разход
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
gecko написа:vodkarulez написа:Тук нещо големи глупости се написаха. Какви са тези смешни разходи за градско където ги пишете. Това са невъзможни цифри освен ако не живеете в град с население 10 човека. Аз с моята 525да не мога да сляза от 12,5-13,5 градско - София. 7-8-9l/100 WTF ? How ?
Ми явно става колега.Не сме тука , за да се лъжемПримерно моя разход го засичам от 5 000 км ... за тия км съм бил само до Варна и София ... всичко останало Пловдив. 6.8 е в момента средния ми разход ... освен да ми е повредена нещо колата
![]()
Дай му ресет, и си засечи разхода, а и борд компа лъже малко, така че смятай

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
vesko06 написа:gecko написа:vodkarulez написа:Тук нещо големи глупости се написаха. Какви са тези смешни разходи за градско където ги пишете. Това са невъзможни цифри освен ако не живеете в град с население 10 човека. Аз с моята 525да не мога да сляза от 12,5-13,5 градско - София. 7-8-9l/100 WTF ? How ?
Ми явно става колега.Не сме тука , за да се лъжемПримерно моя разход го засичам от 5 000 км ... за тия км съм бил само до Варна и София ... всичко останало Пловдив. 6.8 е в момента средния ми разход ... освен да ми е повредена нещо колата
![]()
Дай му ресет, и си засечи разхода, а и борд компа лъже малко, така че смятай
Това за мен ли беше ? Иначе извънградския си го свалям на 8 ама в градски условия и тея уникално досадни задръствания е просто невъзможно. Незнам , ще зануля пак всичко и ще видим .. но ..

В крайна сметка докато си кисна в задръстванията от време на време изпростявам и при първи удобен момент карам както си дойде ама все пак ... 4-ри цилиндровия дизел е наистина много икономичен , но в София 7-8 много трудно може да се постигне. Аз лично не успях.
Специалист-Икономист
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Ставаше въпрос за колегата gecko. При положение, че разход по книжка го дават 6.5/100, не ми се вярва да го докараш 6.8/100, в това движение...! Така че ресет, и наново, да видим какво ще покаже борд-а. Аз на 4 месеца му давам ресет, и винаги на градско ми показва 8.4л/100км (аз съм автоматик)
Иначе на извънградско съм го докарвал до 7.5/100
П.С По книжка колата гори извънградско 4.1/100... Тфа според мен е абсолютно невъзможно

П.С По книжка колата гори извънградско 4.1/100... Тфа според мен е абсолютно невъзможно
- SuperSonic
- Потребител
-
Koliu написа:Колега ,
такова каране на бях чувал досега : 330 d и 100-120 на магистралата, че и 600 км![]()
Сигурно много странно те гледат всички Опели 1.1 i , които те изпреварват![]()
Не се обиждай, ама според мен пишеш здраво глупости
Когато караш 2500км за 3 дена в Европа И сИ караш новата кола, мИслИш И за ИкономИя
НИкой не е в форума за да пИше глупостИ

vesko06 написа:Ставаше въпрос за колегата gecko. При положение, че разход по книжка го дават 6.5/100, не ми се вярва да го докараш 6.8/100, в това движение...! Така че ресет, и наново, да видим какво ще покаже борд-а. Аз на 4 месеца му давам ресет, и винаги на градско ми показва 8.4л/100км (аз съм автоматик)Иначе на извънградско съм го докарвал до 7.5/100
![]()
Именно за това дадох ресет на 20к км ся е 25к км и ти казвам резултата

Kато казвате разхода на градско, казвайте и в кой град карате, защото като в София такива ненормални задръствания никъде в Бг няма...а и в София зависи от къде минаваш-при мен/318и, 129 коня/, при нормално висене на сФетофарите ми дава между 8,5 и 10...но на затапването на България и НДК ми е показвало и 13/14....
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Ми явно става колега.Не сме тука , за да се лъжем
Примерно моя разход го засичам от 5 000 км ... за тия км съм бил само до Варна и София ... всичко останало Пловдив. 6.8 е в момента средния ми разход ... освен да ми е повредена нещо колата
[/quote]
Колега,
на мойта около 2000 км не и бях рествал рахода и ми даде 7,2 - каране само в София и един път ходене и връщане до Бургаз, което ще рече 70 % градско, е по тя логика 8,5-9 ли гори мойта в града - ествествено ,че не!
Рестени си го днеска покарай 2 дена в Пловдив и пиши пак какъв е разхода...

Колега,
на мойта около 2000 км не и бях рествал рахода и ми даде 7,2 - каране само в София и един път ходене и връщане до Бургаз, което ще рече 70 % градско, е по тя логика 8,5-9 ли гори мойта в града - ествествено ,че не!
Koliu написа:Колега,
Колега аз в пиковите часове не съм по улиците обикновенно , защото не ми издържат нервите.А през останалото време гледам да е карам икономично , с някои изключения.Може да не съм прав .... но като цяло специално е90 са доста икономични автомобили.
Поздрави
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колеги аз да споделя,на мен разхода ми падна изведнъж,наистина много станно от 13-14 л градско ми падна на 11-12 л почти коколо 2 литра.Нямам логично обяснение ,не съм сменял нищо освен масло и филтри ,карам колата по същия начин.Би трябвало при по-ниските температури да дигне леко разхода а то обратно .Някви идеи ,лошо няма от това но искам да рзбера от какво е било ,текнкс 

Нищо лично ,Просто бизнес !
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series