проблем с нови предни амортесиори
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
проблем с нови предни амортесиори
Колеги попаднах в изключително скапана ситуация.Значи бях с жълти предни аморт. Bilstein с червени пружини.Единият изпусна и реших да ги сменя.Взех Monroe Sensatrac и тампони.Всичко добре смених ги както трябва и като я подкарах за какво биене удряне тропане по дупки става на въпрос се едно няма аморт. казаха ми колегите,че рейката е била за смяна на втулки претегнаха я,но не може реика да тропа по този начин.Въпросът ми е има ли вероятност този амортесиор да не става за моята или може би с тези пружине знам ли.С Bilstein-ите нямаше трапане никакво въпреки,че единият беше изпуснал 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Явно не са за тебе, щях да налетя на таз марка, но бързо ме отказаха. Да видя това, да видя онова в каталога, едно въртене по телефона, тия стават, онез стават. Че тоя като отвори каталога то си пише кое става, а не прелистване на страниците с плюнчена на пръста - да и това се чуваше по телефона. Ама останах с впечатление, че нищо не става, само се мъчи да събере клиентела. Предпочитам маслени, не газови. И ще са "Боге" или "АЛ-КО", зависи с колко разполагам и как ме захапе кучето.
2 мнения
• Страница 1 от 1