За фаровете на Е34 - помощ

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 09 Ное 2008, 18:13

Ето ги вече никелираните рефлектори:

Изображение
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 09 Ное 2008, 18:30

Illusion написа:Ето ги вече никелираните рефлектори:

Изображение

И колко струваще цялото удоволствие?И как става цялата процедура ако може да разясниш.

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 09 Ное 2008, 19:09

//Zender e написал всичко на предната страница.
Това е интернет адреса на фирмата: http://www.ideabg.com/clients/ewert/proizvod.php
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 09 Ное 2008, 20:35

Peter Angelov написа:
VesoPesa написа:принципно можеш и ДЕПО да си вземеш за око 150 лева комплекта :roll:
иначе тва за рефлектора принципно може само че трябва да свалиш стъклото на фара май май а тва се прави доста внимателно ;)

Здрасти, само това ли е на4ина?? не става ли от кьм задната 4ас на фара? да има и на FK но аз колата я реставрирам и мисля 4е тея са много как да кажа модерни за една Е34 а и искам да запазя оригиналния вид на колата и да говоря с един от наъ добрите реставратори в BG как да си полирам стьклата....

Става откъм задната част ! Махаш пластмасовите кори, вадиш клемата, има три болчета да развиеш и рефлектора излиза барабар със лупата !
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 09 Ное 2008, 22:30

pantzer3 написа:
Peter Angelov написа:
VesoPesa написа:принципно можеш и ДЕПО да си вземеш за око 150 лева комплекта :roll:
иначе тва за рефлектора принципно може само че трябва да свалиш стъклото на фара май май а тва се прави доста внимателно ;)

Здрасти, само това ли е на4ина?? не става ли от кьм задната 4ас на фара? да има и на FK но аз колата я реставрирам и мисля 4е тея са много как да кажа модерни за една Е34 а и искам да запазя оригиналния вид на колата и да говоря с един от наъ добрите реставратори в BG как да си полирам стьклата....

Става откъм задната част ! Махаш пластмасовите кори, вадиш клемата, има три болчета да развиеш и рефлектора излиза барабар със лупата !

Здрасти, благодаря много за точния отговор!! :D Само трябва да реша дали да ги пратя във тая фирма която колегата е ползвал и му благодаря искрено или да купя на хела рефлектора с лупата и да ги сменя :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 09 Ное 2008, 23:23

Сложи си 2 нови фара и не се занимавай с глупости ако питаш мен !

Рефлектора е нов,ама лупата не е , стъклата са очукани, вътре ламарините са умрели, 2 фара , 250 кинта назад и отпред става ден !
Ако искаш драсни едно Л.С. и ела да видиш за кво иде реч :mhihi: .

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 09 Ное 2008, 23:39

JIKI_RACER написа:Сложи си 2 нови фара и не се занимавай с глупости ако питаш мен !

Рефлектора е нов,ама лупата не е , стъклата са очукани, вътре ламарините са умрели, 2 фара , 250 кинта назад и отпред става ден !
Ако искаш драсни едно Л.С. и ела да видиш за кво иде реч :mhihi: .

Пичага че като ги гледах си ги продават с лупите! :roll: Кажи за кво става въпрос? нема как да дойда че съм от далече :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 09 Ное 2008, 23:42

Двата фара се продават комплект къси дълги и стойка....250 лева са ти двата заедно. сСваляш стария и слагаш новия, закачаш си старите машинки и си номер 1 . за час си готов.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 09 Ное 2008, 23:46

JIKI_RACER написа:Двата фара се продават комплект къси дълги и стойка....250 лева са ти двата заедно. сСваляш стария и слагаш новия, закачаш си старите машинки и си номер 1 . за час си готов.

Да за Депо ли говориш? Само дето има проблем че няма да пише Хела... :roll: Интересно е но....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 10 Ное 2008, 11:24

Peter Angelov написа:
JIKI_RACER написа:Двата фара се продават комплект къси дълги и стойка....250 лева са ти двата заедно. сСваляш стария и слагаш новия, закачаш си старите машинки и си номер 1 . за час си готов.

Да за Депо ли говориш? Само дето има проблем че няма да пише Хела... :roll: Интересно е но....

И какъв е проблема ? надписа Хела не свети , фара свети !
Като робуваш на марката що питаш и разпитваш не знам, 500лева са две хели , 700 са 2 боша....карай и пей сърце :) .
Аз на 15 годишна кошница 500 700и т,н пари за фарове няма да дам!

На мойте пише Депо, да , ама като светна - виждам....абе успех с покупките :mhihi: !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 10 Ное 2008, 11:28

абе човека иска да си му е автентична колата щото я реставрира за тва му е до надписа ;)
иначе що не пробваш да си намериш читави фарове 2-ра ръка има шанс да удариш оферта ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 10 Ное 2008, 11:37

VesoPesa написа:абе човека иска да си му е автентична колата щото я реставрира за тва му е до надписа ;)
иначе що не пробваш да си намериш читави фарове 2-ра ръка има шанс да удариш оферта ;)

Сега говорих с един реставратор и ще си взема Депо докато я карам чат пат 1 път на месеца и старите ще ги реставрирам и ще си ги запазя :D

Що се касае за втора ръка дълги има доста добри но късите са трагедия на всичките даже по зле от моите... :P

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 10 Ное 2008, 11:47

VesoPesa написа:абе човека иска да си му е автентична колата щото я реставрира за тва му е до надписа ;)
имам читавляци искаш ли снимка :?:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 10 Ное 2008, 12:30

даже те те намират сами :mhihi: (тия 2-ра ръка читавите :mhihi: )
пиши му на момчето дето е писало над тоя ми пост да видиш какво ще ти предложи ;)

а момчето да каже има ли някакво развитие по моя въпрос :mhihi:
ама да не пълним темата дай на лично ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 10 Ное 2008, 13:08

bmwfena написа:
имам читавляци искаш ли снимка :?:

Здрасти да може пусни ми ако обичаш на лична... :)

Предишна

Назад към E34