Срамувате ли се да носите ментета? :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Срамувате ли се да носите ментета...?

Цял живот ще пия лимонада,за да нося "ПРАДА"!
12
5%
Дреме ми с какво съм облякън!
57
25%
Срам мъ и!
30
13%
Може менте,но със стил и вкус!
125
56%

Общо гласове : 224
ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 14 Ное 2008, 16:59

up :arrow:

*BMWocb написа:които носи адидас да знае 4е е педе... :mhihi:

:evil: :evil:

Мисля че разлика между марковото и ментето е просто един ЕТИКЕТ ... На обувките държа да са маркови. Дрехите се избират по модата и вкуса естествено ... 8)
Изображение
M - The most powerful letter in the world

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Ное 2008, 17:34

ми аз не гласувах защото моя отговор го няма, а той е малко трудно да се формулира...

какво значи "менте" за дрехи и обувки? за парфюми- ясно- ментето е очевадно по-различно от оригинала. но един $3999 хюго бос костюм е шит във... турция. или във индонезия. или във индия. или във пакистан. ментетата са шити пак там- от същите хора на същата поточна линия. същите умения- същото качество във повечето случай. един $150 чифт найк-ове са правени във китай. ментатата - също. кое е оригинала?

аз не купувам марки а каквото ми харесва. имам доста атлетична фигура и малко неща ми седят добре. костюми пък- никога. винаги трябва да се доправят.

истината си мисля не е каква марка носиш а как я носиш. по човека и поведението му можеш да разбереш дали това със което се е заобиколил (не визирам само парцалки и тн) е истинско.

затова и на повечето "хора със положение" във родината хубавите дрехи и аксесоарите около тях им седят леко комично. или тъжно- според случая.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 14 Ное 2008, 17:48

пак си ровиме из темите май май :mhihi: :mhihi: :mhihi:
айде и аз да се отбележа :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Принципно гледам да ходя що-годе добре облечен
и да кажем при мен уравнението изглежда така:

Обувки 50-100 лв. От нета, разни шано магазини и др.
Дънки 50-150 лв. От Илиенци( спецялно за дънки изпадат доста добри модели от време на време), къде молче, къде някое друго шано магазинче.
Блузки 50-100 лв. главно от маркови магазини, но се случва и разни ментата ако попадна на готини
Кола 2.40 лв. гориво за двата крака

НО понякога кислея и можеш да ме видиш с:

Обувки 600 евро От Франция
Дънки 250 евро От ---||--- или Италия
Часовник 10 000 $ Hublot
Кола 60000 евро няма да кажа ква
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

едит:
поздрав за всички дето ноясят J's :mhihi:
http://www.zazz.bg/play:533a2168 8)

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 14 Ное 2008, 19:12

Абе вкус да има сега някой дрешки си заслужават парите ама някой са отврат ... Познавам хора дето само марково се обличат ама като нямат вкус ... Поне с етикетите да ходеха та да ги оправдава това ... Иначе Нашият адидас е много палав от китайския ... Така че в Бургас в тия по комерсиалните уж маркови магазинчета всичко си е менте ... И все пак фитнеса и адидаса водят началото на градът ни :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 15 Ное 2008, 3:46

бухахахахаха тва па за дрехите е ебаси пародията в цял свят

Колегите от Плевен да кажат ЯНА плевен ква марка дрехи НЕ Шие хахаахахах

:mhihi: :mhihi: приятел на ба6та ми е международен 6офер и кара до испания дрехите от БГ :mhihi: :mhihi: ...... после драгия испанец излиза от магазина на ЗАРА (давам го за пример на една от марките които се 6ият там ) олекнал с зна4ителна сума пари но пък със лъскаво плик4е :mhihi:

А пък за официалните дрехи майками е в тоз бизнес от близо 20 години

няма марка, дреха, костИУ(нз каде е ...)м който да не се Шие в Завод АГРЕСИЯ в ИЛИЕНЦИ хехехеехеххе и така с марковото

по темата най- важно е да ти е удобно в дрехата :D
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 15 Ное 2008, 4:50

00Cool написа:бухахахахаха тва па за дрехите е ебаси пародията в цял свят

Колегите от Плевен да кажат ЯНА плевен ква марка дрехи НЕ Шие хахаахахах

:mhihi: :mhihi: приятел на ба6та ми е международен 6офер и кара до испания дрехите от БГ :mhihi: :mhihi: ...... после драгия испанец излиза от магазина на ЗАРА (давам го за пример на една от марките които се 6ият там ) олекнал с зна4ителна сума пари но пък със лъскаво плик4е :mhihi:

А пък за официалните дрехи майками е в тоз бизнес от близо 20 години

няма марка, дреха, костИУ(нз каде е ...)м който да не се Шие в Завод АГРЕСИЯ в ИЛИЕНЦИ хехехеехеххе и така с марковото

по темата най- важно е да ти е удобно в дрехата :D

Не знам, но всеки се пресмива като каже някой Илиенци, но 70% от магазините в България зареждат именно от там :mhihi: От турция в Илиенци, от Илиенци в България :mhihi: Това си е самата истина ма, всекой отрича.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)

Мнение от DjFace » 15 Ное 2008, 7:52

Аз лично съм се спрял на следните марки:
Селио - френска марка (има ги и в двата Мола), не са ментета 100%. Купувал съм и от Фр. и от тука, няма разлика. Боксерките им са супер, всички дрехи са много качествени. Нямат ментета, това си е най обикновена конфекция без особени претенции, но Made In France.
Спрингфилд - испанска марка (в Мола на Хемус), много добро качество и разнообразие от модели. Тъй като не са "гъзарска" марка нямат ментета.
За обувки, "Кампер" (не съм срещал ментета на тази марка)и "Тимбърленд" (неудобни са за шофиране последните, те имат имитации, но си личат отдалече). Маратонки не нося, гуменки "Етнис" или "Конверс" (никога не знаеш дали са оригинални, обикновено не изкарват дълго, но са евтини поне)

За борд-шоповете (както и СЛС), има ментета и още как! Особено на "Билабонг" и другите "неизвестни" марки които се предлагат там, като Елемент, Куик Силвър и пр. и пр. (това е от личен опит)

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 15 Ное 2008, 11:42

В крайна сметка всеки според възможностите си. Не вярвам некой милионер да ходи с ментаци за по 20-30 лв. дрешки. Но в сегашно време май така трябва да се обличаш за да живееш повечко... :roll:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 15 Ное 2008, 12:32

Я! Тема за дрешки :mhihi: Айде да кажа и аз. Много обичам обувки и не се скъпя особено. Хареса ли ми нещо си го купувам, независимо марково или не. Зависи и какво разбирате под марка обаче. Известните марки в България са ментета на 90%, казвам го от личен опит, затова такива пазарувам само от чужбина (имам щастието да пътувам често :mhihi: ). Това включва обувки, дрехи, козметика и аксесоари. От България купувам нещо по изключение, ако ми хареса, без да се съобразявам с марки. Винаги обаче поглеждам етикета на стоката извън БГ, защото ми се е слувало да попадам на дрехи произведени тук и ми е безсмислено да си хабя ценното пространство в куфара за нещо, което мога да си го купя при нас :mhihi:
Иначе и аз като всяка жена обожавам пазаруването :roll: Миналата зима се прибрах от Франция със 70 килограма свръх-багаж, докарах си и десет чифта обувчици оттам. Много хубаво беше, чакам с нетърпение декември, отивам в Мароко, а там има страхотни магазини!

Потребител
Аватар

Мнение от Ibox » 15 Ное 2008, 12:36

Облекло: Принципа ми е каквото ми харесва това че е 20 лв не е от голямо значение цената не го определя колко ще е качествено защото аз не пазарувам от магазини а от борса по цени на едро но тези неща които сам си ги зел за по 20 лв сам ги виждал в Люлин по 40 ,а по центъра достигат и до 80-100 .. така че тази тема не е много добра ..
Маратонки:Няма начин някои да ме накара да си зема маратонки от 10 лв кадето др месец трябва да ги сменям тва ми е наи омразно да си избирам маратонки , но нещо като мат стар ме задоволява ... купувал сам си точно 2 пъти адидас и са същия *** а мат стара са на половин цена .. От скоро карам и сега може да си купа и по хубави , но преди да се кача в градския с 150 лв маратонки и неква миризливи цигани да ме настъпат и какво опраиме с тия маратонки .. като оня е настъпил фъшкия в гетото .. :mhihi:
Не си харесах нито едно от мвъзможните отговори за това и не съм отговарял на анкетата ..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 15 Ное 2008, 12:44

както казах по рано в темата , харесвам и си купувам дрехи от replay , energie - 2та магазина на центъра в Пловдив , от София си купувам D&G и по някои парцал от Vision .
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 15 Ное 2008, 12:44

DjFace написа:Аз лично съм се спрял на следните марки:
Селио - френска марка (има ги и в двата Мола), не са ментета 100%. Купувал съм и от Фр. и от тука, няма разлика. Боксерките им са супер, всички дрехи са много качествени. Нямат ментета, това си е най обикновена конфекция без особени претенции, но Made In France.
Спрингфилд - испанска марка (в Мола на Хемус), много добро качество и разнообразие от модели. Тъй като не са "гъзарска" марка нямат ментета.
За обувки, "Кампер" (не съм срещал ментета на тази марка)и "Тимбърленд" (неудобни са за шофиране последните, те имат имитации, но си личат отдалече). Маратонки не нося, гуменки "Етнис" или "Конверс" (никога не знаеш дали са оригинални, обикновено не изкарват дълго, но са евтини поне)

За борд-шоповете (както и СЛС), има ментета и още как! Особено на "Билабонг" и другите "неизвестни" марки които се предлагат там, като Елемент, Куик Силвър и пр. и пр. (това е от личен опит)

И аз подкрепям за Celio на 100%. Във Франция съм гледал абс. 1 към 1 са нещата като в магазините в моловете и цените са приемливи. А боксерките им са N.1 :)
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Предишна

Назад към Извън Темата