Малко инфо за едни джантета?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Малко инфо за едни джантета?
Колеги нещо ми поомръзна да си карам колата с тия "бирени капачки"
Вярно много здрава джанта се оказа,за дупките не я боли много,а и зимата си е екстра,да не ми влиза сняг у дисковите.
НО пък нещо ми хваща оЧото ето тази джантетка за лятото евентуално:
Снимката е от подписа на колегата KIM,надявам се няма нищо против да я използвам,ако пък не ще почерпя
Ако не се лъжа това е М-джанта,аз определено не мисля да си правя колата на визия като М-ка,бих си взел такава по натам ако е писано.
Сега това което искам да попитам е дали имате добри впечатления от тази джанта (поне които от вас са карали с този модел).Мисля че на спортното ми окачване ще лепне идеално
Интересува ме основно дали джантата е здрава,мисля че 17 ще е добре,дали ако нацеля кофти дупка ще я цепна лесно и после само ще си удрям главата в стената.
Не съм запознат изобщо с качествата и недостатъците на модела,но ми допада доста как стои на е36,затова моля за по-изчерпателна информация.Може и някой размер,цолажче туй-онуй и като дойде лятото да обувам "синята стрела"

НО пък нещо ми хваща оЧото ето тази джантетка за лятото евентуално:

Снимката е от подписа на колегата KIM,надявам се няма нищо против да я използвам,ако пък не ще почерпя

Ако не се лъжа това е М-джанта,аз определено не мисля да си правя колата на визия като М-ка,бих си взел такава по натам ако е писано.
Сега това което искам да попитам е дали имате добри впечатления от тази джанта (поне които от вас са карали с този модел).Мисля че на спортното ми окачване ще лепне идеално

Интересува ме основно дали джантата е здрава,мисля че 17 ще е добре,дали ако нацеля кофти дупка ще я цепна лесно и после само ще си удрям главата в стената.
Не съм запознат изобщо с качествата и недостатъците на модела,но ми допада доста как стои на е36,затова моля за по-изчерпателна информация.Може и някой размер,цолажче туй-онуй и като дойде лятото да обувам "синята стрела"

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Едно приятелче кара с такива 15-ки.
Тва е сигурно джантата 15-ка която може да отвори най-много една кола.
Поне на мен много ми харесва как стои.Кара вече около година с тях и няма проблеми.Даже онзи ден си слага зимни гуми на тях и баланса не показа притеснителни разлики.
Мися че са от Е34 М5,защото съм виждал тия джанти на такава кола ама не знам дали си е оригинално така.
Мен лично много ме кефят.
Поне на мен много ми харесва как стои.Кара вече около година с тях и няма проблеми.Даже онзи ден си слага зимни гуми на тях и баланса не показа притеснителни разлики.
Мися че са от Е34 М5,защото съм виждал тия джанти на такава кола ама не знам дали си е оригинално така.

- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
Binev_OuT написа:Едно приятелче кара с такива 15-ки.
Джантата е от м3 е36 и е супер, има м5 е34 подобна, но не точно същата, ето я

- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
колега моето мнение че тази джанта е много здрава -но ако си взимаш гледай да е оригинал (които е само размер 17цола)-по малките цолажи са реплика!!! Дори във форума има едно момче което продава точно този модел-Оригинал и в много добро състояние със гуми-Иначе джантите са много Добри!!!! 

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
тия джанти са уникални дето си ги харесал, но според мен, за да ти отворят колата ти тряят 17-ки такива, не си правил илюзии с 15-ки
Виждал съм такива на Е36 17-ки и мога да ти кажа че стоят невероятно !

Виждал съм такива на Е36 17-ки и мога да ти кажа че стоят невероятно !
- CarrollShelby
- младши ентусиаст
-
bmw 318 is написа:с тез 17 няма ли да я спъне таз кола
Да се спъне незнам,но със сигурност ще се покачи разхода.Може с малко,но ще се покачи.

- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
TiGoNiSh написа:Исках да знам модела на джантата,иначе по снимки в продава/купува ли да я търся?![]()
В крайна сметка не стана много ясно колко е здрава,но ако я взема ще разбера
Колега здрава е колкото (Бирените капачки) Стига да си купиш оригиналните заводски ///М Джанти-Толкова са здрави-Ако разбира се за теб това е здрава лета джанта!!!!!
Ето ти едни такива-http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=112091
guns3 написа:TiGoNiSh написа:Исках да знам модела на джантата,иначе по снимки в продава/купува ли да я търся?![]()
В крайна сметка не стана много ясно колко е здрава,но ако я взема ще разбера
Колега здрава е колкото (Бирените капачки) Стига да си купиш оригиналните заводски ///М Джанти-Толкова са здрави-Ако разбира се за теб това е здрава лета джанта!!!!!
Ето ти едни такива-http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=112091
Ето това чаках,само че сега да намерим кинтите и работата заспива

Благодаря!
11 мнения
• Страница 1 от 1