до кога...

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

до кога...

Мнение от lino__ » 12 Ное 2008, 14:53

здравеите колеги напоследък много зачестихме седмичните срещи с моите приятели и няма как да не забележим че организацията е една голяма "0".... Не намирам смисал въобще от тези срещи, защото отиваш там и какво виждаш- групички от по 5-6 човека които седят и спамят кой- какво....! Каде е единството на това да си от БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ.... И хубаво седиш си там с които си се разбрал да се видиш и по едно време някой вдига гюролтия и 7-8 коли изчезват някаде и ти или трябва да ги гониш или да подслушваш на другите разговорите за какво става дума и каде ще ходи единния клуб.... Искам да се обърна към Модераторите... нека да обърнат внимание на организацията защото така всеки си играе "ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ"...! да дадат предложение за това как ще протича една среща!!!??
Пример - " Седмична среща във вторник ОМВ "Дружба"
-8:00ч. на бензиностанцията
-9:00- 9:30 "Дару- Кар"
-10:00- 10:30 "Булгар-плод"

...или нещо такова...

Сега сигурно ще има яко спам за това че некав който няма и 500 мнения пуска тема за организацията на КЛУБА и даже си позволява да предлага разни неща- сигурно е така но това че нямам хиляди мнения не значи, че не се кефя на БМВ, не мисля че това е определящ фактор за това кой колко е голям в клуба, защото в крайна сметка всичко се свежда до 1 и то е БМВ и страста към тази марка.... :help: :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Re: до кога...

Мнение от mladi » 12 Ное 2008, 14:58

Здравейте! аз несъм от софия но много добре си го каза колега , браво :ok: дано ви се получат нещата!!! ;)
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 12 Ное 2008, 15:11

Пробвай да се запознаеш с някой от по-старите членове на обществото и Клуба и ще видиш че ще имаш информация къде-какво-как... Хората по сбирките вече са адски много, не може всички да се познават и няма как хората да знаят до кой е стигнала информацията и до кой - не... Няма утвърдена програма на сбирките в София - събираме се, говорим си и решаваме какво ще правим...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 12 Ное 2008, 15:17

Така когато аз започнах да ходя на срещите в дружба миналата есен, се събирахме има няма 20-25 човека :idea:
тогава всички си бяхме на едно, а сега хората са в пъти повече няма начин всички да сме заедно, все ще има някой дето ще иде на страни за нещо към него ще се присъединят още няколко и ще си прибърборят за нещо и се отцепват ;)

Относно ходенето към дару или булгара, еми то принципно преди като се събирахме малко хора ушевите не ние правеха толкова проблеми. :idea:
Обаче в последните месеци 1-во се събират адски много коли, като идеме на дару или булгара блокираме улицата или пречим на автобусите да се движат(булгара), 2-ро събират се покрай нас всякакви цигани селяни и какви ли още не който са меко казано нежелани и за това не се обявява с викове(примерно) "айде към дару"(примерно) ;)

Това е цялата работа, просто искаме спокойно да правим това което ни харесва, далеч от погледите на простите сейрджий дето само цъкат или циганите дето "купуват" всяка втора кола или селяните с неоновите гоУфове и фЯти дето да си мислят че са на драг състезания :idea:

Все по-често чувам от всякакви индивиди навсякъде за "гонките" във вторник вечер в дружба :evil:

може би написах току-що един доста безмислен пост, ама пък си казах моето мнение по въпроса :mhihi:

едит: той косата го е казал накратко даже ;)

Потребител
Аватар

Мнение от lino__ » 12 Ное 2008, 15:39

Ами аз го разбирам това, но друго което не мога да разбера е защо идват всякакви коли и с оправданието " ВАЖНОТО Е ДА СИ ФЕН" си седят и спамят з какво ли не, а относно циганите си прав.....Идват с по пакетче семки на калпак и почват " хахаха, тоЯ колко е зле, не моЕ да кара, кФо праи тука, ебати смешника......", а в същото време същия човек който не "МОЕ" да кара може да иска препоръка относно карането или нещо такова обаче кой да пита- циганина със семките или някои от всичките спамЪри които идват!!! Дано да се направи нещо което и аз не знам какво ще да е.... Иначе лошо няма за това че идват повече копли още по добре, но е дразнещо това че изведнъж като се обърнеш и се чудиш " А бе каде са БМВ-тата, нали е вторник, нали съм на ОМВ "Дружба" , а в това време около тебе да има десетки други коли от какви ли не видове и преобладаващи тези с неоните и и всякакви марки автомобили....Незнам за вскички но съм сигурен, че за тези марки които идват си имат тяхни седмични/месечни срещи.....ХОДЕТЕ СИ НА ТЯХ!!!! :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 12 Ное 2008, 15:40

Май навсякъде го има тоя проблем.. Тук в Търново като се съберем е същата работа - малки групички от по няколко човека.. Късат се гуми, дига се пушилка и шум и за ко? Всеки път едно и също, така не се опознаваме, ами всеки се пъчи колко бързо може да си скъса гумите.. Е не всеки, ама това явно е "идеята" на нашите срещи - дрифтене, късане на гуми.. вместо да седнем някъде на по безалкохолно, да разговаряме и да се опознаваме, да обсъждаме любимата марка. Това при нас почти го няма :help: Може би това е основната причина да спра да ходя на сбирките :roll: Вече 2 седмици пропускам, щото знам какво ще стане - един се върти, другите чоплят семки и после кой от където дошъл..
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 12 Ное 2008, 16:09

lino__ написа:Ами аз го разбирам това, но друго което не мога да разбера е защо идват всякакви коли и с оправданието " ВАЖНОТО Е ДА СИ ФЕН" ....

виж ся, аз примерно карам всякакви коли и съответно ходя не винаги с бмв на сбирката :uups: последните 2 пъти бях с тролей номер 4 8) :mhihi: и тааа принципно не всеки има възможност да си купи бмв и кара това което тате и мама са успяли да му купят примерно, или той е купил със заветната сума от около 1000 лева за да се придвижва и някой от тях са доста големи фенове найстина, че някой даже са и известни из форума и т.н. и не са пришълци. Проблема са тея с неоновите лампички под праговете и прочие ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 12 Ное 2008, 16:09

Верно напоследък идват десетки цигани и много дразнят. А за "феновете"на другите марки автомобили освен семките само злобеят (тоя са да се удари,са куките кво ...., и.т.н.) От най-яката сбирка дружба стана сбирщина! В понеделник и четвъртък е по добре вече!

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 12 Ное 2008, 16:09

///M3-E36 написа:Май навсякъде го има тоя проблем.. Тук в Търново като се съберем е същата работа - малки групички от по няколко човека.. Късат се гуми, дига се пушилка и шум и за ко? Всеки път едно и също, така не се опознаваме, ами всеки се пъчи колко бързо може да си скъса гумите.. Е не всеки, ама това явно е "идеята" на нашите срещи - дрифтене, късане на гуми.. вместо да седнем някъде на по безалкохолно, да разговаряме и да се опознаваме, да обсъждаме любимата марка. Това при нас почти го няма :help: Може би това е основната причина да спра да ходя на сбирките :roll: Вече 2 седмици пропускам, щото знам какво ще стане - един се върти, другите чоплят семки и после кой от където дошъл..

И като гледам все на клипчетата в Vbox VT5602AK най-често участва :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 12 Ное 2008, 16:12

///M3-E36 написа:Май навсякъде го има тоя проблем.. Тук в Търново като се съберем е същата работа - малки групички от по няколко човека.. Късат се гуми, дига се пушилка и шум и за ко? Всеки път едно и също, така не се опознаваме, ами всеки се пъчи колко бързо може да си скъса гумите.. Е не всеки, ама това явно е "идеята" на нашите срещи - дрифтене, късане на гуми.. вместо да седнем някъде на по безалкохолно, да разговаряме и да се опознаваме, да обсъждаме любимата марка. Това при нас почти го няма :help: Може би това е основната причина да спра да ходя на сбирките :roll: Вече 2 седмици пропускам, щото знам какво ще стане - един се върти, другите чоплят семки и после кой от където дошъл..

ТО май това е идеята на сбирките да се запознаваме да си коворим и да упражняваме страста каране и дрифт :roll:

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 12 Ное 2008, 17:00

първо клуба и форума са две различни структори с една обща идея ;)
а по въпроса с деленето то винаги го е имало и винаги ще го има различни хора различни идеали :idea:
въпроса е ти да се слееш в тълпата с която имаш общи интерес :roll:
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 12 Ное 2008, 17:33

Гецата написа:първо клуба и форума са две различни структори с една обща идея ;)
а по въпроса с деленето то винаги го е имало и винаги ще го има различни хора различни идеали :idea:
въпроса е ти да се слееш в тълпата с която имаш общи интерес :roll:

Е това е Гецата го каза най точно, но има и друг вариант тълпата да те отлюспи :mhihi: :mhihi: Пич не се коркай за такива неща ти нали си верен на марката кво ти пука че си останал сам некой друг път. То и на националния събор не можем да седнем всички на една маса, просто е физически невъзможно.
Гледай напред и защитавай позицията на фен пред онея с неончета пък ако треа и "юмруци" да ползваш щом го заслужат.
Изображение
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 12 Ное 2008, 18:08

Сега, да ти обясня някои неща защото явно си нов и като гледам доста се пениш без да има особено голяма нужда от това
lino__ написа:здравеите колеги напоследък много зачестихме седмичните срещи с моите приятели и няма как да не забележим че организацията е една голяма "0"....

Организация на тези сбирки няма, не може и да има. Това са неофициални срещи на посетителите на форума BMWPower-bg.net
Заповядай на официално мероприятие на БМВ Клуб България - каквото е годишният събор и после се изкажи за организацията.

lino__ написа:Не намирам смисал въобще от тези срещи,

Никой не е заставен на сила да посещава срещите.

lino__ написа:Каде е единството на това да си от БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ....

А ти официален член на клуба ли си? Надявам се да не бъркаш понятието "член на БМВ Клуб България" и "потребител на форума BMWPower-bg.net" ;)

lino__ написа: Искам да се обърна към Модераторите... нека да обърнат внимание на организацията защото така всеки си играе "ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ"...! да дадат предложение за това как ще протича една среща!!!??

Модераторите сме тук за да модерираме форума на BMWPower-bg.net, а не за да го раздаваме регулировчици по време на седмичните сбирки ;)

lino__ написа:Пример - " Седмична среща във вторник ОМВ "Дружба"
-8:00ч. на бензиностанцията
-9:00- 9:30 "Дару- Кар"
-10:00- 10:30 "Булгар-плод"

А можеш ли да се досетиш ако това нещо се напише официално тук каква изненада ще ни очаква да Дару или на Булгарплод-а?

lino__ написа:Сега сигурно ще има яко спам за това че некав който няма и 500 мнения пуска тема за организацията на КЛУБА и даже си позволява да предлага разни неща- сигурно е така но това че нямам хиляди мнения не значи, че не се кефя на БМВ, не мисля че това е определящ фактор за това кой колко е голям в клуба, защото в крайна сметка всичко се свежда до 1 и то е БМВ и страста към тази марка.... :help: :)

Клуба и Форума винаги са отворени за нови градивни предложения, но за да можеш да дадеш такива мисля, че ще ти трябва време сред нас - да ни опознаеш, да видиш насоката и политиката водени от администрацията и чак тогава да изложиш тезата си - когато тя е ясно формулирана и излагайки проблема си готов да предложиш възможното решение.[/u]
Изображение

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 12 Ное 2008, 18:19

X-citer написа:...

:yes:

По правилно не мога да ги кажа нещата...
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Квото намери

Мнение от kalobrana » 12 Ное 2008, 20:35

За пръв път чух за бмв збирките от приятел който кара мазда,веднага се запалих и реших да отида.Тръгнах от нас с очакване,че там ще намеря дузина момчета с които ще дискутираме всякаки теми свързани с BMW,и понеже всички карат любимата марка няма да има нужда да се познаваме отдавна за да бъдем приятели.
Да ама не. Няколко малки групи си говорят незнам какво и ме гледат
като чужденец дошъл със запорожец. Защо е така,какъв е основния смисъл на збирките-да си ги мерим по мощнос ли Мойта 20ка не ще да се дрифти или аз немога да я накарам.Неможе ли да обсъждаме проблемите и иновационните решения свързани с клите ни.
Пример.Колега го хващат на дару как пали гуми и кво,ВСИЧИ се разбягват в разни посоки.Да се опавя сам.Нама солидарност,оставаме докато не го пуснати им казвам,че тогава ще се разотидем!
Бирата е доказателство че Бог съществува!

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия