Смяна на гражданска отговорност?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Смяна на гражданска отговорност?

Мнение от x-ekutor » 14 Ное 2008, 18:06

Колеги,имам едно питане и ще дам конкретен пример.Например си купувам кола от автокъща в Монтана да речем.За да си я прибера във Варна ще трябва да сключа гражданска в автокъщата там.Но после ще я регистрирам във Варна и питането ми е трябва ли пак да се сключва нова гражданска с новия регистрационен номер на колата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Re: Смяна на гражданска отговорност?

Мнение от Totogada » 14 Ное 2008, 18:11

x-ekutor написа:Колеги,имам едно питане и ще дам конкретен пример.Например си купувам кола от автокъща в Монтана да речем.За да си я прибера във Варна ще трябва да сключа гражданска в автокъщата там.Но после ще я регистрирам във Варна и питането ми е трябва ли пак да се сключва нова гражданска с новия регистрационен номер на колата.

Когато аз си купувах сегашната кола,направих си ГО.На мястото където трябва да е номера го оставиха празно и като си я регистрирам в КАТ се записва новият ми рег.номер :)
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 M3 Convertible

Мнение от Ivaka » 14 Ное 2008, 18:51

Дори и да напишеш стария номер в полицата,после отиваш при застрахователя като я регистрираш тук и ти бият печат и вписват новия номер. 8)
Със 200 в насрещното питай как е в първа класа,когато до мен се возят 2 кучки за украса....

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 14 Ное 2008, 18:55

Ivaka написа:Дори и да напишеш стария номер в полицата,после отиваш при застрахователя като я регистрираш тук и ти бият печат и вписват новия номер. 8)

:yes:

Аз доста време си карах със стар номер .. никой не обърна внимание ... само веднъж като ме спряха ... ии аз им казах какво що и той ... да аз тва щях да те питам, още не си сменявал... бля бля... :mhihi: ;)
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от x-ekutor » 14 Ное 2008, 19:49

Ivaka написа:Дори и да напишеш стария номер в полицата,после отиваш при застрахователя като я регистрираш тук и ти бият печат и вписват новия номер. 8)

Значи като я регистрираш трябва да отидеш при същите застрахователи,с които си сключил първоначалната гражданска отговорност.Или може и при други?

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 14 Ное 2008, 21:43

Ако гражданската ти е например в Армеец отиваш при предстваител на армеец, няма значение в кой град и т.н.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от x-ekutor » 14 Ное 2008, 21:45

Да де,това имах предвид.Мерси колеги ;)

Назад към Извън Темата