Смяна на гражданска отговорност?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
Смяна на гражданска отговорност?
Колеги,имам едно питане и ще дам конкретен пример.Например си купувам кола от автокъща в Монтана да речем.За да си я прибера във Варна ще трябва да сключа гражданска в автокъщата там.Но после ще я регистрирам във Варна и питането ми е трябва ли пак да се сключва нова гражданска с новия регистрационен номер на колата.
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Re: Смяна на гражданска отговорност?
x-ekutor написа:Колеги,имам едно питане и ще дам конкретен пример.Например си купувам кола от автокъща в Монтана да речем.За да си я прибера във Варна ще трябва да сключа гражданска в автокъщата там.Но после ще я регистрирам във Варна и питането ми е трябва ли пак да се сключва нова гражданска с новия регистрационен номер на колата.
Когато аз си купувах сегашната кола,направих си ГО.На мястото където трябва да е номера го оставиха празно и като си я регистрирам в КАТ се записва новият ми рег.номер

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Ivaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 M3 Convertible
Дори и да напишеш стария номер в полицата,после отиваш при застрахователя като я регистрираш тук и ти бият печат и вписват новия номер. 

Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Ivaka написа:Дори и да напишеш стария номер в полицата,после отиваш при застрахователя като я регистрираш тук и ти бият печат и вписват новия номер.

Аз доста време си карах със стар номер .. никой не обърна внимание ... само веднъж като ме спряха ... ии аз им казах какво що и той ... да аз тва щях да те питам, още не си сменявал... бля бля...

- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
Ivaka написа:Дори и да напишеш стария номер в полицата,после отиваш при застрахователя като я регистрираш тук и ти бият печат и вписват новия номер.
Значи като я регистрираш трябва да отидеш при същите застрахователи,с които си сключил първоначалната гражданска отговорност.Или може и при други?
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ако гражданската ти е например в Армеец отиваш при предстваител на армеец, няма значение в кой град и т.н.

- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
7 мнения
• Страница 1 от 1