Погнаха и Ковачки :D

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Ное 2008, 14:31

Мишу написа: а кажи ми как се става ? белкем излезем от ямата :mhihi:
е ти един пример http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1251962 :bgflag:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Ное 2008, 14:45

Няма такива неща бе богат-беден :mhihi: това са политически компромати, нямат нищо общо с истината.
И Ковачки и той горканчо, няма нищо общо с червени пари, нараснал български външен дълг, не няма :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 13 Ное 2008, 16:27

Мишу написа:мога да кажа че поне се изказва доста интелигентно не като рррр.офчароф пича ме кефи има милярди и кво от това може има акъл върти които мисли че може и тои да се пробва стига с тази злоба такива треа да лежът защо защото са богати ли и ни е кофти че изоставаме от комшията и мразим всички с повече от нас :mhihi: :mhihi: нема кои да му каже на ковачки да си купи е36 318исс и тогава ще го защитаваме и подкрепяме :mhihi: :mhihi:

Напълно подкрепям колегата , вие искарахте , че в тая държава пари без да ти ги е дал някои или без да си ги откраднал не се правят.
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Ное 2008, 16:33

Evelin Cotsev написа:
Мишу написа:мога да кажа че поне се изказва доста интелигентно не като рррр.офчароф пича ме кефи има милярди и кво от това може има акъл върти които мисли че може и тои да се пробва стига с тази злоба такива треа да лежът защо защото са богати ли и ни е кофти че изоставаме от комшията и мразим всички с повече от нас :mhihi: :mhihi: нема кои да му каже на ковачки да си купи е36 318исс и тогава ще го защитаваме и подкрепяме :mhihi: :mhihi:

Напълно подкрепям колегата , вие искарахте , че в тая държава пари без да ти ги е дал някои или без да си ги откраднал не се правят.

Ето накратко какво се знае за Христо Ковачки.

Завършил е квантова електроника в елитния за държавите от съветския лагер Ленинградски институт за точна механика и оптика. В биографията си е записал, че има десетина изобретения и е доктор на науките.

Любовта му към науката секва и изчезва завинаги през 1991 г., когато той се впуска в продажба на български консерви за СССР. После купува от общината магазини в столицата, за да търгува с хранителни стоки.

Изграждането на бизнесимперията на Ковачки започна в края на управлението на Иван Костов, но по време на кабинета Сакскобургготски той

неудържимо започна да печели една след друга най-вкусни приватизационни сделки.

Докато конкурентите му се чудеха как е спестил толкова много от търговията в бакалниците, амбициозният Ковачки купи наред: ВЕЦ-овете "Пасарел" и "Кокаляне" (по-късно препродадени), брикетната фабрика в Гълъбово, ТЕЦ "Марица-Изток 3", "Атомремонт" ?Козлодуй, Топлофикация - Враца, Портфлот Варна и Бургас, пет мини - Чукурово, Бели брег, Черно море, Балкан 2000 и Открит въгледобив в Перник.

Сега без доставяните от Ковачки въглища не могат да работят нито ТЕЦ Бобов доли, нито ТЕЦ Сливен, той се кани да купи и тях.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 13 Ное 2008, 16:44

Е и ? Можал е имал е връзки или квото и да е взел ги , много важно.
It`s party time !

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 13 Ное 2008, 16:51

Evelin Cotsev написа:Е и ? Можал е имал е връзки или квото и да е взел ги , много важно.
ахахахах,вярно,няма проблем, БГ -номер 1 по бедност и корупция в ЕС,спряни парите от еврофондовете...много важно..Явно хората,които мислят така са мнозинство у нашата"държава"..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Ное 2008, 16:53

Bogat-Beden написа:
Evelin Cotsev написа:Е и ? Можал е имал е връзки или квото и да е взел ги , много важно.
ахахахах,вярно,няма проблем, БГ -номер 1 по бедност и корупция в ЕС,спряни парите от еврофондовете...много важно..Явно хората,които мислят така са мнозинство у нашата"държава"..

За тва го оставих без коментар това мнение на колегата :mhihi:
Могъл взел бе, кво го ядете :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 13 Ное 2008, 16:54

хора пара лесно се прави трудното е да я накараш да работи за тебе на 90% от хората ако им дадеш 5 мил и им кажеш след 3год треа да върнат 8милиона няма да се справят не мислете че е лесно зимаш и праиш нещо, имам познат които с заем от 20000 преди 5г днес не знае колко има в тях е автокъща .едни са пробивни други само завиждат (народна черта)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 13 Ное 2008, 16:54

Значи, ако питаш как ги купувал и как пестил от бакалниците. Петьо, аз ше ти кажа.
Чувал съм че като харесал некое предприятие, първо отивал на посещение. От неколко човека съм го чувал това.

Посещението е кратко. Осъществява се от 10-12 коли посетители, с автомати, палки и друга покъщнина и инструменти за празнична заря,
Веднага след посещението целият ненужен персонал на предприятието, в това число охрана, директори и други подобни навлеци веднага напускат новият офис на бизнесмена и го оставят да работи...
След което по съдебен път нещата не стават. Просто не тръгват ... А в това време от завода напускат материали, предприятието работи, парите се наливат на ново място.
И или му го продават(ако иска да го купи, щот може и да не иска), или ... продължават да го съдят.

Това съм чувал. Също съм чувал, че напоследък не ходи лично той на посещения, ами има един - двама професионални посетители, които също растат като бизнесмени.

-----------------------------------

Имйки предвид тая цялата история почвам да се чудя: кое е това, дето може да ме накара да мисля, че сега нещата ще тръгнат по съдебен ред? Не мирише ли малко целата тая история на нагласена предизборна драма за борба с мафията?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 13 Ное 2008, 16:55

вие ако сте няма да ги вземете нали , ще си кажете нееее , аз така не правя :mhihi: кои се е докопал до кацата с меда секи е ял , кои не е вика , че е лошо. Не ми се спори за глупости аиде със здраве :bchug:
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 13 Ное 2008, 16:57

Evelin Cotsev написа:вие ако сте няма да ги вземете нали , ще си кажете нееее , аз така не правя :mhihi: кои се е докопал до кацата с меда секи е ял , кои не е вика , че е лошо. Не ми се спори за глупости аиде със здраве :bchug:

Веднага влизам с автомата!!!
Само ми покажи предприятие...

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Ное 2008, 17:01

...
Последна промяна ///peter на 13 Ное 2008, 17:01, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Ное 2008, 17:01

:mhihi: :mhihi:
Евелинчо, явно не си запознат достатъчно, всички крадат и в САЩ и в Европа, въпроса е с КОЛКО и КАК.

Мишу, никой не е казал че е лесно, всички се възмущават от начина по които са придобити парите...

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 13 Ное 2008, 17:04

Evelin Cotsev написа:вие ако сте няма да ги вземете нали , ще си кажете нееее , аз така не правя :mhihi: кои се е докопал до кацата с меда секи е ял , кои не е вика , че е лошо. Не ми се спори за глупости аиде със здраве :bchug:
приятелю,не съди по себе си за другите, ;) има и други типове мироглед,има и даже цели народи с друг манталитет,ама пак ше стигнем до толкова клиширани и изтъркани лафове за слабата държава ,че вече ... :confused: Над 70 -80 процента от нас са излизали навън и знаят че в белите държави нова,скъпа кола над 100к еур се кара най-вече от хора по над 50 години...Другото са пренебрежими изключения..А унас как е-всички поне средноинтелигентни знаем..Ма то сигурно ония там са по-прости и некадърни и държавите им са недомислени... :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 13 Ное 2008, 17:12

вече ... :confused: Над 70 -80 процента от нас са излизали навън и знаят че в белите държави нова,скъпа кола над 100к еур се кара най-вече от хора по над 50 години...Другото са пренебрежими изключения..А унас как е-всички поне средноинтелигентни знаем..Ма то сигурно ония там са по-прости и некадърни и държавите им са недомислени... :roll:[/quote]

па да не говорим кои кара бмв и мерц само турци това си ни е манталитета ,а това за скъпи коли и хора по над 50 не го казваи да не ти се ама много смеят незнам в коя държава си ама ако е в европа на дали ще видиш 50 и повече да ходи за хляб с а8 или 750ил мани кво ти говорат на горубляне масово се карат коли за по 20 евра това е в бг караш кола за 1000000 и живееш в люлин ,аз пенсионер с рс6 още не съм видел а маам по европата

Предишна

Назад към Извън Темата