талончето за годишния технически и за гражданската
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
талончето за годишния технически и за гражданската
Колеги снощи ме спряха за проверка на документите и ме извикаха до полицейската кола да ме уведомят, че ми е изтекъл единия акт и каза, че ще ми напише нов и аз се съгласих, лошото е, че чак днес ми направи впечатление, че ми липсват талончето за годишния технически и за гражданската. Някой може ли да ме посъветва сега какво да правя. Благодаря предварително!
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
ок разбрах, че ще ми издадът ново талонче за гражданската, остана да разбера как седят нещата с ГТП-то
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Отиди в районното и пусни запитване какво да правиш до началника, опиши кога е станало и кои са спрелите те полицай.
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
Ми аз доста бързах да си тръгна, че умирах от студ и те двамата си прехвърляха документите ми и накрая като им пожелах вече лека вечер не се замислих всичко ли съм си събрал, най- вероятно ако бях усетил липсата на документите щях да потърся начин да се върна и да си ги изискам.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ако не си върнеш талончето за ГТП,ще се наложи да минеш нов преглед.Стикера на стъклото важи само при наличие на талонче
.Мой колега преди месец си загуби всички документи е единственото нещо на което не можа да си извади дубликат е въпросното талонче.Спираха го
и му казаха ,че това е реда->нов преглед...Друг е въпроса ,че той го е минал август месец и ще ги отебе лекинко.Това е голяма глупост...да не може да си извадиш дубликат на една хартийка......

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Не може да се извади дубликат така си идват от ДАИ едно талонче с един стикер с уникален номер,няма втори такива.
Случвало ми се е да направя преглед на един лепя му стикера на стъклото давам си му документите,тоя излиза гледа стикера на джама мисли си че е стария отлепва го и малко по късно загрява че е бил новия идва и вика кво ще правим вчера минах.Е оше 35лв. и на ново,така е измислено от ДАЙ
Случвало ми се е да направя преглед на един лепя му стикера на стъклото давам си му документите,тоя излиза гледа стикера на джама мисли си че е стария отлепва го и малко по късно загрява че е бил новия идва и вика кво ще правим вчера минах.Е оше 35лв. и на ново,така е измислено от ДАЙ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Ако е останало в тях .. ще чакат да си го потърсиш
И като отидеш в някое районно и им кажеш ще ти го намерят и дадат ... ако някъде си го изпуснал.. на ново ... 

8 мнения
• Страница 1 от 1