Готови ли сте за зимата
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
4 Мишелин Алпин си сложих 2 ра ръка, много добри, миналта година ги пробвах с друга кола, не Ви трябват вериги с хубави зимни гуми си мисля аз, Антифриз КАстрол се взех наливен, и чакам сняг... и аз нямам одеало ще си метна едно и аз.... 

- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Спрей за размразяване на стъклата - какъв, откъде, pleaaase.. че сега е най-гадното сутрин - не е още за стъргане, ма видимостта - нула... 

You will find adventure
or the adventure will find you.
or the adventure will find you.
- PESCHO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3er E46 N42 2003
- Мечтае да кара: X6 hamann tycoon
Re: Гуми
gazzzar написа:Georgieff написа:Аз и взех последния модел на Continental - TS810.![]()
Страхотни гуми са - супер тихи, обаче все още на сняг не съм ги пробвал.
Определено май в момента са най-добрите на пазара
а някои ше каже ли нешто zа FULDA... а3 такива си вzех тва са ми парвите 3имни гуми и3обшто,бая се и3расих... от лятото имам баварка и zа тва не раzбирам много от теа нешта...по евтини са от good year,michelinne,conntinental i bridgestone,ама 3нам 4е не са и от наи скапаните... абе с две думи нацелих ли "3латната среда" kato цена 300 еu
- maximum_max
- Потребител
-
melody1 написа:...Моля ви не говорете за важета,нали все пак баварки караме
Май аз ти провокирах молбата, а?

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
BMW///M-ma6inata написа:Този сециален силиконов спрей се използва за да не залепват уплътненията през зимата, и да не протичат също така. Определено има ефект от него. Можеш да си купиш такъв на всяка по-голяма бензиностанция
Теченето става като замръзне гумата и като отвориш/затвориш врата няколко пъти и тя се къса, защото от ниската температура е загубила еластичните си качества и .. почва да тече.
Аз за зимата сложих веригите в багажника, сложих Гуд Иъра и .. чакам .. аз чакам чакам вече месец ..
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Fking написа:хм, само аз ли въобще не съм се подготвил, даже с летните гуми мисля да карам зимата......в тази връзка, дайте практически съвети за каране с летни гуми в сняг и лед?
Освен "Молитва за късмет" друго не се сещам

Стига бре! Аз на Ритмото 'дето ако го продам ще му взема по-малко пари отколкото за скрап, му купих чисто нови зимни гуми (ся вярно е че са "Sava" и че са 165/65/13, за 62лв броя, но това за мене е най-важното нещо за през зимата :!:

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Като сте се подхванали на зимна тема - освен споменатите досега полезни нещица, зимата на път не забравям никога да си сложа някоя мръсна(работна) горна дреха и комплект ръкавици.
Колкото и да сте подготвени, ще спукате някоя гума в най-голямата киша или пък някои тъпи ченгета, ще ви отбият в най-големия сняг да слагате вериги на чисто новичките си зимни гуми и ще се охлешпате до уши.
П.С.: Какво мислите за задължителните вериги на някои места?
За мен тва е най-голямата тъпня. Веригите се слагат когато ти се наложи, а не когато на някъв тъпанар му скимне да те накара!
Колкото и да сте подготвени, ще спукате някоя гума в най-голямата киша или пък някои тъпи ченгета, ще ви отбият в най-големия сняг да слагате вериги на чисто новичките си зимни гуми и ще се охлешпате до уши.
П.С.: Какво мислите за задължителните вериги на някои места?
За мен тва е най-голямата тъпня. Веригите се слагат когато ти се наложи, а не когато на някъв тъпанар му скимне да те накара!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3