрелката е вав синиата зона при зимните летни ословиа

аз изчетох доста теми по подобни въпроси тези дни не е лошо и ти да направиш така иначе на мен лично ми изглежда като термостат.
а ако уточниш малко какво разбираш под добро парно ще е още по добре духа слабо не духа толо прекъсва и така на татък

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 16 Ное 2008, 20:57

King^of^Darknes написа:

аз изчетох доста теми по подобни въпроси тези дни не е лошо и ти да направиш така иначе на мен лично ми изглежда като термостат.
а ако уточниш малко какво разбираш под добро парно ще е още по добре духа слабо не духа толо прекъсва и така на татък

Колега,виж ,че казва -стрелката му е в синьото.

Потребител
Аватар

Мнение от 6agart » 16 Ное 2008, 21:01

ами не дига градуси и излиза хладен жаздух
nnnnnnn

Потребител
Аватар

Мнение от 6agart » 16 Ное 2008, 21:01

ами не дига градуси и излиза хладен ваздух
nnnnnnn

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 16 Ное 2008, 21:12

Термостат колега щом истива няма от къкво друго да е.Ако загряваше можеше да се чудеш ама не...
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 16 Ное 2008, 21:29

иначе е нормално в тези градуси да не е на средата ами милиметър-два по надолу нали ? :roll:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 16 Ное 2008, 22:11

zvetiko написа:

Термостат ,колега.И на моето същата история-загрява след 15 минути градско,смятах да питам даже във форума за колко време загрява М42,защото този двигател все още не ми е много ясен, но днес като слезнах от Витоша и видях,че стрелката е в синьото ми стана ясно какво е. ;)

Термостат по въпроса.
Zvetiko - с нов термостат от Камор и виско загрявам за 10ина минути, ако колата е престояла като днес цял ден на открито. Въпроса е колко препомпваш. С нормално каране около 10мин. Ако я изревеш няколко пъти с тръгването... около 5 мин. Гвоворим за момента, в който почва да духа топло, което е малко над синята зона при мен. Но ако се пуснеш по надолнище и чакаш да загрее при работа на 1000 оборота, над 10 мин. със сигурност ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: само на бенз

Мнение от golfhi » 16 Ное 2008, 22:57

6agart написа:ами не дига градуси и излиза хладен ваздух

ами не дига градуси и излиза хладен жаздух

Ти буквите ъ и в на клавиатурата не ги ли знаеш къде са :?: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 16 Ное 2008, 23:29

Термостат

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 16 Ное 2008, 23:48

liloff написа:
zvetiko написа:

Термостат по въпроса.
Zvetiko - с нов термостат от Камор и виско загрявам за 10ина минути, ако колата е престояла като днес цял ден на открито. Въпроса е колко препомпваш. С нормално каране около 10мин. Ако я изревеш няколко пъти с тръгването... около 5 мин. Гвоворим за момента, в който почва да духа топло, което е малко над синята зона при мен. Но ако се пуснеш по надолнище и чакаш да загрее при работа на 1000 оборота, над 10 мин. със сигурност ;)

Става точно както ти казваш за 5 мин. когато я изрева и това ме хвъли в лек размисъл,но днес се качих до Копитото,веднага се върнах и към Бояна беше в синьото. ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 16 Ное 2008, 23:51

Моя беше зацепил на отворено, цяло лято - никакви грижи, клима, млима, бързо, бавно, все ОК, по средата стрелката.

Но като падна първия сняг на магистралата падна на синьото в движение и настинах и изкарах 2-3 дни на греяна водка вкъщи, смених термостата и се родих сега. Вчера или петък, не помня... на магистралата се убих от жега в колата и ми беше кеф ;) Че и от 1 седмица не пуша вече, и ми мирише на хубаво в Компакта... Ходи сменяй с Каморски, читави са, проверени, 88 градуса мисля беше. Виж го по ВИН,

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 16 Ное 2008, 23:55

Може ли да си грамотен колкото 3-ти клас дете и да искаш адекватен отговор :confused:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: само на бенз

Мнение от golfhi » 17 Ное 2008, 1:11

BMW lover написа:

Може ли да си грамотен колкото 3-ти клас дете и да искаш адекватен отговор :confused:

Това е Калокаса от Дата бг форума е известен, виж по-горе пак спамаджийска негова тема :arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=117995 Няма ли кой да го Банне вече - вижте го тука какво прави :arrow: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1603141&postdays=0&postorder=asc&start=1800
Изображение

Назад към E36