чистачки
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колеги, като стана въпрос за чистачки аз имам следното питане към ВАС? Предполагам и други имат като моя проблем ..
При мен като карам в дъжд и пусна чистачките рамото на дясната удря в горният край на ръба на капака .Чува се едно гадно тракане . Много слабо е удрянето , защото като карам по-бързо и изглежда струята притиска самото рамо на чистачката към стъклото и рамото на чистачката не се удря в капака. Питането ми е дали има начин за да се отстрани това досадно тропане в капака .Може би трябва някакви шайби да се подложат под капака за да може горният ръб да се повдигне -трябват точно няколко милиметра за да не закача рамото на чистачката в ръба .Някакви идей или решение на проблема ?
При мен като карам в дъжд и пусна чистачките рамото на дясната удря в горният край на ръба на капака .Чува се едно гадно тракане . Много слабо е удрянето , защото като карам по-бързо и изглежда струята притиска самото рамо на чистачката към стъклото и рамото на чистачката не се удря в капака. Питането ми е дали има начин за да се отстрани това досадно тропане в капака .Може би трябва някакви шайби да се подложат под капака за да може горният ръб да се повдигне -трябват точно няколко милиметра за да не закача рамото на чистачката в ръба .Някакви идей или решение на проблема ?
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Колега не се излагай;)!Как въобще си насочи вниманието кам тоз огромен капак?Просто извади рамото и го зацепи една две резки на шлиците по напред.

- ivo_889
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30is
- Мечтае да кара: M5 e39
Свали рамото и го тръкни малко с ъглошлайф, после малко черна боя и си готовsineok_pi4_ написа:Колеги, като стана въпрос за чистачки аз имам следното питане към ВАС? Предполагам и други имат като моя проблем ..

4 мнения
• Страница 1 от 1