M6 снимки - Официалните снимки добавени!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Мисля че доста са отгатнали бъдещото лице на М6.Почти е ясно че двигателят ще е от М5,но се надявам да е понапомпан (550 к.с.
) 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
.... според Ауто Мотор унд Шпорт цифрата след zнака //М оzначава също първата цифра от ляво на дясно от стойността на конете.
Това беше моя интерпретация раzбира се, но в последния брой пише, че М6 ще е 600 коня. Не прочетох статията и предполагам, че в крайна сметка може да е ставало дума и са CSL версията, но по-важното от това мисля е придобиването на представа какъв потенциял има тоzи вдигател.....
100 коня отгоре (добре де, 93) от чист агрегат.....
Това беше моя интерпретация раzбира се, но в последния брой пише, че М6 ще е 600 коня. Не прочетох статията и предполагам, че в крайна сметка може да е ставало дума и са CSL версията, но по-важното от това мисля е придобиването на представа какъв потенциял има тоzи вдигател.....
100 коня отгоре (добре де, 93) от чист агрегат.....

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Ако е вярно това ,което Wizi казва(а аз силно се надявам да е така) то тогава М6 просто ще мачка всичко наред...та било то и CL65AMG.
Но ми се струва малко вероятно да направят 93коня допълнително...от тоя двигател според мен много трудно ще се вадят още коне...по-вероятно ми се струва да увеличат работния обем на 5.5 или 6 литра...тогава вече може и да се говори за 600коня...Но най-добре ще покаже това времето... 

But does a human form display to those who dwell in realms of day
...може би пропускаш специалитета на БМВ - високите обороти. Предполагам, че при такъв обем не е невъzможно да иzвадиш 93 коня с иzвестно количество допълнителни обороти 

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Ето и официалното видео от БМВ АГ на новата М6...
http://www.bmw.com/generic/com/en/produ ... /movie.htm
http://www.bmw.com/generic/com/en/produ ... /movie.htm

Driver's Racing Team
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
- Azrail
- UFO Pilot
-
Scott написа:ГОСПОД е конструктур в заводите на БМВ
Tова, че ония американски смешник е направил без да иска една наистина хубава кола не значи, че е Господ

Ще си говорим пак след няколко години, когато излезне така наречения "Tribute to 2000tii" BMW 4-er Reihe, М5 Touring, M3 Limousine и също може би Touring, М4 Coupe и т.н. Дайте да не почваме темата, че съм много бесен...

MORE BEER!
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3