"Всеки БМВ-ентусиаст рано или късно си купува Е30"
Модератор: Общи модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Ми аз съм имал е30, след това се качих на е36.
е30 и е36 съм карал общо 12 години, а сега се качих на друга марка. Не че се оплаквам от новата кола, ама вчера се хванах да мисля как да си купя едно е30 325ix седан. Не че ще има кога и къде да го карам.
Бях на 14 когато баща ми си купи първото е30 и заради него се влюбих в марката. Та затова, може би, заради отминалото детство нещо ме влече към е30ката.
е30 и е36 съм карал общо 12 години, а сега се качих на друга марка. Не че се оплаквам от новата кола, ама вчера се хванах да мисля как да си купя едно е30 325ix седан. Не че ще има кога и къде да го карам.
Бях на 14 когато баща ми си купи първото е30 и заради него се влюбих в марката. Та затова, може би, заради отминалото детство нещо ме влече към е30ката.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
станаха щото от тях става за донорство. е36 просто е по-успешна от е30. затова ги има и повече.
а иначе тая "често срещана фраза" е възникнала от някой болен мозък на тема е30 от подфорума. все едно аз да кажа всеки истински ентусиаст си купува е21 или е36 или е482852. просто на всеки модел от 3та серия му отминава времето някога.
а иначе тая "често срещана фраза" е възникнала от някой болен мозък на тема е30 от подфорума. все едно аз да кажа всеки истински ентусиаст си купува е21 или е36 или е482852. просто на всеки модел от 3та серия му отминава времето някога.
От е30 по добро здраве му кажи дори някои съвремени коли немогат да и се варжат...
Широка(удобна) , Бърза(колкото си направиш , но и в най-малкия случаи е доста добре) Визич БМВ винаги са правили хубави коли ( е има някои издънки латп е36 ама се едно
) е30 просто е класика
По ефтино е така е ,но цената не прави една кола хубава ...
Широка(удобна) , Бърза(колкото си направиш , но и в най-малкия случаи е доста добре) Визич БМВ винаги са правили хубави коли ( е има някои издънки латп е36 ама се едно

По ефтино е така е ,но цената не прави една кола хубава ...
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
кое било по добре е36 ли ?
е36 е наи безличната троика за мен , не случаино има за по 5-6 евра м3ки е36 , иди си купи е30 за 5 евра
е30 си е е30 , класика , супер успешен модел .

It`s party time !
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
Един ъп от мене за е30,въпреки че имам е36.По-капризна тройка от е36 няма
Класиката винаги си остава класика!

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Карам Е36, имал съм две Е30 и две Е36 - Е30 е по-качествена, по-голяма класика, по-опростена абе по-добра си е отвсякъде но остаряха и ако си я караш всеки ден почва да ти струва скъпо
Да не говоря че се дразня колко яки Е30 има а аз немога да ги имам / поне засега де /

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Абе тия Е30-ки са едни таралясници
Хубаво е, ама друг да ми я подържа, а аз само да мачкам педала на газта и да си правя кефа. А иначе, както каза Владо (porostorm), легнете да я ремонтирате и вижте какъв "кеф" е, а да не говорим за финансовия потоп, на който е способна.

BMW only!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Не знам за какъв финансов потоп ми говориш, ама съм имал и е36 и сега е30.. и просто ми е страшен кеф да влезя в магазина за части... Дори и по-рядко ми се случва от колкото при е36-цата.. пък и върви си намери калници, брони, мигачи стопове на цени 30-50лв.. За е36 има ли ги ?
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
uricatoli написа:Не знам за какъв финансов потоп ми говориш, ама съм имал и е36 и сега е30.. и просто ми е страшен кеф да влезя в магазина за части... Дори и по-рядко ми се случва от колкото при е36-цата.. пък и върви си намери калници, брони, мигачи стопове на цени 30-50лв.. За е36 има ли ги ?

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
x-ekutor написа:uricatoli написа:Не знам за какъв финансов потоп ми говориш, ама съм имал и е36 и сега е30.. и просто ми е страшен кеф да влезя в магазина за части... Дори и по-рядко ми се случва от колкото при е36-цата.. пък и върви си намери калници, брони, мигачи стопове на цени 30-50лв.. За е36 има ли ги ?
поддръжката на е36 е по-скъпа,откъдето и да го погледнеш.Питай патило,не старило
Особено ако тръгнеш да търсиш калници или преден капак за цупе

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Еднин от най-добрите ми приятели(те са 2-ма
) има Е30 м20б20 туринг и ми се е налагало да я карам многократно.Другия е с Е46 ,ама него не го коментираме.Имало е случаи по 1-2седмици да е в мен и мога най-отговорно да заявя,че по-ПЪРВИЧНА кола не съм карал!!!Т'ва нещо нормално не мога да го карам.То си иска да го тормозиш
.Така се вглъбявам в самото каране,че и музика забравям да си пусна..За задръстванията в София никога не бих казал,че е по-добра от Е36,но като усещане,няма нищо общо!!При Е36 има доза комфорт,докато 30-ката е само за каране,не става за возене,аз така ги разбирам нещата..Но за съжаление годините си оказват влияние и ремонтите зачестяват
..
Абе Е30 си е Е30,няма спор
Аз обаче прдпочитам по-неуспешната тройка

Абе Е30 си е Е30,няма спор