525tds плочка на ГНП
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- hobotqnin
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er GT (f07) 530d xDrive
525tds плочка на ГНП
Няколко дни подред четох теми и така и не разбрах все още!?Подлежи ли плочката на гнп-то на ремонт или се заменя с нова, защото новата е 1000 и....лв, а ремонта на старата е около 3 пъти по-малко. Но дали изобщо се прави, и как ако е така!
Мерси на всички!
П.С. Днес имах среща с един майстор, който ги прави, но незнам....дали да кандисам.
Мерси на всички!
П.С. Днес имах среща с един майстор, който ги прави, но незнам....дали да кандисам.
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
- hobotqnin
- младши ентусиаст
-
купиш ли я веднъж и окаже ли се че не е от нея изгаряш с над 1000 лв.познавам такива хора,и затова ме е шубе да я купя.разхода влия е ли се от нея и колко?
- hobotqnin
- младши ентусиаст
-
- hobotqnin
- младши ентусиаст
-
днеска идвам от диагностика.грешката е-капак на горивна помпа!в НН сервиз я правих.и колко струва отремонтирането колега и каква е гаранцията?
- hobotqnin
- младши ентусиаст
-
най странното е че не ме дразни че ще изгасне 3-4 пъти в месеца,а това че според мен харчи доста,и незнам дали има връзка с плочката.сменил съм основните консумативи+почистване на интеркулера(беше бая задръстен)
- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
какъв е тоя е-капак,като на капака няма никакви кабелиhobotqnin написа:днеска идвам от диагностика.грешката е-капак на горивна помпа!в НН сервиз я правих.и колко струва отремонтирането колега и каква е гаранцията?

а
карай така и моита е така сипвай двутактово масло полови литър на един резервоар
******Colin McRae 1968-2007******

http://www.vbox7.com/play:6781825e

- hobotqnin
- младши ентусиаст
-
двутактовото масло какво предназначение има в тоя случай?скоро сипах на пълен резервоар около 2л моторно масло(10w40) за да смаже малко елементите на помпата.работи по тихо но проблема не изчезна
- hobotqnin
- младши ентусиаст
-
I.V.G. написа:какъв е тоя е-капак,като на капака няма никакви кабелиhobotqnin написа:днеска идвам от диагностика.грешката е-капак на горивна помпа!в НН сервиз я правих.и колко струва отремонтирането колега и каква е гаранцията?
не колега,само *капак на помпата*,не е-капак.можеби съм го написал малко неразбираемо
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Re: а
xenond написа:карай така и моита е така сипвай двутактово масло полови литър на един резервоар
ти май беше пуснал тема че я продаваш (перфектна) нали

Колега бегай до супердизел на околовръсното там ще ти я оправат, тва с тия масла в резервоара е просто смешно и жалко

а
епа ходи ти аз си карам така + това които ми се е обадил съм му казал за колата а аз плочки имам 20бр така че мога да я сменя когато си пожелая 

******Colin McRae 1968-2007******

http://www.vbox7.com/play:6781825e

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4