BMW 520i 24V VS JAGUAR XF
Модератори: mitaka7, Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
BMW 520i 24V VS JAGUAR XF
Здрасти колеги от два дни имам BMWто и сам савсем пресен тук дано да сам полезен с какво то мога та купих колата от един близак приятел и се наложи да се ходи до Карнобат по работа и си викам я да я пробвам как е колко варви и колко гори карам по магистралата с 170-190км и гледам едни фарове ме настигат педала до ламарина -карам колата на газ-и се запукахме 220-230км другата кола ме изпревари и аз на газа му цялата магистрала на 3 места обортомера подмина 7000об та така до ветрен и от там по бавно все пак има движение влизаме в бургас и пак корава гонка до центара този господин полудя кола за доста пари наказана от едно дарто BMW прибрах се и вдигнах багажника да видя колко газ имам и какво да видя на нулата а от карнобат трагнах с 30 литра но пак си направих кефа

Може да е дърто BMW но си е BMW
- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
Друго си е да се покажеш на пътя нали
Не може само другите да са тарикати
Абе аз не мога ли да я натисна тая кола ааааа....
Колко ще върви тоя ми ти Джаг http://catalog.auto.ru/catalog/cars/jaguar/xf/
И после заради такива индивиди , хората с БМВ се чудят защо хората ги е шубе като видят БМВ и бягат надалече...
Майтапя се брееееее....Браво, че си нашляпал
Утре с нещо друго като се гонкате със 100 км над ограничението пак да се похвалиш
За такива герои има специални паметници ....около Карнобат са през 100-200 метра...

И после заради такива индивиди , хората с БМВ се чудят защо хората ги е шубе като видят БМВ и бягат надалече...

Утре с нещо друго като се гонкате със 100 км над ограничението пак да се похвалиш

За такива герои има специални паметници ....около Карнобат са през 100-200 метра...
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
dare__devil написа:Друго си е да се покажеш на пътя нали

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Re: BMW 520i 24V VS JAGUAR XF
EACAN написа:Здрасти колеги от два дни имам BMWто и сам савсем пресен тук дано да сам полезен с какво то мога та купих колата от един близак приятел и се наложи да се ходи до Карнобат по работа и си викам я да я пробвам как е колко варви и колко гори карам по магистралата с 170-190км и гледам едни фарове ме настигат педала до ламарина -карам колата на газ-и се запукахме 220-230км другата кола ме изпревари и аз на газа му цялата магистрала на 3 места обортомера подмина 7000об та така до ветрен и от там по бавно все пак има движение влизаме в бургас и пак корава гонка до центара този господин полудя кола за доста пари наказана от едно дарто BMW прибрах се и вдигнах багажника да видя колко газ имам и какво да видя на нулата а от карнобат трагнах с 30 литра но пак си направих кефа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
:)
не искам да го защитавам, но момчето каза, че скоро си е купил колата, така, че всеки от нас в начлото като си е купил баварката се е радвал именно по такъв начин, нека всеки си го изживее както си иска, само дано няма такива случки са паметниците по пътищата, иначе колега честито и внимавай,
и още нещо не мисля, че тази петица върви толкова много пък и си бил на газ
и още нещо не мисля, че тази петица върви толкова много пък и си бил на газ

- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
Той е бил с Е60....на газ
И наистина всеки като си е взел колата я е пробвал ама...
Не 2 дена след като я взел нали
За 2 дена трябва да си мега факир да си опознаеш колата , толкова че да караш с 230 и то в пакет с някой...Някой който доста вероятно има доооооста по-яки спирачки...а и не само ...

Не 2 дена след като я взел нали

- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби

dare__devil написа:Той е бил с Е60....на газ
Не 2 дена след като я взел налиЗа 2 дена трябва да си мега факир да си опознаеш колата , толкова че да караш с 230 и то в пакет с някой...Някой който доста вероятно има доооооста по-яки спирачки...а и не само ...
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Добре похапна човека след първото си мнение
.Добър старт
И все пак
и следващия път умната със скоростта 

И все пак

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
Със сарказъм беше, признавам си
Тя темата май е за катанец...няма много конструктивни неща да се кажат по нея....Човекът е нахранен доволно, той шофьорските си навици няма да промени така или иначе
Със здраве и да караме внимателно

Тя темата май е за катанец...няма много конструктивни неща да се кажат по нея....Човекът е нахранен доволно, той шофьорските си навици няма да промени така или иначе

Със здраве и да караме внимателно

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
тос Ягуар да не е бачкал на 2 цилиндъра и с 3 спукани гуми ва

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Bogat-Beden написа:тос Ягуар да не е бачкал на 2 цилиндъра и с 3 спукани гуми ва![]()
![]()
Абе не му се е карало на човека... И с мойта Пантерка си мислехме че сме скъсали едно Порше на магистралата

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Apassionata написа:Абе не му се е карало на човека... И с мойта Пантерка си мислехме че сме скъсали едно Порше на магистралатадаже го снимах в огледалото
А поршето знаеше ли че се гоните?

29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2