"Всеки БМВ-ентусиаст рано или късно си купува Е30"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 12 Ное 2008, 2:26

То за всеки си е различно. Има си ентусиасти с различни интереси - едните искат да им е по-ново, да се возят, а другите да дивеят. Айде стига с тия пресилени изказвания.. Едва ли не на всяко излизане Е30-ката се чупи. Все едно не сме ходили по събори и сбирки, и не знаем на какво редовно са подлагани тия коли. Въпроса е просто да намериш читава Е30-ка. А това е трудно, защото това са коли на по 20-25 години и в почти всички случаи са сменили много собственици - много от тях мърляви откъм поддръжката на колата. А за някакви дребни дефекти е съвсем нормално, това са стари коли вече. Винаги ще ти се случи да не ти работи някоя лампа или копче, това според мен си е съвсем нормално и се случва на всяка кола на тези години. Било то Е30 или въобще БМВ. :)

Няма спор, че и за да направиш една Е30-ка наистина в топ състояние и да е най-маняшката ще налееш много пари. Даже като нищо и повече от Е36. Но всичко си е до интереси според мен и от това какво искаш от една кола. :)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 12 Ное 2008, 10:36

.Да ти кажа фена не сегледа по това кво си е взел, а как гледа това което си е взел, далие 2002 или е65, няма значение, важно е как се отнася към колата.

Твърдо заставам зад това мнение!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 12 Ное 2008, 13:04

GaD написа:
.Да ти кажа фена не сегледа по това кво си е взел, а как гледа това което си е взел, далие 2002 или е65, няма значение, важно е как се отнася към колата.

Твърдо заставам зад това мнение!

Що ли си мисля, че с това мнение се изчерпва цялата тема?
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 12 Ное 2008, 13:15

аз пък не харесвам Е30ките... вярно красиви са... излъчват злоба и агресия.. и до там приключват похвалите ми към тази кола....

като се кача да карам е30-ка и се чувствам като в москвич... няма го приятното чувство което го има докъто си карам компота :mhihi: то хидравлика.. то климатик... то удобна седалка.. къде тръгнали да мерат Е30-ката с Е36-ца... дори и да е компот

ааа и най-важния недостатък на Е30-ката...
ЖЕНИТЕ НЕ ГИ ХАРЕСВАТ ето това ако не е минус незнам кое ще го приемете за минус...

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 12 Ное 2008, 13:25

Ogi написа:... вярно красиви са... излъчват злоба и агресия..

:yes:

Ogi написа:като се кача да карам е30-ка и се чувствам като в москвич... няма го приятното чувство което го има докъто си карам компота :mhihi: то хидравлика.. то климатик... то удобна седалка.. къде тръгнали да мерат Е30-ката с Е36-ца... дори и да е компот

Да... Управлението на Е36 е по-директно, в това спор няма... Климатика си го има и в Е30 както и в компакта... Няма го само автоматичния климатик... А седалките... Особено ако гледаме рекарото - при Е36 не доставя нужната опора а при Е30 е супер стегната и придържаща... За нормалните не знам... Не съм карал Е30ка с такива продължително време :uups:

Ogi написа:ааа и най-важния недостатък на Е30-ката...
ЖЕНИТЕ НЕ ГИ ХАРЕСВАТ ето това ако не е минус незнам кое ще го приемете за минус...

А тук пък при мен е обратното... Всички жени които познавам, въобще не харесват Е36 а са луди по Е30 :winky: Ама може и аз да съм виновен за това :uups:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 12 Ное 2008, 13:28

sonny написа:Да ти кажа фена не сегледа по това кво си е взел, а как гледа това което си е взел, далие 2002 или е65, няма значение, важно е как се отнася към колата.

:yes:
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 12 Ное 2008, 14:57

Да луди по е30 - шанс, на гаджето ми и показвам 1 Е30ка кабрио, отвънка бива така ама тя като погледна вътре вика ей тва е бати коша :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 12 Ное 2008, 15:00

Ммммм, всеки си има гледна точка по въпроса... Помоему, това каква кола кара 1 човек отразява един вид същността и разбиранията му, та дори и характера (в момента не говорим за финанси и пр; и изключая случаите, в които взимат определна за гъзарията и показността) ...
За това и тоя спор е безмислен (или поне така е справедливо да се каже, противно на разбиранията ми, че всеки 1 ентусиаст трябва поне да е карал е30 и, че за е30 няма как да се каже лоша дума /но да не се отплесвам в подробности, че тея дето "оплюха" 30ките най-вероятно са попадали на крайно измъчени екземпляри, както вече се изписа - защото иначе едва ли биха казали такива грозни работи :idea: :mhihi: /)..................

Ъъъъ, бърз въпрос, по-скоро реторичен.... Ти заради жените ли си купуваш колите, респективно БМВ-тата или да!?!?! :ahah:

Иииии впрочем, не всички жени не харесват е30... ;) :winky:

За себе си съм напълно убедена, че следващата кола, която ще взема отново ще е е30 :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Последна промяна M2PR на 12 Ное 2008, 15:07, променена общо 1 път
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Потребител
Аватар
Кара: /// M3 power

Мнение от BMW_DanGeR_ZoNe » 12 Ное 2008, 15:03

Ogi написа:аз пък не харесвам Е30ките... вярно красиви са... излъчват злоба и агресия.. и до там приключват похвалите ми към тази кола....

като се кача да карам е30-ка и се чувствам като в москвич... няма го приятното чувство което го има докъто си карам компота :mhihi: то хидравлика.. то климатик... то удобна седалка.. къде тръгнали да мерат Е30-ката с Е36-ца... дори и да е компот

ааа и най-важния недостатък на Е30-ката...

Не мисля, че всичко приключва до визия... http://vbox7.com/play:f04d5d92 :mhihi:

Стига да имаш възможност можеш да си я направиш да не ти изглежда, като москвич. ;)
Няма да упорствам, да си промениш мнението... различни хора, различни идеали... Вярно Е36-ците са страхотни няма спор, но Е30 си е класика. ;)

Що се отнася до жените дали не ги харесват?! Повечето дори незнаят в каква кола се качват... (качвам се в лъскава, червена кола с няква кръгла емблема... готина е, ама нея знам к'ва е.) :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Следващия път питай повечко момичета... може да излезе нещо. :winky:
Дъщерята на шефа!
Изображение
Много като тебе вече плакаха!

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 12 Ное 2008, 15:04

zBoost написа:Да луди по е30 - шанс, на гаджето ми и показвам 1 Е30ка кабрио, отвънка бива така ама тя като погледна вътре вика ей тва е бати коша :mhihi:

мойта пък иска да си я татуира на гъзъ :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 12 Ное 2008, 15:06

Аз пък въобще купих Е36 заради моята. Лепна се вътре и не излезе. Тва е колата вика.
Тя е истинският БМВ фен :mhihi: Требва да ви запозная.
Даже я водих да й покажа спазарена на същата цена една 320-ка с ванос... Не. Оная беше също черен металик, също си имаше екстрите, обаче тя като каза тая ше е, тая...
И тъй станах горд собственик на 318-ка. Верно, кола без луксозен, но с твърде запазен вид.

Да кажеш да беше нещо особено... Но пък и определено поводи за съжаление нямам, въобще не скърца, не е правила и опит да ми даде сигнал, че иска да ме изостави... Така че според мен зависи и как се кара, и как се поддържа колата.
Но седем години са си седем години.

Поздрави!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 12 Ное 2008, 16:13

M2PR написа:

Ъъъъ, бърз въпрос, по-скоро реторичен.... Ти заради жените ли си купуваш колите, респективно БМВ-тата или да!?!?! :ahah:

аз когато съм започнал да мечтая за БМВ вероятно ти още си била влюбена в Гошко от 1-ви Б клас :winky:

П.С. миналата година се бях зарибил по Е30... като казах на приятелката ми отговора беше

"ти ако си купиш такова аз няма да се возя вътре... предпочитам да идваш да ме взимаш с бравото" :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 12 Ное 2008, 16:46

Ogi написа:
M2PR написа:

аз когато съм започнал да мечтая за БМВ вероятно ти още си била влюбена в Гошко от 1-ви Б клас :winky:
П.С. миналата година се бях зарибил по Е30... като казах на приятелката ми отговора беше
"ти ако си купиш такова аз няма да се возя вътре... предпочитам да идваш да ме взимаш с бравото" :mhihi:

Е, момчета и момичета, дайте да си говорим откровенно - за голяма част от мъжете колата е признак на... статус и предпоставка за самочувствие... както апартамента, часовника, модела на телефона и прочие. Предполагам и че доста от хората знаят за всеобщото мнение за BMW-та - Пичеловки. Така че няма начин мъжат да не се интеересума от това дали жената до него харесва колата му... BMW-тата ги харесват. Почти всички жени. Е30-ките само яките фенки. Каквото и да си говорим... както ме заби едни колега тука "аз харесвам всичко ново и лъскаво, мяуууу" :mhihi:
D3BEP написа:Аз пък въобще купих Е36 заради моята. Лепна се вътре и не излезе. Тва е колата вика.
Тя е истинският БМВ фен :mhihi:

И аз така, и аз такааааа :D даже се заключих вътре и си легнах :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Ibox » 12 Ное 2008, 16:58

Ех що и моита жена не стои постояно така в колата поне ще съм по спокоен за колата ... автоджамбазите имат цака да спрат алармата ама за това животно(гаджето) нема начин да го накраш да спре да вие :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 12 Ное 2008, 17:08

Ibox написа:Ех що и моита жена не стои постояно така в колата поне ще съм по спокоен за колата ... автоджамбазите имат цака да спрат алармата ама за това животно(гаджето) нема начин да го накраш да спре да вие :mhihi:

:roll: :roll: :roll: има, имааа....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата