За всички некоректни продавачи на автомобили!
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
За всички некоректни продавачи на автомобили!
Искам да Ви кажа, следващия път като ме накарате да бия сумаити и километри път да видя вашия тоалет, които по телефона е перфектен без драскотина и без удар по таван ! Ще Ви начупя главиците, на двама вече им се размина , третия ще изгърми , я от мене я от друг купувач. Едно е да биеш 20-50км , друго е над 100км, за уж най перфектната кола !
П.С Приятели , които си търсите коли. Задаваите вече по телефона , друг дежурен въпрос. Кита по колата нацепен ли е , лака люпи ли се , има ли олято по боята ... кожата все едно целия китаиски народ ли е сядал ...
П.С Приятели , които си търсите коли. Задаваите вече по телефона , друг дежурен въпрос. Кита по колата нацепен ли е , лака люпи ли се , има ли олято по боята ... кожата все едно целия китаиски народ ли е сядал ...

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
то и това го има некоректни бол но пък и сега ако наистина тършиш нещо добро без обикаляне нестава
а разли4ни хора разли4ни критерий
п.с. никой незащитавам,нито клиент нито продава4

п.с. никой незащитавам,нито клиент нито продава4

Ами да, като търсих кола последно, замалко да се завлека до Пловдив да гледам една ''чудна''. Добре, че имам познат там, който помолих да я види и човека вика много зле работата. Има смисъл да се бие път само ако имаш няколко варианта за оглед, така за една кола, според мен не си заслужава. Пък по телефона всеки си хвали стоката, не им вярвам.
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Е аз като си продавах колата бях снимал всички забележки и изрично ги бях написал. И всеки който чете темата вика - "Това е най-коректната обява за кола!"
Ама за три месеца ми се обадиха трима човека да видят колата...а дойдоха само двама...вероятно щото не беше толкова "перфектна" като тези от другите обяви...така че за всяко нещо си има причина.
Ама за три месеца ми се обадиха трима човека да видят колата...а дойдоха само двама...вероятно щото не беше толкова "перфектна" като тези от другите обяви...така че за всяко нещо си има причина.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Мойта беше с дупки по седалките и дори и тогава оня твърдеше, че е толкова запазена, че все едно човек не е сядал на нея.
Имаше и чисто нови гуми и като видях ДОТ- а се оказа, че човека е имал в предвид, че ги е купил току що ама са 2 употреба 

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
хляб без кора няма
като искаш перфектна кола - от магазина аз колкото км съм навъртял напразно и ако трябваше да пребивам всеки

като искаш перфектна кола - от магазина аз колкото км съм навъртял напразно и ако трябваше да пребивам всеки

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: За всички некоректни продавачи на автомобили!
LuBo1 написа:Искам да Ви кажа, следващия път като ме накарате да бия сумаити и километри път да видя вашия тоалет, които по телефона е перфектен без драскотина и без удар по таван ! Ще Ви начупя главиците, на двама вече им се размина , третия ще изгърми , я от мене я от друг купувач. Едно е да биеш 20-50км , друго е над 100км, за уж най перфектната кола !
Колега,аз съм бил път до Варна за да видя перфектна кола без забележки

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 5&start=15
п.с. да ви кажа, че не са ме убеждавали, че колата е перфектна, то си е по мое желание

п.с. да ви кажа, че не са ме убеждавали, че колата е перфектна, то си е по мое желание
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- dblos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 330D
- Детайли за колата: Touring
Колега и ти се изяви като "online бияч" кво толкова коментираш,2ма им се разминало трети го нямало и тн...
Ми като не си доволен набии им шамарите на място като това си решил да правиш и до тука
Ми като не си доволен набии им шамарите на място като това си решил да правиш и до тука
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Е то явно всеки си е патил,от разходки напразно
и аз съм минавал по 200-300км. в едната посока за да видя уж перфектата кола ама на...?
За кола втора употреба е в пълна сила една дилема."Кола втора употреба хубава няма,има хубава цена"и още едно сравнение---ненаеб*на жена и неудряна кола нема,колкото и да не ни се вярва,говорим за перфекните
Един път ходих до Димитровград по обвява за двигател,като собственика ме убеждаваше,че е "перфектен" и т.н.в последствие се оказа,че е бил газифициран...но това ми беше спестено по тел:дори е колега форумец...ама здраве да е си викам

За кола втора употреба е в пълна сила една дилема."Кола втора употреба хубава няма,има хубава цена"и още едно сравнение---ненаеб*на жена и неудряна кола нема,колкото и да не ни се вярва,говорим за перфекните

Един път ходих до Димитровград по обвява за двигател,като собственика ме убеждаваше,че е "перфектен" и т.н.в последствие се оказа,че е бил газифициран...но това ми беше спестено по тел:дори е колега форумец...ама здраве да е си викам

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: За всички некоректни продавачи на автомобили!
LuBo1 написа:Искам да Ви кажа, следващия път като ме накарате да бия сумаити и километри път да видя вашия тоалет, които по телефона е перфектен без драскотина и без удар по таван ! Ще Ви начупя главиците, на двама вече им се размина , третия ще изгърми , я от мене я от друг купувач. Едно е да биеш 20-50км , друго е над 100км, за уж най перфектната кола !
оп, имаше една моя стара тема за некоректните търговци на коли, ама дебатите бяха други..

37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3