Нещо се е**** форума
Модератор: I.Voykov
5 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Нещо се е**** форума
защо като отворя форума и още не сам се логнал ми пише датата която трябва да е, а като се логна ми пише навсякаде Петък 12.09.03 тогава са се регистрирал. Така ли трябва да е? 

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Махах го слагах го пак ми показва една и саща дата. Какво да правя?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Ами принципно това не е проблем с форума. Вероятно идва от теб, но за да се опитам да ти помогна ще ми е нужно малко повече инфо за системата ти. Платформа, браузър и т.н. Възможно е страницата ти да е кеширана и за това да се получава така. Пробвай да изтриеш cookies и internet files и опитай пак. Нека направим и един друг тест. Прекъсни интернета си и опитай да отвориш главната страница на форума, където виждаш грешна дата. Ако се отвори всичко е ясно 

support@bmwpower-bg.net
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
BMWMHartge преди време- около 2 месеца имах подобен проблем (ако не и същия) даже не виждах новите теми и постожете след определена дата...след лутане и търсене на помощ от различни хора дето са далеч по-чещи в тая област от мен никой не можа да го разреши проблема...та той се оправи като цъкнах на
BMWPower-BG.net Форуми горе в ляво на началната страница на форума и това беше
Успех

Успех

what a helluva ride
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума