аналоговия часовник как се сваля?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
аналоговия часовник как се сваля?
Искам да стигна до запалката но ме е страх да не счупя нещо,ако някой е свалят там рафтчетата моля да ми обясни как да ги махна и има ли някакъв пиниз
благодаря предварително

BMW-Шофирай в бъдещето сега 

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Re: аналоговия часовник как се сваля?
ton4 написа:Искам да стигна до запалката но ме е страх да не счупя нещо,ако някой е свалят там рафтчетата моля да ми обясни как да ги махна и има ли някакъв пинизблагодаря предварително
ми аз съм го свалял и свалих скоростния лост, маншона и от там го избутах и излезна ама тряя да си го напнеш иначе се опъва

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
ton4 написа:Аз имам някакво уплътнение под кожуха на скоростния лост и мисля че не се сваля от тамнезнам
еми да то и аз имам някакъв дунапрен е , но ме беше страах на човъркам с някви отверТки да не го пееба и го свалих както ти казах.Ако някой знае някакъв друг вариант да пише
- Василев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3
...
самия часовник се сваля като дръпнеш леко от лявата мъ част (като гледаш към него твое ляво
) и придърпваш наляво и напред .. с букса е махаш я и си готов . а другите рафчета пак с дърпане стават 

Re: ...
Василев написа:самия часовник се сваля като дръпнеш леко от лявата мъ част (като гледаш към него твое ляво) и придърпваш наляво и напред .. с букса е махаш я и си готов . а другите рафчета пак с дърпане стават
Аз искам да стигна до запалката и въпроса ми е от каде да започна разглобяването от часовника или през лоста?????

- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
http://www.macadamizer.com/bmwfix.html
Виж тук, трябва да стане така, както се маха малкия борд. После долната част се избутва нагоре и си ти.
Виж тук, трябва да стане така, както се маха малкия борд. После долната част се избутва нагоре и си ти.
xts написа:http://www.macadamizer.com/bmwfix.html
Колега благодаря ти за информацията,но аз нямам малак борд за съжаление

- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Свалянето на малкия борд трябва да е същото като на аналоговия часовник. Седят на едно и също място и начина им на захващане вероятно е един и същ. А именно има една дупка посредата в горната част на долната поличка, където може да натиснеш панела и той си излиза сам без никакво усилие.
This is very easy; put your hand into your sunglass or whatever slot, put your fingers through the hole in the top of the holder, and push the MFD forward to pop it out
http://www.macadamizer.com/BMW_Fix/Dscn0960.jpg
Последна промяна xts на 10 Ное 2008, 18:42, променена общо 1 път
xts написа:Свалянето на малкия борд трябва да е същото като на аналоговия часовник. Седят на едно и също място и начина им на захващане вероятно е един и същ.
А именно има една дупка посредата в горната част на долната поличка, където може да натиснеш панела и той си излиза сам без никакво усилие.
Хаха аз го дурпах преди малко ама явно трябва да натисна някаде за да не оплескам сичко

..
Колега ,свали си първо джобчето до часовника.Часовника излиза много лесно като изкараш джоба.после издърпваш нагоре конзолата на която е и цокала на запалката.И нека бъде светлина! 

Re: ..
Skid написа:Колега ,свали си първо джобчето до часовника.Часовника излиза много лесно като изкараш джоба.после издърпваш нагоре конзолата на която е и цокала на запалката.И нека бъде светлина!
хаХаха благодаря за инфото колега

13 мнения
• Страница 1 от 1