Търся добър жичкаджия!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Търся добър жичкаджия!
Колеги много моля ако някои знае къде да намеря добър жичкаджия да пише-става въпрос за нагласяване на електрониката от инжекционов двигател към купе което е било с карбораторов двигател!
Re: Търся добър жичкаджия!
ставаме двамаAzurex написа:Колеги много моля ако някои знае къде да намеря добър жичкаджия да пише-става въпрос за нагласяване на електрониката от инжекционов двигател към купе което е било с карбораторов двигател!

.
Що не спрете да се мьчите и да идете при Юзьра
ГУРУ е на Е30ките

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
porostorm написа:да бе и аз така съм чувал, ма едно е да си семкаджия друго е в действителностKIM написа:то няма кво да се гласи
ей шушумига точно тая трансплантация съм я правил 2 пъти сам за 3 дни,единственното което се преправя е че трябва да направиш един канал нов за връщащия бензин,другото което е да сложиш бензинова помпа някъде където си аресаш ,масата за купето плюса за бубинския плюс ,буксата за инсталацията си е същата ,там няма какво
чак семкаджия

па ти пускай още от тия''трябва да смениш и цялото окачване с мотора''
говоря за мотор м10б? към м10б?и ,понеже колегата не е упоменал че сменя мотора с различен ,а само че преминава от мотор карб към мотор инж,те тва е иначе умните кат тебе си го набиват първи ,много ясно че ако сложи например на м10б16 м50б25 нема да е с тва само ае стига говорил като и двамата не знаем къв мотор е и къв е сложил на местото му ,ше следя развитието на темата и на индивидите в нея обезателно 

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ако няма желаещи мога онлайн, иначе в Бургас
, само да кажа, че не съм жичкаджия още по-малко пък добър. 

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2