Какъв човек трябва да си??
Модератор: Общи модератори
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Binev_OuT написа:рано или късно този човек ще си изпати здраво.
Този психар няма да го уплаши нито глоба,нито затвор нито бой ама нищо.
Надявам се Бог да се намеси по скоро,защото милите животинки ще продължът да умират по този отвратителен начин.
Това са болни хора!!!!!!!
ша ми пее зайченцето бяло - ПОМИЯР дано кучета го разкъсат!!!!!!!!!!!
Някоя от неговите змии на този ИЗРОД да го хапе ама така,че цял ден да се мъчи ....голям гад е този ...незнам какво сърце трябва да има

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
...
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 1:44, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
Totogada написа:Binev_OuT написа:рано или късно този човек ще си изпати здраво.
Този психар няма да го уплаши нито глоба,нито затвор нито бой ама нищо.
Надявам се Бог да се намеси по скоро,защото милите животинки ще продължът да умират по този отвратителен начин.
Това са болни хора!!!!!!!
ша ми пее зайченцето бяло - ПОМИЯР дано кучета го разкъсат!!!!!!!!!!!
Някоя от неговите змии на този ИЗРОД да го хапе ама така,че цял ден да се мъчи ....голям гад е този ...незнам какво сърце трябва да има![]()
![]()
бъди сигурен че ако каскавелата го ухапе ще умре в адски мъки спасение няма освен ако няма серум и компетентни хора които да го използват.за мен това е перфектния вариянт да пукне този пумияр няма нищо по гадно от това да знаеш че ще умреш адски мъчително и да го чакаш.моята се спусна и ме клъвна по нокътя няма да ти кажа как се насрах

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
ехеее като пусна котенцето при змията и го спрях... не мога да гледам такова нещо, искам да се намери този човек и да бъде заснет докато яде безпощаден бой...

- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Тоя си е за трепане
Дано Господ го накаже!!!
Сърцето ми се сви като видях малкото невинно котенце как се мъчи

Сърцето ми се сви като видях малкото невинно котенце как се мъчи

- Azrail
- UFO Pilot
-
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Azrail написа:Не я ли приключихте тая тема вече ...
Тя утре има продължение, Азраиле, втора серия, доколкото разбрах...
18:00 по TV2.
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
evans написа:Тоя тип е сатянист,я това са хора с психически отклонения,те мислят само за смърт.
Като е сатанист да върви при сатаната... де*а и ненормалника

F**k them all!
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
evans написа:Тоя тип е сатянист,я това са хора с психически отклонения,те мислят само за смърт.
Една голяма част от така наречените ''Метъли'' са подобен тип хора, психясали нещатсници с проблемно детство, последователи на сатаната, мазохисти и т.н. Но най лошото тука е, че той не е единствения, който го прави. Има много други извратени ненормалници, които правят абсолютно същото.

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
ЕБАХ НЕГОВАТА МАМА, тоо с кеф мога да му разбия физиономията
тва ко е в щатите ще търка наровете сумати време
жалко за малките котенца
ГРОЗНО 

тва ко е в щатите ще търка наровете сумати време
жалко за малките котенца

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ае пичове.
Метъла не е виновен че гледа отровни змии.
Нито че им хвърля малки котенца.
Няма такъв метал.
Метълът е просто поредното психично доказателство, че иска да покаже, че е различен, че не се чувства част от обществото и иска да живее в собствен, доста грозен свят.
Друго такова доказателство е снимането и публикуването на ужасяващи кадри с домашни любимци. Чудно ми е, как не го е страх, че някой може да си ги познае.
Трето такова доказателство е лицемерието му да ходи и да лъже хората ,че иска да гледа котета. Явно си мисли, че е изигран от обществото, отритнат или нещо такова и лъжите му са оправдани и заслужени...
Не е метала или метъла причина за действията му.

Метъла не е виновен че гледа отровни змии.
Нито че им хвърля малки котенца.
Няма такъв метал.
Метълът е просто поредното психично доказателство, че иска да покаже, че е различен, че не се чувства част от обществото и иска да живее в собствен, доста грозен свят.
Друго такова доказателство е снимането и публикуването на ужасяващи кадри с домашни любимци. Чудно ми е, как не го е страх, че някой може да си ги познае.
Трето такова доказателство е лицемерието му да ходи и да лъже хората ,че иска да гледа котета. Явно си мисли, че е изигран от обществото, отритнат или нещо такова и лъжите му са оправдани и заслужени...
Не е метала или метъла причина за действията му.