Не вдига нормална температура
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Не вдига нормална температура
ниама добро парно и стрелката е вав синиата зона при зимните летни ословиа
vld:Колега постарай се малко повече с правописа ,поне в заглавията на темите които постваш.
Относно проблема ти ,просто си смени термостата и обезвъздуши системата;)
vld:Колега постарай се малко повече с правописа ,поне в заглавията на темите които постваш.
Относно проблема ти ,просто си смени термостата и обезвъздуши системата;)
nnnnnnn
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: НЕ ДИГА НОРМАЛНА ТЕМПЕРАТИРА
6agart написа:ниама добро парно и стрелката е вав синиата зона при зимните летни ословиа
Термостат ,колега.И на моето същата история-загрява след 15 минути градско,смятах да питам даже във форума за колко време загрява М42,защото този двигател все още не ми е много ясен, но днес като слезнах от Витоша и видях,че стрелката е в синьото ми стана ясно какво е.

- King^of^Darknes
- Потребител
-
- Кара: Е61 525i 2004
6agart написа:ниама добро парно и стрелката е вав синиата зона при зимните летни ословиа
аз изчетох доста теми по подобни въпроси тези дни не е лошо и ти да направиш така иначе на мен лично ми изглежда като термостат.
а ако уточниш малко какво разбираш под добро парно ще е още по добре духа слабо не духа толо прекъсва и така на татък
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
King^of^Darknes написа:6agart написа:ниама добро парно и стрелката е вав синиата зона при зимните летни ословиа
аз изчетох доста теми по подобни въпроси тези дни не е лошо и ти да направиш така иначе на мен лично ми изглежда като термостат.
а ако уточниш малко какво разбираш под добро парно ще е още по добре духа слабо не духа толо прекъсва и така на татък
Колега,виж ,че казва -стрелката му е в синьото.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Термостат колега щом истива няма от къкво друго да е.Ако загряваше можеше да се чудеш ама не...
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
zvetiko написа:6agart написа:ниама добро парно и стрелката е вав синиата зона при зимните летни ословиа
Термостат ,колега.И на моето същата история-загрява след 15 минути градско,смятах да питам даже във форума за колко време загрява М42,защото този двигател все още не ми е много ясен, но днес като слезнах от Витоша и видях,че стрелката е в синьото ми стана ясно какво е.
Термостат по въпроса.
Zvetiko - с нов термостат от Камор и виско загрявам за 10ина минути, ако колата е престояла като днес цял ден на открито. Въпроса е колко препомпваш. С нормално каране около 10мин. Ако я изревеш няколко пъти с тръгването... около 5 мин. Гвоворим за момента, в който почва да духа топло, което е малко над синята зона при мен. Но ако се пуснеш по надолнище и чакаш да загрее при работа на 1000 оборота, над 10 мин. със сигурност

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
liloff написа:zvetiko написа:6agart написа:ниама добро парно и стрелката е вав синиата зона при зимните летни ословиа
Термостат по въпроса.
Zvetiko - с нов термостат от Камор и виско загрявам за 10ина минути, ако колата е престояла като днес цял ден на открито. Въпроса е колко препомпваш. С нормално каране около 10мин. Ако я изревеш няколко пъти с тръгването... около 5 мин. Гвоворим за момента, в който почва да духа топло, което е малко над синята зона при мен. Но ако се пуснеш по надолнище и чакаш да загрее при работа на 1000 оборота, над 10 мин. със сигурност
Става точно както ти казваш за 5 мин. когато я изрева и това ме хвъли в лек размисъл,но днес се качих до Копитото,веднага се върнах и към Бояна беше в синьото.

Моя беше зацепил на отворено, цяло лято - никакви грижи, клима, млима, бързо, бавно, все ОК, по средата стрелката.
Но като падна първия сняг на магистралата падна на синьото в движение и настинах и изкарах 2-3 дни на греяна водка вкъщи, смених термостата и се родих сега. Вчера или петък, не помня... на магистралата се убих от жега в колата и ми беше кеф
Че и от 1 седмица не пуша вече, и ми мирише на хубаво в Компакта... Ходи сменяй с Каморски, читави са, проверени, 88 градуса мисля беше. Виж го по ВИН,
Но като падна първия сняг на магистралата падна на синьото в движение и настинах и изкарах 2-3 дни на греяна водка вкъщи, смених термостата и се родих сега. Вчера или петък, не помня... на магистралата се убих от жега в колата и ми беше кеф

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Може ли да си грамотен колкото 3-ти клас дете и да искаш адекватен отговор

BMW lover написа:6agart написа:ниама добро парно и стрелката е вав синиата зона при зимните летни ословиа
Може ли да си грамотен колкото 3-ти клас дете и да искаш адекватен отговор
Това е Калокаса от Дата бг форума е известен, виж по-горе пак спамаджийска негова тема

15 мнения
• Страница 1 от 1