…искаш да станеш Софиянец?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 13 Ное 2008, 14:15

5к нагоре надолу е смрът :mhihi:

у бургас сам ял "странжанка " филия с каима е :mhihi:
Последна промяна Мишу на 13 Ное 2008, 14:24, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 13 Ное 2008, 14:21

someone написа:
D3BEP написа:ПП. Тука по морето софиянки наричаме едни тестени кифли без съдържание, ако така ше си говорим...

Не бяха ли едни мазни закуски, подобни на сиренките...колко такива съм унищожил като малък...най хубавите бяха срещу Валентина-та зад Тройката.

Е да, имат нещо общо със сиренките и са доста мазни.
Ама повече общо имат със тутманиците :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 13 Ное 2008, 14:37

Bogat-Beden написа:
WilliamsF1Team написа: Ако отидем аз и той на интервю за работа и сме абсолютно с равни знания и умения и той каже аз искам 500лв., а аз кажа, че искам 900лв. кой ще вземат? За това все още има заплати по 300лв. За тях 300лв. са много пари..
По белия свят доста малко хора знаят къде е "вашата " :mhihi: София...И ако отидеш там да бачкаш и за теб 900 лева са "много пари"...познай кой е от прованса и кой е от задния двор... ;)
П.С. навремето дедо ми (лека му пръст) е мислел да си строи къща до Орлов мост(тва е било краят на София..)а че България е имала нещастието София да и стане столица е друг въпрос...май наистина доста предъвквано вече,как не се уморихме.. :roll:

Никой не намесва другите държави...
А иначе никой не е чувал за София...Прав си. Толкова си прав, че ми се реве...

Ти си от онези, които съм споменал по горе... Поне за мен...

Бъди здрав и се развивай както намериш за добре...

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 13 Ное 2008, 14:52

D3BEP написа:
someone написа:
D3BEP написа:ПП. Тука по морето софиянки наричаме едни тестени кифли без съдържание, ако така ше си говорим...

Не бяха ли едни мазни закуски, подобни на сиренките...колко такива съм унищожил като малък...най хубавите бяха срещу Валентина-та зад Тройката.

Извод: Що е то Софиянка - Мазна тестена Кифла без съдържание. Унищожава се/ разбирай ше те схрускам/ от Малки момченца, които по-късно си купуват BMW-та и се Ядат се за/Д/ Тройките.
Та тези Кифли имали близки общи мазни/ бих добавила и мокри/ отношения с Тутманиците и бих вметнала аз...
приличали на доста точени Баници :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.П. Абе, баници, баници, ама НАточени ;)
П.П. Натокани и облякани, за колегите от Гълъбово и региона :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна Apassionata на 13 Ное 2008, 15:19, променена общо 3 пъти
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Ное 2008, 14:54

:uups: :uups: така е, и ходя с лилави панталони пясъчна коприна,бели официални хавлиени чорапи и вентилирани перфорирани канапени обувки :uups: мечтая за 400 лева заплата,софийско жителство и бмв наборче 8)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 13 Ное 2008, 14:55

Apassionata написа:
D3BEP написа:
someone написа:

Извод: Що е то Софиянка - Мазна тестена Кифла без съдържание. Унищожава се/ разбирай ше те схрускам/ от Малки момченца, които по-късно си купуват BMW-та и се Ядат се за/Д/ Тройките.
Та тези Кифли имали близки общи мазни/ бих добавила и мокри/ отношения с Тутманиците и бих добавила аз...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 13 Ное 2008, 14:57

Bogat-Beden написа::uups: :uups: така е, и ходя с лилави панталони пясъчна коприна,бели официални хавлиени чорапи и вентилирани перфорирани канапени обувки :uups: мечтая за 400 лева заплата,софийско жителство и бмв наборче 8)

Абе ти кога си слагаш панталона и ризката от пясъчна коприна? И аз си взех едно такова комплектче, ма няма къде да го нося. Затова сега бръмча с един официален анцуг Адибас и китайски кецове, че много захладня и обувките на дупки ми държат хладно :mhihi:

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 13 Ное 2008, 15:05

:drinking: пияници
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Ное 2008, 15:08

someone написа:
Bogat-Beden написа::uups: :uups: така е, и ходя с лилави панталони пясъчна коприна,бели официални хавлиени чорапи и вентилирани перфорирани канапени обувки :uups: мечтая за 400 лева заплата,софийско жителство и бмв наборче 8)

Абе ти кога си слагаш панталона и ризката от пясъчна коприна? И аз си взех едно такова комплектче, ма няма къде да го нося. Затова сега бръмча с един официален анцуг Адибас и китайски кецове, че много захладня и обувките на дупки ми държат хладно :mhihi:
аааа,анцука само по спешал фешан сабития,с веригата от тоалетното казанче,че да се свръзват стилово 8) Инак истинската марка е АдибасС(познава се по 4рите линии) и се прави в съседна Италия,тия Адибас са некви китайски ментета ;) А панталончето с ризката само по сватби,и в края на годината ги изпирам(ако има 13 заплата -на химическо) 8) Ето такъв съм аз-баровец :uups:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 13 Ное 2008, 15:11

Bogat-Beden написа:
someone написа:

аааа,анцука само по спешал фешан сабития,с веригата от тоалетното казанче,че да се свръзват стилово 8) Инак истинската марка е АдибасС(познава се по 4рите линии) и се прави в съседна Италия,тия Адибас са некви китайски ментета ;) А панталончето с ризката само по сватби,и в края на годината ги изпирам(ако има 13 заплата -на химическо) 8) Ето такъв съм аз-баровец :uups:

И с официалния анцуг в БИАД, на баща ми ключовете от мерцедеса (мой набор) на масата - с емблемата на горе и пушим пури втора употреба :mhihi: докато сортирам цените на менюто по цена
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 13 Ное 2008, 15:23

Аз пък умирам за сладурани, дето едвам казват "р" ... :twisted:
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 13 Ное 2008, 15:54

Apassionata написа:Извод: Що е то Софиянка - Мазна тестена Кифла без съдържание. Унищожава се/ разбирай ше те схрускам/ от Малки момченца, които по-късно си купуват BMW-та и се Ядат се за/Д/ Тройките.
Та тези Кифли имали близки общи мазни/ бих добавила и мокри/ отношения с Тутманиците и бих вметнала аз...

П.П. Абе, баници, баници, ама НАточени ;)
П.П. Натокани и облякани, за колегите от Гълъбово и региона :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Всичко туй е тотално сбъркано, колежке, виждам, че не си идвала в Бургас, софиянките ги ядат гларусите на един гълток и после гледат лошо....
А най - хубавите софиянки ги праат на Парижа, на главната, защото им слагат най - много... мас.

А темата... И тя е сбъркана.
Скъпи колеги, темата беше рекламата. Не софия против село и обратното...

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 13 Ное 2008, 16:07

D3BEP написа:на Парижа, на главната

Еййййй...зарадва ме! Мислех, че са го затворили отдавна... и милинките им бяха много добри!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 13 Ное 2008, 17:10

someone написа:
D3BEP написа:на Парижа, на главната

Еййййй...зарадва ме! Мислех, че са го затворили отдавна... и милинките им бяха много добри!

Така и така отклонихте темата, да питам аз: В Бургас, свински дюнери предлагат ли? Щото у Варна пазарната ниша е празна и ако некой има knowhow може да я напълним. Па и некой лев може да капне, знайш ли 8)

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 13 Ное 2008, 17:12

Уби ме с тоя въпрос.
Дюнерите по принцип се изработват - като шиш и питки - и се предлагат от араби бате.
А те са мюсюлмани и не пипват свинско.

Но по принцип е теоретично възможно, в София като бях арабите пробвха и с телешки и със овнешки дюнер и се получаваше... Само дето нема кой да ти завърти дюнера.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата