Паркиране в Гърция?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Паркиране в Гърция?
Да споделите някой който е ходил в Гърция и по-точно в центъра на Солун къде може да се паркира безболезнено?
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
в центъра най удачното място за паркиране е до бялата кула Никой там не бара колите... в самия център никъде няма място.. или ли са лични.. 

- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
в подземните паркинги най-добре
Те не са малко. Аз ползвах един , мисля че беше около общината някъде и се казваше Caravan SARAY или нещо такова. Взеха ми 14 euro за цяла вечер и това с някакви отстъпки , защото бях гост на един хотел Амелия или нещо подобно. Това е от мен. Успех.

Специалист-Икономист
- iv0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535d
и аз използвам паркингите като отида там.. ама като гледам там всеки си спира където иска.. така, че, ако намериш място.. спирай 

- indianeca
- младши ентусиаст
-
Благодаря, ще ви послушам и ще видя къде ще е най-удачно. Пък в крайна сметка да се прибера без преден номер 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега ,като влезеш в Солун и пътуваш по центъра ще държиш посока по големия булевард (дупосочно движение),който им е търговски с многото магазини - Egnatia се казва и в един момент ще стигнеш един площад от дясно където е бялата улица (ще ти се падне отдясно) ,подминаваш и ще видиш светофар.От него броиш три пресечки и на четвъртата ще направиш ляв завой (казва се Agias Sofias) тръгваш по нея ,тя се изкачва леко и пак в първата вляво завиваш (Iostinianou се води) ,минаваш още две пресечки с една "Ес-ка" и като излезеш срещу големия парк с разкопките и градинките си търсиш място на паркинга с автоматите с монети
Не е скъпо , за няколко евро колата ти може да си седи спокойно там ,аз спирам обикновенно срещу един институт по Английски език ... Имай монети по 1 Евро и бъди упорит с апарата ,ако отказва да приема монетите отиди на другия ,който не е далеч
Там е перфектното място ,за две минути си на бялата улица , УСПЕХ
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Паркирай където намериш,стига да неминава автобус и да неможе да завие това е вдинствения варянт да вдигнат колата. 

- indianeca
- младши ентусиаст
-
Penchev написа:Колега ,като влезеш в Солун и пътуваш по центъра ще държиш посока по големия булевард (дупосочно движение),който им е търговски с многото магазини - Egnatia се казва и в един момент ще стигнеш един площад от дясно където е бялата улица (ще ти се падне отдясно) ,подминаваш и ще видиш светофар.От него броиш три пресечки и на четвъртата ще направиш ляв завой (казва се Agias Sofias) тръгваш по нея ,тя се изкачва леко и пак в първата вляво завиваш (Iostinianou се води) ,минаваш още две пресечки с една "Ес-ка" и като излезеш срещу големия парк с разкопките и градинките си търсиш място на паркинга с автоматите с монетиНе е скъпо , за няколко евро колата ти може да си седи спокойно там ,аз спирам обикновенно срещу един институт по Английски език ... Имай монети по 1 Евро и бъди упорит с апарата ,ако отказва да приема монетите отиди на другия ,който не е далеч
Там е перфектното място ,за две минути си на бялата улица , УСПЕХ
![]()
Георги Пенчев
Благодаря, сега даже си копнах написаното. Благодаря на всички

8 мнения
• Страница 1 от 1