Какъв човек трябва да си??
Модератор: Общи модератори
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
SpUd3r написа:човека е болен, разглеждах му личният сайт и е някакъв метъл сатанист, има снимки с нож хванал няква картина на христос и т.н.
Първо искам да кажа, че не всички хора притежаващи змии ги хранят с кучета, котки и т.н. Просто човека е олигофрен пълен. Колкото до зайците, те са нормална храна за почти всяка по-голяма змия и има и други хора, които си хранят змиите със зайци. Има и варянт змията да бъде научена да яде мъртва храна (мишки, плъхове и т.н.), което за мен лично е най-хуманният начин. До колкото знам въпросният човек щял да заминава в чужбина да си взимал няква диплома и т.н., но преди 2 седмици бил на животинския пазар в подуене, така че не е сигурно дали е заминал още 100%. Иначе гледам има бая герой дето му правили бърнаут на главата и не знам си кво, еми няма кво да пишете някой да отиде и да го анправи, щото иначе става смешно с тия форумски геройства

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Кобра,
Ако не си забелязал, аз съм те защитил.
Само недей ми се прави на много отворен.
Не знам стероидите ли ти идват в повече, вземи и се успокой.
Личните ти още ги пазя, мога и да ги пусна, да видим толкоз ли ти е нормална работата със змиите.
Каскавела било, незнам си какво.
Знаеш ли колко ме интересува?
Кое те подразни? Че не смятам отровните змии за домашни любимци?
Ами... колко нормални хора ги смятат? Ае пусни една анкета?
Тва че искате да изглеждате специални тарикати не значи, че е нормално. Нал ити казвам, аз искам тигър. Много обичам тигрите. Мога и клетка да му спретна.
ПП И въобще не те разбирам кви глупости пишеш, щото и аз това съм писал. Много .. емоционален змияр си. Естествено, че не змията е противна. Прочети си пак постът, който си цитирал. Противно е че се вземат питомни, домашни любимци и се лъжат стопаните им за да се дават на диво животно.
ППП. А естественият процес е змията като си намери плячка, не като хвърляш хора в змиярника. Това че теб те кефи другият процес, с твое участие, е ЛИЧНО ТВОЙ ПРОБЛЕМ.
Личните ти още ги пазя, мога и да ги пусна, да видим толкоз ли ти е нормална работата със змиите.
Тва че искате да изглеждате специални тарикати не значи, че е нормално. Нал ити казвам, аз искам тигър. Много обичам тигрите. Мога и клетка да му спретна.
ПП И въобще не те разбирам кви глупости пишеш, щото и аз това съм писал. Много .. емоционален змияр си. Естествено, че не змията е противна. Прочети си пак постът, който си цитирал. Противно е че се вземат питомни, домашни любимци и се лъжат стопаните им за да се дават на диво животно.
ППП. А естественият процес е змията като си намери плячка, не като хвърляш хора в змиярника. Това че теб те кефи другият процес, с твое участие, е ЛИЧНО ТВОЙ ПРОБЛЕМ.
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
до тук добре цяла България вече знае а нашия ненормалник си прай кот си иска ,държавата ни е много хубава ша знайте , тоз ако го видя такава гъмяща змия ще му играя че не се знае дали ще оживее ама се надявам скоро да си получи кот му е полага и най якото ще е ако го вържат и пред него му убият змиите ,тогава най много ще го заболи 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
D3BEP написа:Кобра,
къде си ме защитил като едва ли не ме изкарахте този тип ли никовете били подобни нз си кво каска незнам си кво ми като не знаеш не се обаждай 100 пъти писа диамантен кротал без да знаеш какво е и аре не намисай стероидите че там е друга тема (в която със сигурност съм по компетентен от теб) и не ми казавай да се успокоя аз съм си спокоен но не знам вече на колко народ им писна от глупостите ти .отварям някоя тема почвам да я чета и почват твойте мнения сяко второ мнение е твойто казам си майната му затварям темата и отварям друга гледам същото викам майната му и отварям друга а и там същото

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Нали се сещаш, че на човек, който реагира така... неадекватно, прибързано, че и знае за стероидите повече от мене(не ти споря), не отдавам чак такова значение на личната оценка за интелигентността ми? Да не казвам по - лоша дума.
Ае вземи и се разходи по цялата тема отпред назад.
И си представи нещата ясно:
1. През цялото време ти беше единият от хората, които съм имал предвид, съвсем ясно, че те и видях да четеш темата от първия ден.
2. Никъде не съм ти казал името.
3. В единствения случай, когато у ДРУГ ЧОВЕК се породи съмнението, че те знае, виж какво съм писал: не е същият, друг човек е, виждал съм снимките, само никовете са подобни.
4. Ти от цялата работа на мене на главата изля кофата с лайната. Виждам, че темата ти внушава емоции. Виждам ,че може би си усетил некакво лично отношение откъм мене... Ама чак толкова хитро не съм очаквал да постъпиш.
Без да говорим, че ти сам се навря между шамарите. Ок. Доблестно. Сега хората те знаят и не биха ти предложили домашни любимци.
Ама защо по дяволите мен обвиняваш, че биха си изградили лично предубеждение?
Второ, трето мнение от мене, много били. Благодаря ти за помощта от името на модераторите, но не мисля, че това колко мнения пиша, те засяга, ОСОБЕНО след като не даваш признаци да си вникнал в смисъла им.
Стига вече по тая тема, яко се издразних....
1. През цялото време ти беше единият от хората, които съм имал предвид, съвсем ясно, че те и видях да четеш темата от първия ден.
3. В единствения случай, когато у ДРУГ ЧОВЕК се породи съмнението, че те знае, виж какво съм писал: не е същият, друг човек е, виждал съм снимките, само никовете са подобни.
4. Ти от цялата работа на мене на главата изля кофата с лайната. Виждам, че темата ти внушава емоции. Виждам ,че може би си усетил некакво лично отношение откъм мене... Ама чак толкова хитро не съм очаквал да постъпиш.
Без да говорим, че ти сам се навря между шамарите. Ок. Доблестно. Сега хората те знаят и не биха ти предложили домашни любимци.
Второ, трето мнение от мене, много били. Благодаря ти за помощта от името на модераторите, но не мисля, че това колко мнения пиша, те засяга, ОСОБЕНО след като не даваш признаци да си вникнал в смисъла им.
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
D3BEP написа:Нали се сещаш, че на човек, който реагира така... неадекватно, прибързано, че и знае за стероидите повече от мене(не ти споря), не отдавам чак такова значение на личната оценка за интелигентността ми? Да не казвам по - лоша дума.
ти пак се извъди дедектив

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Приятел...
Кво да ти разправям.
Нема да ме разбереш.
Пиши на SKISA и го питай откога зная за тебе. Пиши.
Кога обсъждахме тоя въпрос с него и кога те споменах. Може да си извади и дата, и час.
Детектив, незнам си кво си.
Може би пък щот съм прост да помня малко по - - дълго и да мога да направя повече от една права връзка? Не мислиш ли?
Видях те във форума. Мога само да предполагам , че си бил в темата наистина.
И стара загора я помня, и много други работи...
И развалихме темата.
Ок, твоята цел беше такава, дразни те, разбирам.
Кво да ти разправям.
Нема да ме разбереш.
Пиши на SKISA и го питай откога зная за тебе. Пиши.
Кога обсъждахме тоя въпрос с него и кога те споменах. Може да си извади и дата, и час.
Детектив, незнам си кво си.
Може би пък щот съм прост да помня малко по - - дълго и да мога да направя повече от една права връзка? Не мислиш ли?
Видях те във форума. Мога само да предполагам , че си бил в темата наистина.
И стара загора я помня, и много други работи...
И развалихме темата.
Ок, твоята цел беше такава, дразни те, разбирам.
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
И най-гадното от всичко е че даже животинките не бяха изядени ...

M - The most powerful letter in the world
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
D3BEP написа:GaD написа:http://www.limpa.bg/userinfo.php?id=254518
те тва е тоя педал
Дам, гледал см го, ама цялата работа е доста съмнителна.
Аспидите(от латински) са клас отровни змии, към които се числи любимият на въпросното пишлеме диамантен кротал, който яде котета.
Еугениус(Евгений) пък освен име, на латински(на който се кръщават видовете змии) означава БЛАГОРОДЕН.
Така че кво точно значи Евгений Аспидов... Божа работа.
Медиите хванаха това име и го тиражираха, ама лично у мен има съмнение, че точно това му е името на пешленгака.
Някъде прочетох от човек, който лично го познава, че истинското му име е Евгени, но фамилията е Андреев...и бил доста известна личност в общността на отглеждащите змии. Доколко Евгени Андреев в истинското му име...не знам, а и честно казано не ме интересува! Били завеждани 3 жалби подкрепени с доказателства срещу този индивид и трите са завършили без никаква реакция от страна на милата ни родна полиция! Оттук нататък коментарите оставям на вас!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
бил е "известен" в не добрият смисъл
иначе така като гледам е бил баннат от почти всички форуми, в които става въпрос за змии

иначе така като гледам е бил баннат от почти всички форуми, в които става въпрос за змии
Tux0 Ca !

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
За да не пускам нова тема искам да попитам,а кави хора са тези от статията по-долу!
В смолянско село ядат малки кученца за здраве !
14 ноември 2008 / News.dir.bg
Хора от смолянското село Мугла убиват и ядат кучета. Действията им са продиктувани от вярване, според което кучешкото месо лекувало неизлечими болести.
Нова телевизия излъчи репортаж по случая. Възрастна жена призна, че сама коли четириногите, след като уличните кучета родят. После собственоръчно ги готви. Не ми е жал, каза бабата.
Неин съселянин също не скри, че яде кучешко месо. Той дори показа рана на пръста си - последното животинче, което заклал, го ухапало.
След сигнал от Ветеринарно-медицинската служба в Смолян са съставили актове за административно нарушение по Закона за защита на животните.
Убийствата на кучета в селото провокирали гнева на местен защитник на животните. От страх да не стане обект на отмъщение от страна на съселяните си той не пожелал да застане пред камерата.
У нас малтретирането, убийството на кучета, както и производството на храна от кучета, е незаконно (Виж линка със закона). Санкциите са от 500 до 2000 лева.
Преди две години, след скандал, кметът на Царево Петко Арнаудов забрани провеждането на традиционния езически обичай тричене на кучета. Той беше част от древните кукерови дни в странджанското село Бродилово. По време на празника мъжете в селото омотаваха кучетата с въжета, връзваха ги за два кола над река и ги мятаха над водата, докато се саморазвържат и паднат или избягат. Древните хора са вярвали, че така животното се предпазва от бяс. Обичаят предизвика скандал в Германия, Австрия и Швеция миналата година, след като чужди информационни агенции пуснаха репортажи за него.
http://dnes.dir.bg/2008/11/14/news3599884.html
за такива!
А ето и линк към закона за защита на животните!
http://law.dir.bg/reference.php?f=zzjiv-08
В смолянско село ядат малки кученца за здраве !
14 ноември 2008 / News.dir.bg
Хора от смолянското село Мугла убиват и ядат кучета. Действията им са продиктувани от вярване, според което кучешкото месо лекувало неизлечими болести.
Нова телевизия излъчи репортаж по случая. Възрастна жена призна, че сама коли четириногите, след като уличните кучета родят. После собственоръчно ги готви. Не ми е жал, каза бабата.
Неин съселянин също не скри, че яде кучешко месо. Той дори показа рана на пръста си - последното животинче, което заклал, го ухапало.
След сигнал от Ветеринарно-медицинската служба в Смолян са съставили актове за административно нарушение по Закона за защита на животните.
Убийствата на кучета в селото провокирали гнева на местен защитник на животните. От страх да не стане обект на отмъщение от страна на съселяните си той не пожелал да застане пред камерата.
У нас малтретирането, убийството на кучета, както и производството на храна от кучета, е незаконно (Виж линка със закона). Санкциите са от 500 до 2000 лева.
Преди две години, след скандал, кметът на Царево Петко Арнаудов забрани провеждането на традиционния езически обичай тричене на кучета. Той беше част от древните кукерови дни в странджанското село Бродилово. По време на празника мъжете в селото омотаваха кучетата с въжета, връзваха ги за два кола над река и ги мятаха над водата, докато се саморазвържат и паднат или избягат. Древните хора са вярвали, че така животното се предпазва от бяс. Обичаят предизвика скандал в Германия, Австрия и Швеция миналата година, след като чужди информационни агенции пуснаха репортажи за него.
http://dnes.dir.bg/2008/11/14/news3599884.html

А ето и линк към закона за защита на животните!
http://law.dir.bg/reference.php?f=zzjiv-08
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
рано или късно този човек ще си изпати здраво.
Този психар няма да го уплаши нито глоба,нито затвор нито бой ама нищо.
Надявам се Бог да се намеси по скоро,защото милите животинки ще продължът да умират по този отвратителен начин.
Това са болни хора!!!!!!!
ша ми пее зайченцето бяло - ПОМИЯР дано кучета го разкъсат!!!!!!!!!!!
Този психар няма да го уплаши нито глоба,нито затвор нито бой ама нищо.
Надявам се Бог да се намеси по скоро,защото милите животинки ще продължът да умират по този отвратителен начин.
Това са болни хора!!!!!!!
ша ми пее зайченцето бяло - ПОМИЯР дано кучета го разкъсат!!!!!!!!!!!

- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
това намерих по въпроса
http://vbox7.com/play:44146081
http://vbox7.com/play:44146081