седиш си на светофара и...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Re: седиш си на светофара и...

Мнение от Mollov » 12 Ное 2008, 17:16

alx написа:каква ти е реакцията?

Ако е някоя стара Astra/Calibra почвам да го дразня на тема "ръжда", а ако е Гоуф го питам дали му светят в синьо пръскалките.... :D

На подобни "провокации" не се хващам.... дреме ми... виж обаче ако почне да ми се лепи някой "бързащ", особено ако няма условия да го пусна пред мен.... тия не ги понасям...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 12 Ное 2008, 17:18

Apassionata написа:Аз като че ли малко с мъжко поведение ще дойда... случвало ми се е с някви момци да се праим на шофьори на светофара, ма в повечето случаи са някви "бесни" Голфове и ме изрязват тотално... След последния такъв случай вече съвсем копам за нещо по-мощно... Снощи по нощите на Евлоги с един таксиметраджия се разбрахме с поглед... е, неговия беше леко учуден / жена???!!!/ и докат тръгне, вече ми дишаше пушека... Пък и аз май вече се понаучих да тръгвам по-бързо...А пък на България с едни Колеги... задръстване, две момченца бяха, със стикерче и ги подминавам, а те се хилят, не знам какво си говореха, ма беше супер купон в колата им...И на мен кат ми стана едно готинооо и ги зяпам и аз и им се хиля, само дет не се размахах... Имаше едни 5 секунди :shock: докат ми видят и на мен стикера. А стъкло да ми сваля някой и да ме заговаря... Тц... по-скоро обратното, хахах Един Голф да мен в зверско задръстване ... нещо все към моята лента :arrow: и така 200 метра и аз все по надясно, почнах да притеснявам колите от другата страна. И накрая ми писна и свалих прозореца и му викам: Абе знам, че искаш да си по-близо до мене, ма хвани си карай в летната, че шсе целунем накрая ... и оня...очи палачинки, ни дума, ни вопъл, ни стон... само на следващото припълзяване ме издебна да се забавя и хооп пред мен без никъв мигач... Ама псувах тогаваааа :evil:

:mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 12 Ное 2008, 18:59

Абе когато условията позволяват ластици пускам се стига да не е някой скъпа екзотика до мене.А пък аз какъв случай имах лятото.От светофара на червения площад към катедралата(става въпрос за Варна) настигам и изпреварвам един Авензис комби-типичната семейна кола.Беше надвечер и трафика беше спокоен,та спирам на следващия светофар на общината и изфорсирвам понеже ми се стори че 3-цилиндровия мотор на служебната Фабийка нещо притриса и случайно поглеждам наляво до мен изненада-някаква мама с това комби, с дете в детско кресло на задната седалка.И мамичка решила че я каня на танц като съм изфорсирал фуражомелката и с едно поклащане на главата ми показва намерението си да ми опъне един ластик.С жест й показах че на задната седалка е детето й а тя спокойно ми отвърна с ръкомахане че то спи.След това светна зеленото и тая каравана така отлетя че ме остави замислен
:shock: :mhihi: ебаси в къв филм ме вкара тая кака не е истина

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 12 Ное 2008, 19:04

аз пък си я тествам със весички коли, няма значение дали ще падна.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 12 Ное 2008, 19:15

На светофар, абсурд! Страх ме е от разни закъснели оптимисти, дето минават на тъмно жълто :mhihi: Ако съм първа кола винаги забавям леко, неведнъж са ми профучавали под носа :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 13 Ное 2008, 13:29

Без значение кои е около мене и дали форсира или не си тръгвам винаги сравнително бързичко и с доста газ без обаче да прекалявам. Сега вече ако оня е решил да се състезаваме го оставям да си се състезава сам. В града е прекалено опасно за такива гонки по мое мнение и повече от 100 не вдигам и то само на няколко улици има такава възможност, а по нощите не се размотавам за да си търся някои с които да се гоня смятам че това е глупаво.

Между другото в града съм забелязал че най опасни шофиори са точно тези с малките коли с малките двигателчета. Някои от тях засичат и правят какви ли не маневри само да не ги изпревариш.
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34-столичанка в повече

Мнение от Манчев73 » 13 Ное 2008, 13:38

винаги се връзвам,ако до мен спре АМГ :mhihi: треа ги унижаваме тия

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 13 Ное 2008, 14:17

Манчев73 написа:винаги се връзвам,ако до мен спре АМГ :mhihi: треа ги унижаваме тия

Ами да! Особенно с 540! Нали Борка! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Ное 2008, 14:24

Манчев73 написа:винаги се връзвам,ако до мен спре АМГ :mhihi: треа ги унижаваме тия
с нещо 6.3 или 6.5 малко борба ше има ми се струва :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 13 Ное 2008, 14:34

аммаааа ви хареса темата ,ми се струва :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно.
Мечтае да кара: сАмоЛеТ

...........

Мнение от Димитър Димитров » 28 Ное 2008, 0:42

В Козлодуй си нямаме светофари :mhihi: , но в друг град попадна ли в подобна ситуация не пропускам да направя проверка на колата до мен най-много се кефя на "спортните" хонди по 90кс. :lol: /и все пак имам турбо 318ti :mhihi: /

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 28 Ное 2008, 2:08

А бре от къде я изровихте тая 5-годишна тема бре ?
:shock: :shock: :shock:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Re: ...........

Мнение от absix » 28 Ное 2008, 2:10

Херо написа:В Козлодуй си нямаме светофари :mhihi: , но в друг град попадна ли в подобна ситуация не пропускам да направя проверка на колата до мен най-много се кефя на "спортните" хонди по 90кс. :lol: /и все пак имам турбо 318ti :mhihi: /

Не идвай в София, че я някой СЛ63 АМГ минал на тъмно синьо ти направи проверка и се озовеш на 2км от кръстовището.

ПП: Темата си беше готина :mhihi:

ПП2:

Темата - Пуснато на: 23 Сеп 2003, 20:33
Първи отговор - Пуснато на: 11 Ное 2008, 21:34

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Re: ...........

Мнение от ja » 28 Ное 2008, 2:12

Херо написа:В Козлодуй си нямаме светофари :mhihi: , но в друг град попадна ли в подобна ситуация не пропускам да направя проверка на колата до мен най-много се кефя на "спортните" хонди по 90кс. :lol: /и все пак имам турбо 318ti :mhihi: /

Опасна ралта :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Oyama » 28 Ное 2008, 2:58

Ако съм с аудито ми е безценно - давам го млад шофьор- примерен сресан студент с служебно комби :mhihi: - спирам до некой пърдящ голф и се правя че следя стриктно пътната обстановка - светне ли зелено обаче тръгвам настрани с куатрото - а голфа в точка :shock: .

С нисана е друга бира - той си е смъкнат и бръмчащ та не върви да се правя на балък така че трябва винаги да съм нащрек щото често спират мамини синчета с мерцедеси и други скъпи коли - дори и на хартия да знам че вървят повече от мене такива 99% ги точковам понеже не знаят как да си карат колите. :) А па има ли и пиче вътре е безценно - оная вика:
- миуооо нали каза че е най бързата кола,
- абе кво ше давам газ са (а педала заварен за земята :mhihi: )

Спре ли мадама с скъпа кола до мене винаги ги заигравам :winky: , досега обаче никоя не е давала цялата газ, авно токчетата им пречат :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата