Мнение за Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Колега много пари за 320-ка преди феислифта за 10к
А вярно, че колегата STR има уникална 328-ца ако наистина я дава за 10 бона АМА ХИЧ не се и чуди щом ти се дават тия пари !!! (не го познавам за да му правя реклама но съм запознат с работата по колата му поне от писаното по форума а това лестно ще се свери и на живо
)
Друго което мога да ти кажа е, че за 5000лв. взимаш 320ка прави6 и освежаване на двигателя за 2к ваноси свещи датчици за о6те 2к Ново окачване и за 1000лв. Претапициране на салона и ето ти ги 10-те бона абоаче си сигурен в инвестираните пари в колата
Поне това е моето мнение!
Успех!

А вярно, че колегата STR има уникална 328-ца ако наистина я дава за 10 бона АМА ХИЧ не се и чуди щом ти се дават тия пари !!! (не го познавам за да му правя реклама но съм запознат с работата по колата му поне от писаното по форума а това лестно ще се свери и на живо

Друго което мога да ти кажа е, че за 5000лв. взимаш 320ка прави6 и освежаване на двигателя за 2к ваноси свещи датчици за о6те 2к Ново окачване и за 1000лв. Претапициране на салона и ето ти ги 10-те бона абоаче си сигурен в инвестираните пари в колата

Успех!
- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Колело Drag
- Мечтае да кара: Е36 M3 turbo
Zaho написа:Колега много пари за 320-ка преди феислифта за 10к![]()
А вярно, че колегата STR има уникална 328-ца ако наистина я дава за 10 бона АМА ХИЧ не се и чуди щом ти се дават тия пари !!! (не го познавам за да му правя реклама но съм запознат с работата по колата му поне от писаното по форума а това лестно ще се свери и на живо)
Успех!
Пич и ти си прав и за това съм помислил но ако са наистина запазени неговите защо да си губя времето. Вярно че аз си я правя и знам колко инвестирам ама доло горе ще стане същото. Така че състоянието е от много голямо значение. Пък пича ако наистина си е пазил колата както казва какво пък ако свали малко я взимам.
- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
Apassionata написа:bajo85 Ей, объркаха ли те съвсем колегите... Рови и търси много, за да можеш да направиш някакви сравнения. А аз ще помоля лично един колега да ти помогне с избора. Късмет!
Ще съм благодарен да има компетентно мение на огледа , който мисля да е идващата седмица понеделник вторник най късно сряда да мога да реагирам.
- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
Имам един тактичен въпрос
Тъй като ме комадироват пак и то до Март месец по последни данни, дали да инвестирам сега в тая кола или за такъв период ще излезе някоя също толкова натокана?
Аз клоня към изчакване защото нямам гараж пък иде зима и само лоши работи могат да и се случат пред блока
Вашето мнение е...

Тъй като ме комадироват пак и то до Март месец по последни данни, дали да инвестирам сега в тая кола или за такъв период ще излезе някоя също толкова натокана?
Аз клоня към изчакване защото нямам гараж пък иде зима и само лоши работи могат да и се случат пред блока

Вашето мнение е...
- kilima
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330d. E90 LCI 325d
Re: :)
samsurnik написа:абе гледам тук обсъждате колицата наиситна е хубва ама 10000 лева за 1995 година щото била с м-ков салон. не се сещам как се казваше колегата тук преди месец беше пуснал обява в пордав М-ка е36 1994 година, вярно момчетоп каза че мотора е сменян но все пак е съшия мотор от м и я даваше за 14к така че едно истинска м-ка за 14к друго е 320 със салон (да кажем 1500 лева) за 10000 лева, замислете се ами той колегата ако е разтършува с тези пари отива на е46
Добре де ,една хубава е36 в Германия струва толкова.А и пише ,че е нов внос.(ако това е така)е46 за тези пари,мисля че няма да е от най- добрите.Тука в България всеки иска да е тарикат и да си купува коли без пари,а пък възможно най-нова и екстри.После що се внасят само някви скапани варели.Ако колата е гледана добре и е здрава ,си заслужава цената.
Поне това е моето мнение!Успех!
А бе нз що ама съм на мнение ,че като почнеш да правиш много ремонти с качествените части и майстори в България ,много главоболия ще си създадеш.

- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
Re: :)
Поне това е моето мнение!Успех!
А бе нз що ама съм на мнение ,че като почнеш да правиш много ремонти с качествените части и майстори в България ,много главоболия ще си създадеш.
Не знам защо и аз съм на това мнение

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Nukem написа:Пич само ще ти кажа ,че тази обява е от доста отдавна ти си прави изводите,читава кола изчезва до дни!
А за цената мисля ,че си е напълно реална!
Поздрави!
Ми бате читава кола изчезва до ДНИ така е ама Е36 за 10 бона не изчезва до дни .... Може колата да си е свесна просто цената е височка но джантите и салона я оправдават мисля
I'm slowly drifting

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3