как си оправих оборотите 525тд
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- borcata bc
- кандидат ентусиаст
-
как си оправих оборотите 525тд
направи ми впечатление че когато заиграят оборотите и натисна педала на газта леко тресенето спира а оборотите си остават без да се вдигат
свалих корите над педалите за да имам достъп до тях
проследих зад педала на газта има една поредица от лостчета които отиват към двигателя а другото върти сучи и отива зад съиденителя едно като г-образно
та когато се натисне газта това г-образно лостче се надига и под него има пластина със дупка
вкарах във дупката ама отзаде болче на което сложих шайби толкова колкото да надигне малко г-образното лостче което от своя страна натиска леко педала на газта
и така на загряла кола пускате парно фарове нагреватели докато почне да тресе после слагате болчето на което има шайби отзад във дупката и то от своя страна натиска педала на газта тогава вие ще си прецините колко шайбички ще добавите или ще махнете за да уцелите момента във който тресенето спира а оборотите си остават и не се вдигат
когато сте готови слагате една гайка на болчето затягате леко и готово
значи говоря да се надигне г-образното лосче от порядъка на 01до05мм колкото да се обере луфта на педала за газта
сега нямам никакво тресене при парно идр а оборотите са ми същите
айде успех аз слизам че ме чака един чавдар пълен със майстори на гнп да ме бият 

и така на загряла кола пускате парно фарове нагреватели докато почне да тресе после слагате болчето на което има шайби отзад във дупката и то от своя страна натиска педала на газта тогава вие ще си прецините колко шайбички ще добавите или ще махнете за да уцелите момента във който тресенето спира а оборотите си остават и не се вдигат

borcata bc
- borcata bc
- кандидат ентусиаст
-
и забравих да ви кажа че когато сте направили всичко отначало ще ви гризе отвътре високи ли сте ги направили оборотите да махна ли една шайба да сложа ли
препоръчвам ви да покарате една седмица колата така стига да не държи над 800 оборота и ще видите че за 10 стотинки сте избегнали много скъп ремонт на гнп
аз бях така малко притеснен но сега съм много доволен на празен ход оборотите ми са точно между 500 и 1000
че кат се сетя колко е една плочка тръпки ме полазват
и да пишите коментари

аз бях така малко притеснен но сега съм много доволен на празен ход оборотите ми са точно между 500 и 1000

и да пишите коментари
borcata bc
- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
това е добре ,ама знае6 ли как от 1000 да ги направиа 800 оборотите.даи савет,или ниакои да каже ако знае.благодариа предварително
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
labour написа:това е добре ,ама знае6 ли как от 1000 да ги направиа 800 оборотите.даи савет,или ниакои да каже ако знае.благодариа предварително
Трябва да преместиш плочсата на помпата напред към фаровете

- borcata bc
- кандидат ентусиаст
-
не знам ама виж дали под педала не са ти сложили някаква интервенция
ако нямаш от плочката я регулирай

borcata bc
5 мнения
• Страница 1 от 1