Толерантност +
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Вярно е че във Варна с малко нарушаване на знаците обикаляш цялото задръстване, ама споко скоро и те ще се научат и ще стане като в София

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Относно Варна.... еми.. - има си задръстване, ама вие му викате на задръстване седене 10-20мин по светофари за целия ви път от т.А до т.Б
А относно 1вия пост - колега ти си имал късмет
Има и нормални хора, за съжаление аз снощи не попаднах на такавА (добре, че този отгоре гледа
) .... разминах се за части от секундата да ме направи тоталка (и мен и колата)....
просто не е истина...още го виждам като на филм 
А относно 1вия пост - колега ти си имал късмет

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
M2PR написа:Относно Варна.... еми.. - има си задръстване, ама вие му викате на задръстване седене 10-20мин по светофари за целия ви път от т.А до т.Б
А относно 1вия пост - колега ти си имал късметИма и нормални хора, за съжаление аз снощи не попаднах на такавА (добре, че този отгоре гледа
) .... разминах се за части от секундата да ме направи тоталка (и мен и колата)....
просто не е истина...още го виждам като на филм
е обади какво е станало де

- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
абе има много готини шофиори ама на фона на простите селяни които не знаят защо съществуват рядко се срещат добрите 

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Мишу написа:нищу против варна даже съм роден там бате имате 7 светофара в целя град на кое виката задръстване (тапа по варненски ) колите вървят ела у сф към 18:30 и пак ще говорим![]()

Малко късно видях темата-7 светофара сме имали

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
От 5 дни съм в България и мисля че ще откача вече от движението в София. Никой не ползва мигач, никой не си кара в лентата а м-у 2-3 ленти едновременно, завиват където си искат, обратни завои на двойна непрекъсната линия и тн. Направо имам чуството че клаксона скоро ще ми изгори. Просто положението е ужасяващо...

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
От 5 дни съм в България и мисля че ще откача вече от движението в София. Никой не ползва мигач, никой не си кара в лентата а м-у 2-3 ленти едновременно, завиват където си искат, обратни завои на двойна непрекъсната линия и тн. Направо имам чуството че клаксона скоро ще ми изгори. Просто положението е ужасяващо...

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
_65536_kb_sec_ написа:От 5 дни съм в България и мисля че ще откача вече от движението в София. Никой не ползва мигач, никой не си кара в лентата а м-у 2-3 ленти едновременно, завиват където си искат, обратни завои на двойна непрекъсната линия и тн. Направо имам чуството че клаксона скоро ще ми изгори. Просто положението е ужасяващо...
Вилкомен аус Булгарише.....

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
_65536_kb_sec_ написа:От 5 дни съм в България и мисля че ще откача вече от движението в София. Никой не ползва мигач, никой не си кара в лентата а м-у 2-3 ленти едновременно, завиват където си искат, обратни завои на двойна непрекъсната линия и тн. Направо имам чуството че клаксона скоро ще ми изгори. Просто положението е ужасяващо...
Вежното е и ти да не почнеш да караш така! А за непускането на мигач аз побеснявам също

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Apassionata написа:_65536_kb_sec_ написа:От 5 дни съм в България и мисля че ще откача вече от движението в София. Никой не ползва мигач, никой не си кара в лентата а м-у 2-3 ленти едновременно, завиват където си искат, обратни завои на двойна непрекъсната линия и тн. Направо имам чуството че клаксона скоро ще ми изгори. Просто положението е ужасяващо...
Вежното е и ти да не почнеш да караш така! А за непускането на мигач аз побеснявам същоМного е трудно да направиш двусантиметрово движение с един пръст!
теб ти е лесно с дългите нокти

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3