Какъв човек трябва да си??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 12 Ное 2008, 1:08

За тоя само смърт! Имам заек като домашен любимец, и просто...! Ако го хфана, нз какво ще му направя! Бахти п****раса гаден долен..! :twisted: :maad: :maad: :bang:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 12 Ное 2008, 1:10

NeoPrint написа:Има ли тук хора достатъчно компютърно грамотни,че да локализират този болен изрод и след това да си направим една забава?????
Моля дайте ми адреса му на Л.С.!!!

и аз съм с теб ама миспиш че тоя изверг не се е покрил ли много хора биха му извадили черния дроб за това а и той си го заслувава
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 12 Ное 2008, 1:11

ACCELERATOR написа:Ами то реално може да се пусне подобна тема за всички ловци... Каква е разликата дали ще убиеш животно, като нахраниш змията си с него, или като го застреляш? И ловците убиват за КЕФ. И какво? Даже го правят законно, имат си дружинки и т.н. За всички тези, които се възмущават - виждали ли сте ранена сърна, и как ловното гонче я гони? Как ловеца се радва, като я намери и заколи? И не само сърни - мечки, зайци, лисици, елени и т.н. :roll:
Това е живота. И аз се бях засилил по едно време да ставам ловец, но като видях горното реших, че нещо това „хоби“ не ми доставя удоволствие... Но хора всякакви, при това около нас, и сред нас ;)

колега донякъде си прав, но специално тоя си е болен отвсякъде.. тва да си правиш клипчета.. и да си пееш "зайченцето бяло" докато го снимаш тва.. трябва да си нещо повече от "убиващ за кеф" .... ИЗВРАТЕН..
в никакъв случай не защитавам ловците, даже напротив.. специално тия които ловуват просто за спорта... Но за тоя извратеняк просто речника ми е беден :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 12 Ное 2008, 1:15

Нема такъв идиотизъм.
Тя ще го клъвне и него некой ден, когато най-малко очаква и дано си остане при змията за винаги.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 12 Ное 2008, 1:17

NeoPrint написа:Има ли тук хора достатъчно компютърно грамотни,че да локализират този болен изрод и след това да си направим една забава?????
Моля дайте ми адреса му на Л.С.!!!

Той е напуснал страната...
Адресът му мисля, че е в щатите в момента.

Акселератор,
ловецът убива, но после лично той яде...
И некак си ловецът не идва в нас да ми вземе домашните любимци, уж за да ги гледа, и после да ги трепе - щото му е по лесно, пък и те не знаят къде се намират и очакват друго отношение....

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Ное 2008, 1:18

Pin2 написа:Тя ще го клъвне и него некой ден, когато най-малко очаква и дано си остане при змията за винаги.
ше е готино да се заснеме и това и ше го гледаме него как се гърчи :twisted:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 12 Ное 2008, 1:19

По принцип змиите ме отвращават и немога да изгледам клипа ,даже и не почнах , но мисля , че тоя изверг трябва да бъде съден за нещо или поне вкаран в лудница , това не може да е нормален човек , а 1000-та лева са просто смешна цифра за такъв изруд , бих ги дал на някои които го вкара него при змиите :twisted:
It`s party time !

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 12 Ное 2008, 1:20

В дог.бг има тема за този задник и изглежда има човек който го познава :!:
Дзер,за Чехия се готвел да ходи,но може да си е още под ръка :twisted:
Последна промяна NeoPrint на 12 Ное 2008, 1:24, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело
Мечтае да кара: BMW M Bike Carbon Racer

Мнение от benji » 12 Ное 2008, 1:20

Незнам как успях да изгледам целия клип,направо останах потресен, изрод нещастен? :evil: :evil: :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 12 Ное 2008, 1:23

Ами то реално може да се пусне подобна тема за всички ловци... Каква е разликата дали ще убиеш животно, като нахраниш змията си с него, или като го застреляш? И ловците убиват за КЕФ. И какво? Даже го правят законно, имат си дружинки и т.н. За всички тези, които се възмущават - виждали ли сте ранена сърна, и как ловното гонче я гони? Как ловеца се радва, като я намери и заколи? И не само сърни - мечки, зайци, лисици, елени и т.н.
Това е живота. И аз се бях засилил по едно време да ставам ловец, но като видях горното реших, че нещо това „хоби“ не ми доставя удоволствие... Но хора всякакви, при това около нас, и сред нас
Разликата е че тоя олигофрен убива невинни животинки казвам невинни защото дори и гладни да са няма да отнемат живот за да се нахранят току що проходили и прогледнали те умират по най-долния начин мъчейки се

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 12 Ное 2008, 1:39

fen_na_bmw написа:
Ами то реално може да се пусне подобна тема за всички ловци... Каква е разликата дали ще убиеш животно, като нахраниш змията си с него, или като го застреляш? И ловците убиват за КЕФ. И какво? Даже го правят законно, имат си дружинки и т.н. За всички тези, които се възмущават - виждали ли сте ранена сърна, и как ловното гонче я гони? Как ловеца се радва, като я намери и заколи? И не само сърни - мечки, зайци, лисици, елени и т.н.
Това е живота. И аз се бях засилил по едно време да ставам ловец, но като видях горното реших, че нещо това „хоби“ не ми доставя удоволствие... Но хора всякакви, при това около нас, и сред нас
Разликата е че тоя олигофрен убива невинни животинки казвам невинни защото дори и гладни да са няма да отнемат живот за да се нахранят току що проходили и прогледнали те умират по най-долния начин мъчейки се

човека е най големия хищинк в природата
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 12 Ное 2008, 1:41

неговото не е хищничество, а болестно състояние ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 12 Ное 2008, 1:52

ACCELERATOR написа:Ами то реално може да се пусне подобна тема за всички ловци... Каква е разликата дали ще убиеш животно, като нахраниш змията си с него, или като го застреляш? И ловците убиват за КЕФ. И какво? Даже го правят законно, имат си дружинки и т.н. За всички тези, които се възмущават - виждали ли сте ранена сърна, и как ловното гонче я гони? Как ловеца се радва, като я намери и заколи? И не само сърни - мечки, зайци, лисици, елени и т.н. :roll:
Това е живота. И аз се бях засилил по едно време да ставам ловец, но като видях горното реших, че нещо това „хоби“ не ми доставя удоволствие... Но хора всякакви, при това около нас, и сред нас ;)

Колега, много бъркаш материите тук! Значи, че има нещо извратено в целия лов - има, но нека не забравяме, че това е нищо друго освен връщане към първичното - както преди мноооого години хората са се хранели, за да оцеляват и благодарение на това се е запазил човешкият род и стигнал до там, че да можем ние тука да си обсъждаме компютрите на колите ни и как те правят повече изчисления за един ден, отколкото ние за целия си живот! Да не говорим, че се ловува в резервати, където тези животни се отглеждат имено с тази цел (което пак казвам също е отчасти извратено)! А и там има един момент, че и онова животно има някакъв шанс - да избяга, ако щеш да те убие (приятел на баща ми го прегази глиган и умря)! Там никой не го прави заради кефа да гледаш това животно как се мъчи и умира, никой не го вкарва това животно в клетка и да го гръмне в плешката и да гледа как умира от загуба на кръв! Предполагам ще се съгласиш с мен! Аз също не съм ловец, не съм мислил и не мисля да ставам...но логиката ми говори друго!

А това от клипа си е чисто и просто изродия, породена от един много болен мозък! Изгледах целия клип и трябва да кажа, че този човек има проблеми...горе в камбанарията!!! Ненормално е, аморалоно е, извратено е! Аз лично бих го вързал за един стол, после една по една бих избил миличките му змии, които с нищо не са виновни, че имат инстинкт за оцеляване, бих ги разпорил пред очите му, бих ги нарязал на парчета, а после само ще викна един циганин-педал, ще пусна сръбската музика...и след онождането от страна на тъмния брат ще го спукам от бой...ама как аз си знам!

LizarD написа:Мац пис пис, хора признавам си , аз съм тоя със змиите, не ме нападайте :lol: :lol:

На теб, мойто момче, ще ти кажа само да вземеш за завършиш училище и после да ми влизаш да пишеш по форумите! С такива изказвания само ще покажеж колко хормонално неуравновесен и инфантилен си! Не ми се сърди, но има теми, в които можеш да се покажеш какъв "пич" си, но има и други, където колкото и да не ти се иска, трябва да бъдеш сериозен! Много от хората тук гледат кучета, котета, зайчета и т.н. и вярвай ми съм сигурен, че изказването ти би довело само до един звучен шамар, от който да ти изпадат космите по главата!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 12 Ное 2008, 1:54

NeoPrint написа:В дог.бг има тема за този задник и изглежда има човек който го познава :!:
Дзер,за Чехия се готвел да ходи,но може да си е още под ръка :twisted:

Дам, Чехия, Нео, прав си.
Обадил се бил от Чехия в тв2....

Кво да ви кажа.
Аз много обичам животните, ама в случая бих почнал по - отдалече.
Що за домашен любимец е диамантеният кротал например и какъв точно домашен уют създава?
Това са животни за гледане при специални условия.
Да се забранят и конфискуват и готово.
От къв зор питбулите за бой ги конфискуват и приспиват, а тука всепризнати убийци, включително ина хора се държат свободно по домовете и се бърка и се "хранят" от ръка.

Ми аз, искам тигър за дома да си зема.
Че си го галкам и дюндюркам от малко котенце...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 12 Ное 2008, 2:10

Четох за тоя изрод в неделя във вестник 24 часа ... беше главна тема ... просто тоя идиот заслужава да умре самотен ухапан от някои от неговите зверове !!! УМРИ БЕ НЕГОДНИК ГАДЕН МРЪСЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Как постъпва с любимите ми животни .... и то докато са малки ..... ИЗВЕРГ !!!!!!!!!!!!
Последна промяна GeorgiMarinov на 12 Ное 2008, 2:15, променена общо 1 път
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата