СОФИЯ - сбирки Е30 неделя 20:00 Бояна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Поредната уникална сбирка на истински фенове с любов към Е30-ките. Имаше мноооого народ дори и без бягащата паплач пак бяхме много. По последни данни 12 е30ки бяха с 2 нови ли ??? и аз незнам.
От Младостката групичка нещо сам си дойдох Мартинчо не дойде, николайчо още си ближеше раничките от миналата събота а Владко нещо не си е сглобил каляската още, щото никой не отиде да му помогне на момчето а за частите искат да го издоят като попска крава (докрай и безмилостно)
Все пак атрактивното пристигане на Нико и Бени трябва да го отбележа, нико се помъчи да си издокара фон за нов подпис (ама не рисува после по него).
Динко нещо закъсня, получи жълт картон за което
.
Като цяло тая вечер имаше доста гонки, всички се пускаха с всички общо казано. Зрелище направи "Rumburak-a" с новата си М-ис-ка, добре е сглобена и върви прилично сякаш, незнам другите Миски да кажат как е
. За проходилка доста добре се справи Николай браво
. Абе по време на гонката Жоро - бялата корса, имаше някви коментари , "абе тия бмвта хич не вървят бе гледай тя корсата е 1.6"
...ми хубу де ама БМВ-то на жоро е 315ка кво искате вие келеши с вас. ХАхаа
Турбото си бягаше него кво да го коментирам само на васко хондата не мой да прескочи ко ше кайте ?
Абе що ми се струва че имаше повечко клипчета излагате се ?
Ицоо Ицооо, защо не искаше да дадеш старт на момчетата бе момче, и кой последно се опита да сгази голямото зайче прибягващо пред стартовата линия
за миг се изплаших вярно , добре че е балерина момчето избяга от колите с грация. Големи дръпки бяха по 5 коли се нареждаха и вдигаха само шум ХХАха.
Дойде няква корса и почна битката на титаните корсичка срещу корсичка
ужасия
.
Червените Ис-ки и те се погониха ама с кой не помня момчета то мой ли човек толкова да помни че и така дълго.
За кво му трябваше на Жоро да гърми с Ицовата пушка незнам, ама куките скоро ни налазиха 2астрички и 1 Жжжипка, мноо лошо полицемените провокираха принудителния галоп на събралата се на противния бряг сган. За миг се омязаха на кадър от Бързи и яростни, бягайки от органите на реда. Ние пак се сбрахме над колите и Жорката и Ицо си побъбриха с полицая на спокойствие. Точно Бени нико и другия нико ХАххах бяха стартирали и се върнаха бавно бавно Отзаде.
Очевидно ни разпъдиха и зи заминахме лека полека към ОМВ уж да седнем на топло че някои получихме студови изгаряния вече от това поле там .... малко колици бяхме 15 максимум
нищо особенно , бе момчета тва клипче хубу бе дето пътуваме ама нещо по качествено тряя се заснеме и да си направим сериал .. поне !
Голям студ и на ОМВ ама поне имаше голяма олелия там и някви фотосесии които обхванаха част от групичката
. Почна се пак едно надлъгване на кой ...му е по ... бърза.
Добре че се изсяниха някой организаторски въпроси за следващия Викенд да та мой да се напием на спокойствие от полицаите най после.
Беше яка сбирка определено, различаваща се от тези които те гледат тип : "тоя па къв е няма е46 "
(нищо лично не ми харесва много е НОВО).
ПП: В петък аз имах малък инцидент , ЖОРО благодаря ти че си такъв, леко странен но много харабия тип. Безкористен и красив с сини очи, мечтата на сервитьорката тип мръсна кучка
На 10 човека звънях , Жоро от НОви искър мина през люлин и дойде на Царско село където тоя ми ти ремък се скъса и остави колата леко да се сгрее
От Младостката групичка нещо сам си дойдох Мартинчо не дойде, николайчо още си ближеше раничките от миналата събота а Владко нещо не си е сглобил каляската още, щото никой не отиде да му помогне на момчето а за частите искат да го издоят като попска крава (докрай и безмилостно)
Все пак атрактивното пристигане на Нико и Бени трябва да го отбележа, нико се помъчи да си издокара фон за нов подпис (ама не рисува после по него).
Динко нещо закъсня, получи жълт картон за което

Като цяло тая вечер имаше доста гонки, всички се пускаха с всички общо казано. Зрелище направи "Rumburak-a" с новата си М-ис-ка, добре е сглобена и върви прилично сякаш, незнам другите Миски да кажат как е

...ми хубу де ама БМВ-то на жоро е 315ка кво искате вие келеши с вас. ХАхаа
Турбото си бягаше него кво да го коментирам само на васко хондата не мой да прескочи ко ше кайте ?
Абе що ми се струва че имаше повечко клипчета излагате се ?
Ицоо Ицооо, защо не искаше да дадеш старт на момчетата бе момче, и кой последно се опита да сгази голямото зайче прибягващо пред стартовата линия

Дойде няква корса и почна битката на титаните корсичка срещу корсичка

Червените Ис-ки и те се погониха ама с кой не помня момчета то мой ли човек толкова да помни че и така дълго.
За кво му трябваше на Жоро да гърми с Ицовата пушка незнам, ама куките скоро ни налазиха 2астрички и 1 Жжжипка, мноо лошо полицемените провокираха принудителния галоп на събралата се на противния бряг сган. За миг се омязаха на кадър от Бързи и яростни, бягайки от органите на реда. Ние пак се сбрахме над колите и Жорката и Ицо си побъбриха с полицая на спокойствие. Точно Бени нико и другия нико ХАххах бяха стартирали и се върнаха бавно бавно Отзаде.
Очевидно ни разпъдиха и зи заминахме лека полека към ОМВ уж да седнем на топло че някои получихме студови изгаряния вече от това поле там .... малко колици бяхме 15 максимум

Голям студ и на ОМВ ама поне имаше голяма олелия там и някви фотосесии които обхванаха част от групичката

Добре че се изсяниха някой организаторски въпроси за следващия Викенд да та мой да се напием на спокойствие от полицаите най после.
Беше яка сбирка определено, различаваща се от тези които те гледат тип : "тоя па къв е няма е46 "

ПП: В петък аз имах малък инцидент , ЖОРО благодаря ти че си такъв, леко странен но много харабия тип. Безкористен и красив с сини очи, мечтата на сервитьорката тип мръсна кучка

На 10 човека звънях , Жоро от НОви искър мина през люлин и дойде на Царско село където тоя ми ти ремък се скъса и остави колата леко да се сгрее

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Абе нико ти каза че не е правил бърнаут тя колата сама си го искаше
Па ако толко искаш да правиш някви филми следващия път ще вземеме камерата Е са ще кача още някви клипове 

I'm slowly drifting

Здр пичове аз сам от враждебна нямам годините за книжка но не пропускам събота в която да доида на газстанцията за да ви гледам.БМВта ви са просто върха и винаги правите много голямо шоу.Имам няколко клипа от събиранията но нещо немога да ги кача на компа.Аиде продължаваите в същия дух и безавариино
и тая събота пак да направите готино шоу 

.
Не бьрзаите!!всеки ако има някаква идея за ново място за сьбиране да ми драска на лично щото както писах по-нагоре ще имаме проблем с властите 

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Re: .
jorofaceoff написа:Не бьрзаите!!всеки ако има някаква идея за ново място за сьбиране да ми драска на лично щото както писах по-нагоре ще имаме проблем с властите
властите и да прочетат няма да се разкарат е така, защото няма кво да правят
полицайте в 3/4 от случайте идват заради подаден сигнал и останалата 1/4, защото са мернали някой на улицата да прави простотии

иначе тая събота някой ще бъде ли останал в София или всички ще сте на Рибарица

Tux0 Ca !

- MeTo_BMWto
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30-ките на безин
- Мечтае да кара: e24
..
еми марто аз ще съм си в сф така че може да заформиме едно събиране в по тесен кръг 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
ми айде ще видим още ден-два колко мераклии има още и ще го измислим, ако не другата седмица 

Tux0 Ca !

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Мен в събота ме очаква смяна на съединител и още някой работи, ама ако всичко приключи до вечерта съм 100% на линия! 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
- Rumburak
- младши ентусиаст
-
- Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
- Мечтае да кара: е30 м3
- Детайли за колата: e30 sedan m44b19
Re: ..
сори колеги
, но няма да мога да дойда, че съм на рожден ден...

Последна промяна Rumburak на 16 Ное 2008, 11:58, променена общо 1 път
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
без мен, ма другата седмица ще гледам да съм на линия, че сигурно от повече от месец не съм идвал 

Tux0 Ca !