Какъв телефон да си взема ?
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
HTC Diamond или Nokia N96 според мен са най-добрите телефони.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- ARR_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Купе с 2 врати
- Мечтае да кара: Купе с 4 врати
- Детайли за колата: Седем напред, две назад
Вчера разглеждах Sony Ericsson xperia x1 и много ми хареса,има си win mobile,голям екран и читава клавиатура.
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
а що не си вземеш една нокия като за вид и един малък лаптоп
докато около тебе си впрягат погледа по гсм-ите ти спокойно ще си гледаш лаптопчето и ще им се усмихваш гадно 

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Малко се отклонявам от темата, но и аз ще взема GSM от сестра ми, но дисплеят му е шчупен Samsung u600. Имате ли представа колко струва.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
euroto написа:E71 е много прилична машинка!
И аз съм много доволен

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
Разгледах "HTC Touch Diamond" и трябва да ви кажа, че телефончето е мн ого на ниво. Обаче сверих го с "HTC Touch Pro" (който е същият, но с клавиатура) и е с една идея по-добър. Има си слот за микро СД, малко повече носи батерията. Малко е по-дебел, но ще се преживее.
Определено хвърлих око на htc Advantage и htc Swift и мога да кажа, че там има много интрига, но е малко над бюджета, който съм отделил за телефон.
btw, няма няма и поглеждам IPhone-a
Определено хвърлих око на htc Advantage и htc Swift и мога да кажа, че там има много интрига, но е малко над бюджета, който съм отделил за телефон.

Pin2 написа:Разгледах "HTC Touch Diamond" и трябва да ви кажа, че телефончето е мн ого на ниво. Обаче сверих го с "HTC Touch Pro" (който е същият, но с клавиатура) и е с една идея по-добър. Има си слот за микро СД, малко повече носи батерията. Малко е по-дебел, но ще се преживее.
Поглеждаш, поглеждаш и накрая го купуваш. И после не поглеждаш никакви други... уиндолс, миндолс

- ivo098
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 330d
- Мечтае да кара: F80 M3
за интернет от iPhone по-удобно няма, като цяло след една година ползване съм много доволен, ако държиш на камера обаче ще те разочарова, другото което е не можеш да обменяш файлове по bluetooth, всичко останало му е екстра, има и G-tech даже 

Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.
Your Sh!ttiness may vary.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Виж аз какво смятам да си взема до края на годината.
Нокиа 5800 Xpress Music
3,2 mpix
Symbian v5
Touchscreen
Много ми допада телефончето и като дизайн, и като функционалност.
цък
Нокиа 5800 Xpress Music
3,2 mpix
Symbian v5
Touchscreen
Много ми допада телефончето и като дизайн, и като функционалност.
цък
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Аз имам Н95 и е страхотен телефон,аз бих заложил на Нокия,аз мисля да си взема Е71 струва ми се че отговаря на това което искаш ти 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
днес взех Nokia 8800 carbon art , мн ме кефи препоръчвам ти го , също разглеждах n96 , страшен телефон , само , че на мен не ми трябва мини компютър и предпочетох карбона по гъзарски е.
It`s party time !
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Аз никога няма си зема телефон за гъзарията.. в смисъл някъф дет няма нищо! Кат например всичките Нокии 88хх и т.н... тфа за мен са пари, хвърлени на вятъра.... Вече почти година и половина съм с iPhone-а, и съм адски доволен от него! Има си всичко..! Сега някои ще кажат-няма камера-на мен не ми трябва:имам си фотоапарат дет ми стой в колата,т.е винаги е с мен! Други-"не мога да си пращам файлове по bluetooth-a"- вие тфа не го ли надживяхте? Имам си нет, пращам го по майл-а, и готово..! Има си безброй приложения-кат се почне от игри та до полезн неща..! Абе всичко! Излезна преди година и нещо iPhone-a и всички други марки се изпотрепаха да вадят конкурентни модели на него. Нокиа дори и в момента няма конкурентен телефон... И никой няма да има 

- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
Някой хора просто търсят стил и дизайн, нормално е @vesko06 да не ги разбираш.... 8800 серията на нокия е точно за тая цел, не за масовия купувач
Колкото до предложенията...
Хмм, сеа първо да се уточним, няколко коментара видях за цветовете... Win Mobile ограничава с 65К цвята, което от своя страна не го прави по слаб и кофти изглеждащ. При всеки дисплей най важна е резолюцията
Тва 16М, 256к и т.н. е най вече рекламен трик. Търсиш Win Mobile като операционна система, търси тогава по високи параметри на процесор и рам. Вина е много по тежък от Симбиан
За целта моето мнение клони най вече към: HTC Touch Pro.
Qualcomm MSM7201A 528 Mhz процесор + 288MB RAM. Тествал съм доста WiFi-то му..., справя се прилично. Що годе удобно QWERTY. Според мен доста по добре се справя от повечето тояги от тоя клас и с GPS
Как да е... Като също доста прилични предложения мога да ти посоча и Samsung i900 Omnia и Sony Ericsson XPERIA X1.
Омнията също доста съм я подлагал на мойте глупако устойчиви тестове - сравнително добро като изпълнение
XPERIA-та преди месец има-няма и беше световната приемиера, добри като цяло коментари и отзиви, на пръв поглед доста сериозни характеристики
П.П. И като завършек - Мразя СМАРТ телефони

Колкото до предложенията...
Хмм, сеа първо да се уточним, няколко коментара видях за цветовете... Win Mobile ограничава с 65К цвята, което от своя страна не го прави по слаб и кофти изглеждащ. При всеки дисплей най важна е резолюцията

За целта моето мнение клони най вече към: HTC Touch Pro.
Qualcomm MSM7201A 528 Mhz процесор + 288MB RAM. Тествал съм доста WiFi-то му..., справя се прилично. Що годе удобно QWERTY. Според мен доста по добре се справя от повечето тояги от тоя клас и с GPS

Как да е... Като също доста прилични предложения мога да ти посоча и Samsung i900 Omnia и Sony Ericsson XPERIA X1.
Омнията също доста съм я подлагал на мойте глупако устойчиви тестове - сравнително добро като изпълнение

XPERIA-та преди месец има-няма и беше световната приемиера, добри като цяло коментари и отзиви, на пръв поглед доста сериозни характеристики

П.П. И като завършек - Мразя СМАРТ телефони

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4