Пръскалки за фаровете
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- P_L_A_Y_B_O_Y
- кандидат ентусиаст
-
Пръскалки за фаровете
Когато взех колата пръскалките за предното стъкло не бяха свързани към маркуча с течността, чудех се защо не пръскат и течността ми се стича по земята докато открих, че са ги махнали от автоборсата с цел може би да не запичат. Онзи ден обаче видях, че и пръскалката за фаровете не функционира (повдига се но не излиза течност от нея), въпроса ми е дали ще трябва да направя онази вече толкова известна процедура с махането на фара и т.н. за да прикрепя и този маркуч или може би има някакъв по лесен начин от някъде другаде?
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
:)
Колега имам кофа и гъба заеби ги тия праскалки или да ти дам от мойта е36-ца (имам да връщам)
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: :)
AlCapone написа:Колега имам кофа и гъба заеби ги тия праскалки или да ти дам от мойта е36-ца (имам да връщам)
Да бе, кофа и гъба

Към Колегата P_L_A_Y_B_O_Y, хехех, да ти иам Никааа, сега го видях, хахаха, тъкмо за тебе е екстрата

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Apassionata ,
всеки път като ти чета коментарите се забавлявам много. От къде ти идват тези глупости в главата, незнам. Искрено ти завиждам.
Относно пръскалките , не съм се занимавал досега с тях .. Само веднъж на Е90 като сменяхме габаритните крушки и се наложи да сваляме бронята си спомням , че имахме доста проблеми с тези глупави пръскалки.
всеки път като ти чета коментарите се забавлявам много. От къде ти идват тези глупости в главата, незнам. Искрено ти завиждам.
Относно пръскалките , не съм се занимавал досега с тях .. Само веднъж на Е90 като сменяхме габаритните крушки и се наложи да сваляме бронята си спомням , че имахме доста проблеми с тези глупави пръскалки.
Специалист-Икономист
- P_L_A_Y_B_O_Y
- кандидат ентусиаст
-
Харесват ми звуковите ти ефекти от сорта на " Пуффф, Пръссс" и "Спееччч, Стреессс", но пръскалките ми все още не пръскат,фар не ми се маха, а варианта с кофата и гъбата не ме удовлетворява.

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
vodkarulez написа:Apassionata ,
Е, от къде ми идват - от личен опит /вътре в колата/ и малко фантазия... И кое е глупост, бе ейййй...

А за кво ми завиждаш не знам

И как не си се занимавал с "глупавите" пръскалки до сега?!? Това е най-атрактивното на тия коли, хахахах Аз поне страшно се кефя

- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Колега щом ти се повдигат пръскалките значи са свързани към маркуча, но нещо са се запушили сигорно, иначе на Е90 са в бронята и ако не са свързани към маркучите като напълниш казанчето и пръснеш ти изтича всичката вода през него. Тези пръскачки се повдигат от налягането което значи че щом се вдигат значи са свързани, привери ги дали не са запушени или повредени.
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series