История за ченгета!(Part.3)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 14 Ное 2008, 15:58

Мисля, че вече започна да се измества темата! Винаги ще има "за" и "против" способите и методите на полицаите!
Стига нападки и нека това остане една история за премеждията на автора с органите на КАТ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Ное 2008, 16:01

Dimitroff написа:
///peter написа:Каква е тази неприязън към пазителите на реда? :evil:

и аз точно това се чудя ?!
И това при положение, че 90% от пуснатите теми за тях главните виновници в цялта ситуация ... СМЕ СИ НИЕ !?
Е как хем сме виновни, хем бутаме рушвет, хем после плюем - ей това не ми е ясно ?!

Нито веднъж не съм попадал на кофти полицай аз... :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 14 Ное 2008, 16:02

Въпросът е какво разбираш под "кофти полицай". Кофти е този, който не вземе пари и ти пише акт или този, който вземе пари и не ти пише?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: История за ченгета!(Part.3)

Мнение от M2PR » 14 Ное 2008, 16:13

makavel4o написа:демонстративно и вадя лика на Стамболов и куката се спече взе да ми вика "по дискретно ще ни види някой"...

Офф..ше им се не знае и олигофрените... :puke:
Единствения път, в който съм им давала пари стана точно така :mhihi: Най-демонстративно им ги давам все едно че купувам краставици и домати насред пазара на Красно село :mhihi: :mhihi: :mhihi: И тоя като се притесни, все едно че досега никога не беше взимал.. "Аууу ама не ! ... моля ви се г-це, малко по-тактично и дискретно, да не видят хората!"и му викам аз "И как така по-дискретно?! Вие искате пари, аз ви казвам колко давам и сега по-дисктрено !?! Какво имате предвид?" :mhihi: "Мъ ако обичате не ни ги подавайте така" и аз викам "Ми как!?! Досега не ми се е налагало да давам пари нито на вас, нито на ваши колеги :mhihi: " Инструкцията беше следната : "Ами сложете парите в документите и ги оставете в багажника"
Абе не е истина в ква държава живеем... но като цяло аз не мога да се оплаквам, защото наистина тогава беше 1вия и единствения път досега, в който ми се е налагало да им давам пари - другите ме пускат :D (пу-пу да не са ми уроки :mhihi: )
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Ное 2008, 16:18

Ех как искам за малко ей така просто за 1 месец, да са като щатските полицай да видим после кво ще говорите :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Re: История за ченгета!(Part.3)

Мнение от Мишел » 14 Ное 2008, 16:19

M2PR написа:
makavel4o написа:демонстративно и вадя лика на Стамболов и куката се спече взе да ми вика "по дискретно ще ни види някой"...

Офф..ше им се не знае и олигофрените... :puke:
Единствения път, в който съм им давала пари стана точно така :mhihi: Най-демонстративно им ги давам все едно че купувам краставици и домати насред пазара на Красно село :mhihi: :mhihi: :mhihi: И тоя като се притесни, все едно че досега никога не беше взимал.. "Аууу ама не ! ... моля ви се г-це, малко по-тактично и дискретно, да не видят хората!"и му викам аз "И как така по-дискретно?! Вие искате пари, аз ви казвам колко давам и сега по-дисктрено !?! Какво имате предвид?" :mhihi: "Мъ ако обичате не ни ги подавайте така" и аз викам "Ми как!?! Досега не ми се е налагало да давам пари нито на вас, нито на ваши колеги :mhihi: " Инструкцията беше следната : "Ами сложете парите в документите и ги оставете в багажника"
Абе не е истина в ква държава живеем... но като цяло аз не мога да се оплаквам, защото наистина тогава беше 1вия и единствения път досега, в който ми се е налагало да им давам пари - другите ме пускат :D (пу-пу да не са ми уроки :mhihi: )

Същия случай....дадох му ги ей така , пред цяла колона коли....те трима, и ми викат "Гледай как ги подава все едно на топлофикация ги дава"....минути преди това им обяснявах как не съм глобявана до сега и им викам "Съжалявам, наистина незнам как се прави".... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Много са нагли...пък другия вика "Нищо, нищо....те хората гледат....после да не кажат че ние искаме, ето вие давате и то се вижда"...... :maad:

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Ное 2008, 16:27

Аз съм получавал най-якия отговор на "Не може да няма някаква вратичка в тази ситуация, дайте да измислим нещо", а именно: "Сигурно има, измисли го в колата, но гледай да е по-дискретно" :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 14 Ное 2008, 16:31

Абе колега Петер ти да не си някоя фуражка бе, че така си се застъпил за клетите и горкички ушевци а?

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Ное 2008, 16:32

Kregec написа:Абе колега Петер ти да не си някоя фуражка бе, че така си се застъпил за клетите и горкички ушевци а?

Да, работа в кат що?

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 14 Ное 2008, 16:37

///peter написа:Ех как искам за малко ей така просто за 1 месец, да са като щатските полицай да видим после кво ще говорите :mhihi:

По 1 обаждане от ареста, брат. Недей така, ще опустее форума!

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 14 Ное 2008, 16:40

t060 написа:
///peter написа:Ех как искам за малко ей така просто за 1 месец, да са като щатските полицай да видим после кво ще говорите :mhihi:

По 1 обаждане от ареста, брат. Недей така, ще опустее форума!

RESPECT

by t060
няма да има килии къде да ни държат :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 14 Ное 2008, 16:43

В обща килия, на сутринта като ти внесат гаранцията, кой бит - бит, кой е*ан - е*ан. За всичко си има лек. Дай да чатим некъде другаде по тоя въпрос, че много подместихме темата и местната власт ще се кара.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 14 Ное 2008, 16:46

Ами щом работиш хубаво радвам се за теб. Значи можеш да буташ по едно рамо да не чакаме като си плащаме нали? Въпрос на желание от твоя страна.
Имам предвид за актове да не чакаме щото 6 часа е голя шиит да чакаш.......

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320
Мечтае да кара: 650

Мнение от makavel4o » 14 Ное 2008, 18:26

Кой каквото иска да си мисли, но аз лично мразя ченгетата защото когато ти трябват ги няма, а когато не ги търсиш все се врът, общо взето чакалят да лапат и само си барат м*дете по цял ден....

това от личен опит го знам...с гадните ченгета никога не са проявявали разбиране и винаги като съм бил ограбван ги е нямало да хванат гадните шанаджии...
Ще ги мразя до гроб.

И другото което мразя в тях е ,че си мислят като са им дали значка и ютия са най-големите ..щяха ако си вършеха работата а те са едни Господа Никой!

Просто формалност в жалката ни държавица....

неам повече какво да добавя че се изнервих........
Не признавам системата Големи-Малки..Има два вида хора Достойни и Жалки!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 14 Ное 2008, 19:22

makavel4o написа:Кой каквото иска да си мисли, но аз лично мразя ченгетата защото когато ти трябват ги няма, а когато не ги търсиш все се врът, общо взето чакалят да лапат и само си барат м*дете по цял ден....

това от личен опит го знам...с гадните ченгета никога не са проявявали разбиране и винаги като съм бил ограбван ги е нямало да хванат гадните шанаджии...
Ще ги мразя до гроб.

И другото което мразя в тях е ,че си мислят като са им дали значка и ютия са най-големите ..щяха ако си вършеха работата а те са едни Господа Никой!

Просто формалност в жалката ни държавица....

неам повече какво да добавя че се изнервих........

е за тва е казано A.C.A.B.-all cops are bastards.даи на мишок власт и гледаи сеир

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории