за какво е този бутон на таблото ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
за какво е този бутон на таблото ???
колеги за какво е бутона под този който е за халогените ? натискам го и нищо нестава ??? опитах се да кача снимка за да го видите ама нещо не се получи . става вапров за бутончето под това за пускане на халогените те са 2 крагли бутона 1 под друг от ляво на волана .
Последна промяна toni3d1 на 10 Ное 2008, 19:53, променена общо 1 път
- disasterguy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330
На мен пък си ми работи само десния стоп.... и като размърдам жака отзад, оправя се и пак спира да свети

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега първо пускаш фаровете и после натискаш бутончето и на тъблото трябва да ти светне лампата,но само при включени основни светлини.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Kris написа:Пробвай да пуснеш халогените (или поне да е натиснато копчето) и после натисни това отдолу за стоповете. При мен е така ако не съм пуснал халогените не ми свети усиления стоп, което м/у другото за първи път го виждам в Е36.
Ако си само на габарити, не можеш да пуснеш стопа за мъгла. Ако си на габарити и халогени, можеш да пуснеш стопа за мъгла, ако си на къси (без халогени) можеш да пуснеш стопа за мъгла.

7 мнения
• Страница 1 от 1