разлюля ли ви бе..
Модератор: Общи модератори
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
дилян е най-близо--зна4и пи4елиBMDrago написа:Дилян Пенчев написа:SlipKnoT написа:Apassionata написа:///Ivan написа:Сега ме е страх да си легна.
И менеСама...
Ти сещаш ли се това къде го написа.. такъв земетръс ще получиш пред вас спиращи БМВ да дойдат да ти "помогнат"![]()
![]()
Първият печели
Днеска по-новините->мноо смачкан нещо калника

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
Какво говорите....бях в арената на -1 етаж и си гледаме Агент 007 и изведнеш цялата ми седалка се люлее викам си деба и реалния фиум и викам деба заметресение.....половината зала се изнесоха без нас
Нема такава организация целото кино се разлюла нема никой ти каже излезте може да има вторични трусове ала бала к.....
п.с И са не може заспим да не земе пък да има вторичен сега е било 4 по скалата а ако има вторичен колко ли ще е никой не може да каже дори тия тапаци сега гледах по тв-то от гражданска не знаят кво да правят да ги ... в м..та

п.с И са не може заспим да не земе пък да има вторичен сега е било 4 по скалата а ако има вторичен колко ли ще е никой не може да каже дори тия тапаци сега гледах по тв-то от гражданска не знаят кво да правят да ги ... в м..та

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
vicho написа:
върнете ГРАЖДАНСТВОТО![]()
![]()
Софиянции!
Искате ли още? Или да си легам?
Баси, три теми по амнайсет страници...
Верно ли има паднали сгради? Нищо не казаха по новините...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
аз ина4е по тва жреме си се возих с приателката ми и на сфетофара на опъл4енска и сливница 4акам на 4ервено и по едно време нещо се разклати колата.по4нах да се оглеждам кой ме удари,ма то коли до мен нямаше,ахаа,по късно баща и се обажда и я пита усети ли земетресението и се сетихме 4е тогава е станало,а в тях-тя е в люлин 9 на осмия етаж се е усетило бая 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
току-що получих официални информация, че Бат Бойко Борисов е пръцнал (на това се дължи труса), за което се извинява и моли гражданите да не изпадат в паника, може би ще последват още 2-3 вторични труса (остатъци от вечерята - боб с наденица)

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
vicho написа:току-що получих официални информация, че Бат Бойко Борисов е пръцнал (на това се дължи труса), за което се извинява и моли гражданите да не изпадат в паника, може би ще последват още 2-3 вторични труса (остатъци от вечерята - боб с наденица)![]()
![]()
Глупости, разтресе ва световната финансова криза!
Въпреки това бате Бой побърза да каже, че няма ни ранени, ни щети, да видим. Той може и да го е уговорил със земетръса.
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
Много силно го усетих. Аз съм в Овча купел. Много се изплаших. От 2001 заметресението имам много голям страх и излетях към хола, където бяха родителите ми.
След това навън.

Последна промяна DiDi на 16 Ное 2008, 0:53, променена общо 2 пъти
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
тва от отвън ли го пишешDiDi написа:Много силно го усетих. Аз съм в Овча купел. Много се изплаших. От 2001 заметресението имам много голям страх и излетях към хола, където бяха родителите ми.![]()
![]()
След това навън.

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
bavareca_86 написа:тва от отвън ли го пишешDiDi написа:Много силно го усетих. Аз съм в Овча купел. Много се изплаших. От 2001 заметресението имам много голям страх и излетях към хола, където бяха родителите ми.![]()
![]()
След това навън.

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
vicho написа:току-що получих официални информация, че Бат Бойко Борисов е пръцнал (на това се дължи труса), за което се извинява и моли гражданите да не изпадат в паника, може би ще последват още 2-3 вторични труса (остатъци от вечерята - боб с наденица)![]()
![]()
e недей с такива неща не се базикай...

bavareca_86 написа:тва от отвън ли го пишешDiDi написа:Много силно го усетих. Аз съм в Овча купел. Много се изплаших. От 2001 заметресението имам много голям страх и излетях към хола, където бяха родителите ми.![]()
![]()
След това навън.

Последна промяна Shondy на 16 Ное 2008, 0:56, променена общо 1 път

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
///Ivan написа:bavareca_86 написа:тва от отвън ли го пишешDiDi написа:Много силно го усетих. Аз съм в Овча купел. Много се изплаших. От 2001 заметресението имам много голям страх и излетях към хола, където бяха родителите ми.![]()
![]()
След това навън.
![]()
Еее, не. Вече съм вкъщи. Скараха ми се, че е много късно да се прибирам. Иначе и аз няма да мога да спя тая нощ.
- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6