разход
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Колега нова ли е колата?
Мойта (2.0i 170 к.с. автоматик) бая гореше в началото, сега на 10 000 км падна с 1,5 - 2 л/100км разхода : в града сега е към 11, а извън града между 7 и 9 - зависи как се кара.
Иначе съм я засичал от понеделник до петък - без да ходя никъде другаде освен на работа (т.е. сутрин 10 км и вечер 10 км в най-големия мармалад) ми дава 13,5 - ако ти шофираш само по подобен маршрут може би е нормално...
Мойта (2.0i 170 к.с. автоматик) бая гореше в началото, сега на 10 000 км падна с 1,5 - 2 л/100км разхода : в града сега е към 11, а извън града между 7 и 9 - зависи как се кара.
Иначе съм я засичал от понеделник до петък - без да ходя никъде другаде освен на работа (т.е. сутрин 10 км и вечер 10 км в най-големия мармалад) ми дава 13,5 - ако ти шофираш само по подобен маршрут може би е нормално...
Може би има значение факта, че карам рядко, но като цяло си мисля, че трябва да харчи по-малко. Ходих на тестер и ми казаха, че като ми изчистят "адаптациите" на скоростната кутия и покарам със собствен стил около 100 км, колата ще се адаптира на моето каране и разхода ще се нормализара. Изчистих адаптациите и смених въздушен и филтър за подкартерни газове. Очевидно това даде отражение и разхода градско почна да се върти около 10-10,5 а на извънградско около 8. Според вас това сега добре ли е или има още какво да се желае, предвид факта, че карам сравнително леко?
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
според мен има още какво да се желае , 530хд автомат , без да се жали всички които е караме сме с тежки крака , половината време шофиор е кара , а чужда ***** кокали няма и повече от 10 на 100 не е изгорила , както ти казах и бензиновото 325их автомат гори 10-11-12 бензин , множко ми се вижда 10 особенно както казваш че я караш кротко. Все пак да кажат хората които имат такива автомобили
It`s party time !
badman написа:Може би има значение факта, че карам рядко, но като цяло си мисля, че трябва да харчи по-малко. Ходих на тестер и ми казаха, че като ми изчистят "адаптациите" на скоростната кутия и покарам със собствен стил около 100 км, колата ще се адаптира на моето каране и разхода ще се нормализара. Изчистих адаптациите и смених въздушен и филтър за подкартерни газове. Очевидно това даде отражение и разхода градско почна да се върти около 10-10,5 а на извънградско около 8. Според вас това сега добре ли е или има още какво да се желае, предвид факта, че карам сравнително леко?
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=112331
Това можеше и сам да си го направиш...

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
gecko написа:SuperSonic написа:Е92 330d - 6.5-7.0л /100км
Ти по инерция ли го караш това животноТози разход градско или извънградско ?
![]()
Аз да се похваля ... разхода ми падна на 6.8 ГРАДСКО 80%
То майче и двамата ги карате теа коли на инерция..! В теа задръствания тоя разход е абсурд!
- SuperSonic
- Потребител
-
gecko написа:SuperSonic написа:Е92 330d - 6.5-7.0л /100км
![]()
Това е извънградско със средна скорост 120 140км
Градско 7.5лш
5.9л съм карал около 600км на магИстрала 100*120км
vesko06 написа:gecko написа:SuperSonic написа:Е92 330d - 6.5-7.0л /100км
![]()
То майче и двамата ги карате теа коли на инерция..! В теа задръствания тоя разход е абсурд!
Толкова колега.Пък и бая си я понастъпвам понякога , ти просто не си ме видял ....

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
gecko написа:vesko06 написа:gecko написа:SuperSonic написа:Е92 330d - 6.5-7.0л /100км
![]()
Толкова колега.Пък и бая си я понастъпвам понякога , ти просто не си ме видял ....Ти твойта като те гледам из града няма кой да те стигне за това бая разход имаш
Еми ако на 8/100 му викаш бая, нз за някоя М-ка или 335и какво ще казваш

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Тук нещо големи глупости се написаха. Какви са тези смешни разходи за градско където ги пишете. Това са невъзможни цифри освен ако не живеете в град с население 10 човека. Аз с моята 525да не мога да сляза от 12,5-13,5 градско - София. 7-8-9l/100 WTF ? How ?
Специалист-Икономист
vodkarulez написа:Тук нещо големи глупости се написаха. Какви са тези смешни разходи за градско където ги пишете. Това са невъзможни цифри освен ако не живеете в град с население 10 човека. Аз с моята 525да не мога да сляза от 12,5-13,5 градско - София. 7-8-9l/100 WTF ? How ?
Ми явно става колега.Не сме тука , за да се лъжем

51 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series