изгорял баласт (ballast)
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
изгорял баласт (ballast)
Колеги какво да правим с тези менташки ксенони за който сме се набутали по над 100 лева а някой и над 200(а в последствие излизат и мн повече). Има ли някакво решение което да предотвратява горенето на скапаните баласти бушон или нещо което да стабилизира напрежението към баласта абе вобще нещо което може да направи живота на баласта по дълъг защото сега ми изгоря единия баласт(позван 1 седмица) и сега се чудя как да си зема нов като след 1 седмица може да ми изгори пак и аз да си давам по 50 лева всяка седмица ли ??? Иначе колата мн ме кефи с ксенони и искам някой да ми даде някъква идея какво да правя ???
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
затова си е оферта да купиш с гаранция и моят баласт се беше бъгнал нещо и щом и двамата имахме време ми го смени веднага 

Tux0 Ca !

принципно изгарянето на какъвто и да е било баласт е трудна работа освен ако не е излезнал с дефект същото важи и за крушката,не си мислете че като са с гаранция или много скъпи им слагат нещо по различно вътре,имам приятел алармаджия мн свестен майстор,и ми каза случаи на коли произведени след 2007год дето идват и го питат какво стана на фаровете ми,а той отваря и вижда изгоряла крушка или баласт,просто въпрос на късмет има някой коли които знам да карат с най евтиния и менте уж ксенон вече с по 3 години и повече без проблем,е тогава цените не бяха като сегашните,но пак такова евтино производство
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
:)
Имам гаранция ама е в Щатите щото мойте са от ebay.com и за да го върна до щатите ми трябват на 100 лева и то се обезмисля.
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
Миналата година ми донесоха 2 комплекта от щатите (китайски) и 3 от общо 4-те баласти изгоряха. Първите два веднага на самото слагане. Уж щеше да ми излезне по-евтинко
. Вече гледам да взимам всичко с гаранция дори и по-скъпо. Вече има ксенони с по 2 год. гаранция, което се заслужава малкото пари в повече.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Re: изгорял баласт (ballast)
AlCapone написа:Колеги какво да правим с тези менташки ксенони за който сме се набутали по над 100 лева а някой и над 200(а в последствие излизат и мн повече). Има ли някакво решение което да предотвратява горенето на скапаните баласти бушон или нещо което да стабилизира напрежението към баласта абе вобще нещо което може да направи живота на баласта по дълъг защото сега ми изгоря единия баласт(позван 1 седмица) и сега се чудя как да си зема нов като след 1 седмица може да ми изгори пак и аз да си давам по 50 лева всяка седмица ли ??? Иначе колата мн ме кефи с ксенони и искам някой да ми даде някъква идея какво да правя ???
купи си с гаранция

13 мнения
• Страница 1 от 1