Мнение за Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Колело Drag
- Мечтае да кара: Е36 M3 turbo
Мнение за Е36
Търся си кола и тъй като ще ми е първата и не разбирам особено, пък и след като прочетох темата "какво трява да гледаме преди да купим" малко ми се вдигнаха критериите
искам вашето мнение за този красавец.
Дали сте го виждали по сбирки или някъде аа уу.
Просто мнение.
Благодаря:)

Дали сте го виждали по сбирки или някъде аа уу.
Просто мнение.
Благодаря:)
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Е, аз много не мога да ти кажа. Колата изглежда перфектна, гледана и контенаа, може би лееко скъпа, но видях нов внос пише, пък Стикери на Форума... Някой фен да я е взел, а явно ще да е фен, щом като е лепнал стикери... и бързо да я продава?
Ти видя ли я? Ако си я видял и си си я почувствал като твоя и я искаш - взимай я! Дет има една малко изтъркана приказка - и с колите и с жените е на късмет!
УСПЕХ! И щи завиждам кат я вземеш
Ти видя ли я? Ако си я видял и си си я почувствал като твоя и я искаш - взимай я! Дет има една малко изтъркана приказка - и с колите и с жените е на късмет!

- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
Apassionata написа:Е, аз много не мога да ти кажа. Колата изглежда перфектна, гледана и контенаа, може би лееко скъпа, но видях нов внос пише, пък Стикери на Форума... Някой фен да я е взел, а явно ще да е фен, щом като е лепнал стикери... и бързо да я продава?
Благодаря за подкрепата!
Другата седмица се прибирам в БГ и ако не са я продали ще я видя че наистина ми грабна окото

Това с лепенката го видях и се чудя дали не значи че и е взета душата и за това да я продава ?
Защото ако съдя по това което съм изчел в него няма много норамлни хаха , които да ходят само на работа с такава кола.
Мися че ме разбрахте

- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
bajo85 написа:NaKi4_pZ написа:Само не видях пълния М Паркет
Какво трябва да значи?
Предна броня, задна броня, прагове, огледала, джанти и лайстни са външния М-пакет

Колата и на мен ми харесва, просто продавача не е описал достатъчно точно някои подробности

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
NaKi4_pZ написа:Само не видях пълния М Паркет
А е юли 96-та когато аз съм март 233109840978-та
От М пакета на снимките които са пуснати няма следните неща:
1. предна броня
2. задна броня
3. прагове
4. огледала
5. джанти
това е видимата част на "пълния" М пакет от обявата
климатроника е стария (с врътките) демек се слага до средата (или началото) на 95-та.
няма подлакътник но тои не е задължителен на М пакета

за другото което се намира по окачването и под капака в сервиз яе ти кажат, желателно е при оторизиран на БМВ
Дай VIN-а и щи кажа от завода поне кога и с какво оборудване и излязла
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
bajo85 написа:Това с лепенката го видях и се чудя дали не значи че и е взета душата и за това да я продава ?
Защото ако съдя по това което съм изчел в него няма много норамлни хаха , които да ходят само на работа с такава кола.
Мися че ме разбрахте
А недей така, "нормални" !!! Във форума, като навсякъде хора всякакви... Има момчета които страшно си тормозят колите, но си ги и правят и поддържат, има такива, на които много им се дрифти, върти и прочие фън, ма не го правят, щот не искат да си чупят колите / или си амат по една по-стара само за забавления от рода/, има и такива, които ходят само на работа с колите... но общото ми мнение, че на повечето хора от форума колите са поддържани, да не кажа, че на някои муха да кацне, на момиче на Нешка ше заприлича... Не знам какъв е случая тук. Съветвам те като я гледаш да помолиш някой от компетентните колеги да дойде с теб да я види. А тука има много, вярвай! И има и такива, които няма да откажат...

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Мишу написа:оооо купувам го веднага как не съм го видел хора за 320 10к треа и мотора да е м-пакет народа пощуте![]()
![]()
Мноо зависи от това под капака и изобщо като цяло... ма както един колега беше написал в една друга тема по снимките само тиа в КАНАЛ 2001 могат да Ти дадат информация за състоянието
- borislav
- младши ентусиаст
-
моят съвет е поразгледай се из форума в раздел продава за 10 000 има много по читави и гледани може да си харесаш някоя 

- bajo85
- кандидат ентусиаст
-
Съветвам те като я гледаш да помолиш някой от компетентните колеги да дойде с теб да я види. А тука има много, вярвай! И има и такива, които няма да откажат...![]()
Ще съм страшно благодарен ако някой наистина разбирач си предложи услугите да ме придружи и да изкаже компетентното си мнение.
Относно двигателя ми каза момчето че е м50.
Каза също че продавал части във форума никой ли не го познава?
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3