…искаш да станеш Софиянец?!
Модератор: Общи модератори
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Apassionata написа:Христинка и Марианка... и още едно момченце. Това е Фирмата-Решения, хахаха. Брок Хаус. Съмнявам се да могат да си позволят такава реклама /финансово/, особено пък в тези времена...Може би е фотошоп все пак...
алооо не рекламирай без пари ей

иначе по темата

нека си стават софиянци, ама да се държат като такива а не да ме питат:
"тоя телефон такъв снимачен ли е?" или "а такива мп3-еки има ли"

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
vicho написа:Върнете гражданството!!!
Вичооо, Вичо...
И кво сега?
Къв е извода от целата работа?
Софийските граждани мечтаят (отново) да бъдат крепостни селяни!
Кък са палите на една безумица да спорите за простотии...
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
D3BEP написа:vicho написа:Върнете гражданството!!!
Вичооо, Вичо...
И кво сега?
Вичо е врачанин за протокола

Интересно какво мислят всички "софианци" емигрирали от софия в други градове или в чужбина, аз ще си се съврна в родния си град, но искам и тях да ги върнат и изхвърлят като мръсни котета.
Невиждам какъв ви е проблема в това някой да дойде от друг град в Столицата. Плаща ли си наем, плаща си, купил ли си е апартамент, купил си е ... тва е. Ако е по-подходящ и по-достоен за дадено място, то тогава го заслужава повече от теб.
Проблема с движението не е в инфраструктурата, а в хората. В авариралите педераси по платната на улиците, в неправилно паркиралите в центъра, по тротоарите и по полянките, в евтината газ, която все още ви прави предвиждането по-изгодно от градския транпорт и така ...
Невиждам какъв ви е проблема в това някой да дойде от друг град в Столицата. Плаща ли си наем, плаща си, купил ли си е апартамент, купил си е ... тва е. Ако е по-подходящ и по-достоен за дадено място, то тогава го заслужава повече от теб.
Проблема с движението не е в инфраструктурата, а в хората. В авариралите педераси по платната на улиците, в неправилно паркиралите в центъра, по тротоарите и по полянките, в евтината газ, която все още ви прави предвиждането по-изгодно от градския транпорт и така ...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
VesoPesa написа:D3BEP написа:vicho написа:Върнете гражданството!!!
Вичооо, Вичо...
И кво сега?
Вичо е врачанин за протокола![]()
![]()
нещо ти е грешен протокола

Дзверо, имаше много ирония в мнението ми.

Човек е свободен да живее, където поиска, стига да не нарушава закона.

Да делиш хората на граждани и селяни е много посредствено мислене.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
vicho написа:[Върнете гражданството!!!
Че то има гражданство, бе! Всички сме български граждани

Естествено- с изключение на тези, които не са

- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
едно време........
едно време ми харесва6е/1989-1992/6ото биах млад ли.. не знам/ама сега е станала бати клоаката...само се отбивам до един приател в БИСТРИЦА....
пак и не знам 6о така триабвА да се стремим кам СОФИА?
какво има и какво става в СОФИА, исината е ,4е СОФИА Я няма на картатта на големите градоже,като един БУКУРЕ6 например... СОРИ , за жалост това е истината.

какво има и какво става в СОФИА, исината е ,4е СОФИА Я няма на картатта на големите градоже,като един БУКУРЕ6 например... СОРИ , за жалост това е истината.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
AHTuBuPyC написа:...Невиждам какъв ви е проблема в това някой да дойде от друг град в Столицата. Плаща ли си наем, плаща си, купил ли си е апартамент, купил си е ... тва е. Ако е по-подходящ и по-достоен за дадено място, то тогава го заслужава повече от теб....
еми проблема е в селския манталитет на голяма част от тях

то друг въпрос е че и от кореняците софиянци си има селяни

вичооо, за съжеление няма да ми го покажеш на дунев че се оказа че съм на работа тогава

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
AHTuBuPyC написа:.......в евтината газ, която все още ви прави предвиждането по-изгодно от градския транпорт и така ...
За всичко останало си прав,ама е това к'во беше не разбрах.Всички софиянци на бензин ли трябва да караме?!И аз няма нищо против нормалните хора дошли ако ще и от Марс.Глупаво е да се делим....То ние си изчезваме като нация,а всички тук спорят за нещо което се нарича миграция по икономически причини и е познато в цял свят.К'во толкова е станало

А по темата-въпросната реклама наистина страни от добрия вкус...!!
Последна промяна plradev на 12 Ное 2008, 13:10, променена общо 1 път

- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Дойдох в София с две ясни цели -
1-во да си завърша висшУтУ
и 2-ро да стана кмет
Ако софиянци продължават с подобно отношение ще си се върна на село (в Лом
) и София ще изпусне възможността да има най-добрия кмет в историята си 
1-во да си завърша висшУтУ
и 2-ро да стана кмет

Ако софиянци продължават с подобно отношение ще си се върна на село (в Лом

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
абе според мен тия вместо да си правят реклама си правят антиреклама... явно очакват сега "софиянците кореняци" да им се кефят и да ходят при тях...
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
vicho написа:Човек е свободен да живее, където поиска, стига да не нарушава закона.![]()
Да делиш хората на граждани и селяни е много посредствено мислене.
Това е истината.Колкото до рекламата,можеби това са целили с нея,лоша реклама няма

и сега за призивите да си седим на село и от където сме,да се развиваме там,това си е строго ли4ен избор,самото му споменаване неговори добре за кореняк гражданите

plradev написа:AHTuBuPyC написа:.......в евтината газ, която все още ви прави предвиждането по-изгодно от градския транпорт и така ...
За всичко останало си прав,ама е тов к'во беше не разбрах.Всички софиянци на бензин ли трябва да караме?!И аз няма нищо против нормалните хора дошли ако ще и от Марс.Глупаво е да се делим....То ние си изчезваме като нация,а всички тук спорят за нещо което се нарича миграция по икономически причини и е познато в цял свят.К'во толкова е станало.
А по темата-въпросната реклама наистина страни от добрия вкус...!!
Не колега, просто ако не беше толкова ефтино горивото, нямаше Перник всеки ден да идва и да си отива от София, и всеки да е сам в колата си нали? Нямам нищо против че идват, въпроса е че не остават. Ето това ме дразни, не мразя никой който работи тук, за себе си, за града, и си плаща софийския данък и така нататък. Ядд ме е че той се прибира в къщата с двора си, с тревичката и полянката, и прекарва една спокойна нощ, докато аз още му гълтам изгорелите газове от прибирането ...
Като каза икономически ... щом една заплата в София, въпреки наема и др. разходи ти остават повече лични пари, отколкото ако работиш същото в родния си град, то тогава проблема не е в хората които искат по-добър живот, а в тези които не им го осигуряват там където живеят в момента. Нямам нищо против да работя в Враца или в Правец, даже напротив, градовете ми харесват, спокойствието, планината, просто там няма тази възможност която има тук.
Има и друго, много хора идват тук за да учат. Никой неможе да ги обвини за това! За мен лично това е причината да съм тук, иначе си обичам морето и слънцето, и си предпочитам да съм си там ...