Какъв човек трябва да си??
Модератор: Общи модератори
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
D3BEP написа:GaD написа:http://www.limpa.bg/userinfo.php?id=254518
те тва е тоя педал
Дам, гледал см го, ама цялата работа е доста съмнителна.
Аспидите(от латински) са клас отровни змии, към които се числи любимият на въпросното пишлеме диамантен кротал, който яде котета.
Еугениус(Евгений) пък освен име, на латински(на който се кръщават видовете змии) означава БЛАГОРОДЕН.
Така че кво точно значи Евгений Аспидов... Божа работа.
Медиите хванаха това име и го тиражираха, ама лично у мен има съмнение, че точно това му е името на пешленгака.
Евгени Андреев .. Снощи се поразрових във форумите ..
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
isa написа:Още като отворих клипа и прочетох заглавието го спрях веднага, обаче чух котенцето и видях, че го държеше... Не мога да го гледам просто, сигурна съм, че няма да мога да се успокоя послеТова е жестоко!
Жестоко е меко казано ..
- bmw318_94
- младши ентусиаст
-
- Кара: хората да го гледат тъпо
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Колеги аз намерих ето това: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1730596
Предлагам да го посетим !!!! в горни лозен
късно се включвам. Навсякъде където тоя заднк е имал регистрация ...всичко е блокирано ! Явно доста хора му мислят "доброто"
Тоя трябва да си плати по един или друг начин! Лично аз искам да го кълцам бавно и болезнено парче по парче
Предлагам да го посетим !!!! в горни лозен

късно се включвам. Навсякъде където тоя заднк е имал регистрация ...всичко е блокирано ! Явно доста хора му мислят "доброто"

Тоя трябва да си плати по един или друг начин! Лично аз искам да го кълцам бавно и болезнено парче по парче

Последна промяна blackrider на 12 Ное 2008, 21:55, променена общо 1 път
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Runnaway написа:D3BEP написа:GaD написа:http://www.limpa.bg/userinfo.php?id=254518
те тва е тоя педал
Дам, гледал см го, ама цялата работа е доста съмнителна.
Аспидите(от латински) са клас отровни змии, към които се числи любимият на въпросното пишлеме диамантен кротал, който яде котета.
Еугениус(Евгений) пък освен име, на латински(на който се кръщават видовете змии) означава БЛАГОРОДЕН.
Така че кво точно значи Евгений Аспидов... Божа работа.
Медиите хванаха това име и го тиражираха, ама лично у мен има съмнение, че точно това му е името на пешленгака.
Евгени Андреев .. Снощи се поразрових във форумите ..
точно
а някой ако е мераклия може да го чака и на подуенския пазар ако дръзне да се появи пак
Tux0 Ca !

- cherry_dream
- на ge_a диването
-
- Кара: E87 116i N45B16
Човекът вече е в Чехия, трудно ще го намерите. Неправителствени организации за защита на животните са се свързали с такава в Прага, която има силни връзки с органите на реда. В момента се води кореспонденция като чешката организация е изискала записите от ТВ 2.
В неделя въпросният изрод ще говори в предаването на Патрашкова. Това е, което занм за момента по случая.
В неделя въпросният изрод ще говори в предаването на Патрашкова. Това е, което занм за момента по случая.
Dare To Dream
Направо съм потресен,аз имам котка и като гледам тия кадри на този психопат-сърцето ми се къса.Хубаво, това е природа,както се беше се изразил някой,но не тоя психопат ще решава нещата ,като пуска животните насилствено,всичко трябва да става естественно,та чак ги филмира.Дано някоя вечер змиите него изядат,скапан и побъркан психар,но всичко на този свят се връща и то тъпкано,няма ли малко сърце.
- borislav
- младши ентусиаст
-
evans написа:Направо съм потресен,аз имам котка и като гледам тия кадри на този психопат-сърцето ми се къса.Хубаво, това е природа,както се беше се изразил някой,но не тоя психопат ще решава нещата ,като пуска животните насилствено,всичко трябва да става естественно,та чак ги филмира.Дано някоя вечер змиите него изядат,скапан и побъркан психар,но всичко на този свят се връща и то тъпкано,няма ли малко сърце.
http://store.picbg.net/pubpic/13/58/2ca ... 5b1358.JPG
тва са мойте котенца на село са подарявам ги
ПС чакам ви и ще си приготвя кирката
да ми дойде да видите дали сам само форумен бандит

нещасник смотан

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
- blackrider
- младши ентусиаст
-
интересно ще стане ,след като се появи този малоумник в ефира. После как ще смее да се покаже по улиците? Аз му предлагам сам да си метне бесилото преди народа да му го надене

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
D3BEP написа:///peter написа:asasin18 написа:http://dog.bg/forum/index.php/topic,19866.0.html
ето я темата за тоя, ако някой реши да му ходи на гости да свирка
Четейки темата си спомням за подобен тип продаваше змии тук, да не се окаже същия?
Мисля, че не, ако мислим за едни и същи хора. Виждал съм снимки и на двамата. Никовете им обаче са подобни.
Писах ги тея работи, както и вариантите за змиите в първия ми пост, ама явно е много дълъг за четене![]()
Змията че иска да яде и че яде е нормално. Те влечугите ядат всеки месец, ако имат апетит. Ненормално е, че и се търсят гледани, домашни котета и се лъжат стопаните им, вместо да си отглежда плъхове или да си ги купува или пък ако е такъв мъж да ходи да лови жаби.
По собствените му думи, той ги предпочитал домашни, щото "били безопасни за змията" и обезпаразитени и ваксинирани, щото иначе "болести разнасяли".
Само не казва защо обича да ги кръщава , да ги снима и да им пуска подигравателни клипчета в Интернет...
аз съм подобния тип някав проблем ли имаш с мен а? аз също съм гледал змии 8 години имал съм много повече видове от тоя извратеняк имал съм въпросните каскавели и съм хапан поне 30 пъти от пепелянки аз също съм си хранил змиите с мишки гущери жаби всякви птици зайци и съм снимал и съм се кефил нищо лошо или извратено няма в това да наблюдаваш нормален физиологичен процес толкова отблизо и подробно и тва прави ли ме извратен.http://www.youtube.com/watch?v=WQxq5iKH ... re=related ето ти клип питон убива заек и аз нищо извратено не виждам тук който му е гадно не гледа змии и толкова.змиите не са виновни те са си нормални създания с много лоша репутация това не ги прави изроди.проблема тук е съвсем различен проблема тук е в главата на този пумияр това не е нормален човек никой нормален любител на змии не би хранил змията си с котки особено малки котенца.първо дори и да мрази котки не би пуснал на змията защото има 90% риск тя да бъде наранена.второ това не е естествена храна на змиите(говоря за каскавелите) иначе има питони които се хранят с диви котки като тигри и пуми но това е само в природата никой НОРМАЛЕН любител на змии не би го направил .трето не можеш да намираш котки постояно за храна(освен ако си ненормален като този).и трето едва ли някой нормален любител на змии мрази котенца така че проблема е единствено в главата на този човек.
П.С. към колегата детектив ДЗВЕР моля те спри да пишеш глупости и стига се прави на компетентен по всички въпроси това че пишеш дълги и скучни постове не те прави да изглеждаш умен.това не е диамантен кротал а каскавела две съвсем различни животни