История за ченгета!(Part.2)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- makavel4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320
- Мечтае да кара: 650
История за ченгета!(Part.2)
Така става въпрос за една случка около Гергьов ден много близо до Свиленград.
Трябваше да закарам моя човек Стамат(щото му е взета книжката) с неговата кола до Свиленград понеже го викаха куките за разпит по случай една катастрофа нещо нормално за него
Станахме сутринта и след 1 час сме в Свиленград.Свършихме работата и решихме да палим на обратно.Стамат реши да смени маршрута(от този по който аз го прекарах без никакви куку, но както и да е) понеже тряваше да вземем "Капитана"(баща му) от едно село до Гълъбово.Но както си и знаех след километър извън Свиленград виждаме патрулка спирам колата аз на около 300 метра от тях излизаме пикаем чудим се какво да правим....
Казвам на Стамат, че няма да продължа напред защото най-малкото няма винетка...
чудех се дали да не обръщаме и да пали наобратно че да ги избегнем, но все едно да сме в една 200 декара нива ние 2-та и куките и да не се видим и да не разберат че има нещо гнило в цялата работа пристига единия от тях с полицейската Нива и ни вика паркирайте колата до полицая и обръща към него...
Качваме се в колата и отиваме при тях.
Господин Милиционера поглежда за винетка , гумите и казва на колегата си 150 килограмовия Милиционер:"Няма винетка.. гумите са износени"
Отиваме със Стамат при големия пагон и почваме да се лъжем
Аз му казвам че на мен актове няма да ми пише ако има актове само на Стамат защото е трябвало да го докарам до Свиленград и приятел ми е няма как....
Гледа ме ченгето и ми вика понеже беше около Гергьов ден:"Ти агне яде ли ?"
Викам аз ядох много ясно...Ченгето емии... аз не съм!!и почва да се зарибява със Стамат.
Господин Милиционера:Венетка имаш ли ?
Стамат:Имам.....ама е стара
Господин Милиционера:Пожарогасител и жилетка имащ ли?
Стамат:Имам...
Господин Милиционера:Да не отваряме да видим..(с което стана ясно че няма)
Господин Милиционера:Кво да ви правя сега нито можете да ме почерпите ...
Стамат:В днешно време всеки черпи така че....
Долу-горе се разбрахме на къде бият нещата и вадя портфейла гледам 2лв. 5 лв. и останалите по 20лв. викам няма да я бъде тая да давам все по 20лв. и вадя 7-то лева... Господин Милиционера ме поглежда и ни вика с тея 7 лева за къде сме...?
Обръщам се към Стамат и му казвам виж изкарай някво 5лв.....
Бърка той в джоба и вади две по 5лв. при което ченгето му ги дърпа от ръцете и вика багайте от тука...
и така се оттървахме с минимални щети при положение че колата няма винетка, пожарогасител, жилетка, гумите му са 4-те сезона(една за лято,една за зима,едната за есен и една за пролет
и една дори по висока от останалите общо взето трагедия ...
Но какво да правя приятелче ми е немога да го оставя тряваше да изпълним мисията!
Трябваше да закарам моя човек Стамат(щото му е взета книжката) с неговата кола до Свиленград понеже го викаха куките за разпит по случай една катастрофа нещо нормално за него

Станахме сутринта и след 1 час сме в Свиленград.Свършихме работата и решихме да палим на обратно.Стамат реши да смени маршрута(от този по който аз го прекарах без никакви куку, но както и да е) понеже тряваше да вземем "Капитана"(баща му) от едно село до Гълъбово.Но както си и знаех след километър извън Свиленград виждаме патрулка спирам колата аз на около 300 метра от тях излизаме пикаем чудим се какво да правим....
Казвам на Стамат, че няма да продължа напред защото най-малкото няма винетка...
чудех се дали да не обръщаме и да пали наобратно че да ги избегнем, но все едно да сме в една 200 декара нива ние 2-та и куките и да не се видим и да не разберат че има нещо гнило в цялата работа пристига единия от тях с полицейската Нива и ни вика паркирайте колата до полицая и обръща към него...
Качваме се в колата и отиваме при тях.
Господин Милиционера поглежда за винетка , гумите и казва на колегата си 150 килограмовия Милиционер:"Няма винетка.. гумите са износени"
Отиваме със Стамат при големия пагон и почваме да се лъжем

Аз му казвам че на мен актове няма да ми пише ако има актове само на Стамат защото е трябвало да го докарам до Свиленград и приятел ми е няма как....
Гледа ме ченгето и ми вика понеже беше около Гергьов ден:"Ти агне яде ли ?"
Викам аз ядох много ясно...Ченгето емии... аз не съм!!и почва да се зарибява със Стамат.
Господин Милиционера:Венетка имаш ли ?
Стамат:Имам.....ама е стара

Господин Милиционера:Пожарогасител и жилетка имащ ли?
Стамат:Имам...
Господин Милиционера:Да не отваряме да видим..(с което стана ясно че няма)
Господин Милиционера:Кво да ви правя сега нито можете да ме почерпите ...
Стамат:В днешно време всеки черпи така че....
Долу-горе се разбрахме на къде бият нещата и вадя портфейла гледам 2лв. 5 лв. и останалите по 20лв. викам няма да я бъде тая да давам все по 20лв. и вадя 7-то лева... Господин Милиционера ме поглежда и ни вика с тея 7 лева за къде сме...?
Обръщам се към Стамат и му казвам виж изкарай някво 5лв.....
Бърка той в джоба и вади две по 5лв. при което ченгето му ги дърпа от ръцете и вика багайте от тука...
и така се оттървахме с минимални щети при положение че колата няма винетка, пожарогасител, жилетка, гумите му са 4-те сезона(една за лято,една за зима,едната за есен и една за пролет

Но какво да правя приятелче ми е немога да го оставя тряваше да изпълним мисията!
Не признавам системата Големи-Малки..Има два вида хора Достойни и Жалки!

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Те хората са казали: Каквито клиентите, такова и обслужването. Вярно че изразът е създаден за кръчмите но е приложим и във вашия случай. Както описваш колата(дано да не е било БМВ, че е гавра с марката) вие сте изглеждали доста жалко, така че цената е добра. Като се замисля не са толкова лоши ченгетата, вярно че някой са мизерници, но винаги проявяват разбиране. Естествено и ние проявяваме разбиране към ниските им доходи и става един затворен кръг.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- makavel4o
- кандидат ентусиаст
-
Колата е от най-бързите в БГ Голф 3 ГТи

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колега не ме караи да се смея, как реши че ГОУФ 3 GTI е най бърз в БГ, направо ме разсани да сега съм се смял на твоите истории, тея ушаци са големи мизерници бе да е*а.
- makavel4o
- кандидат ентусиаст
-
Не съм го решил аз НАРОДА така е казал
нали все пак в БГ има повече голфове отколкото са произведени
хахахахха
нали все пак в БГ има повече голфове отколкото са произведени
хахахахха

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
- makavel4o
- кандидат ентусиаст
-
axaxxaax така си е подяволите 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
...или планетатаKregec написа:Колега няма да споря с народа ама маи трябва тоя народ да смени дилара![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Никой не мое ма връне на селу!
12 мнения
• Страница 1 от 1