Диагностика на скорости на Е34 в Благоевград
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Диагностика на скорости на Е34 в Благоевград
Колеги кажете къде мога да направя качествена диагностика в Благоевград на автоматични скорости на Е-34, само да не е Емигел кар.
- Dirrty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525TDS Touring
Колега виж Геренски до Метро той се занимава с БМВ или до зиото в съседство до бай Иван дето ремонтира помпи.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Диагностика на скорости на Е34 в Благоевград
ralko написа:Колеги кажете къде мога да направя качествена диагностика в Благоевград на автоматични скорости на Е-34, само да не е Емигел кар.
Какво не е наред.

.
Извинявам се на колегата, че му използвам темата, но аз също имам интерес към такъв сервиз.
Проблема на моята АСК е че оная вечер я карах на Зимен режим и имам чувството, че немога да го изключа. Давам копчето на S или на Е, но в ниските се държи както на Зимен режим. Давам гас и докато не включи турбото е супер тромава и поема едва едва. На диагностика не показва никакви грешки, всички предпазители са здрави.
Проблема на моята АСК е че оная вечер я карах на Зимен режим и имам чувството, че немога да го изключа. Давам копчето на S или на Е, но в ниските се държи както на Зимен режим. Давам гас и докато не включи турбото е супер тромава и поема едва едва. На диагностика не показва никакви грешки, всички предпазители са здрави.
5 мнения
• Страница 1 от 1